28.01.12
07:49
Какви аксесоари използвате? Часовници за измерване на пулса, колани, фитили, лакатници, протектори и т.н.
Имате ли наблюдения и впечатления от различни модели и конкретни марки?
Колан и фитили за тежките серии клек и тяга. Ползвам и ръкавици. Всичко е на harbinger. За кардиото часовник с колан за пулса. И разбира се шейкъри за протеина. Имам и кутийка за хапчета :)
Мнението беше редактирано от Георги на 28.01.12 18:14.
28.01.12
18:18
Ползвам колан и фитили... колана е на Pro Nutrition поне така пише де... и се оказа доста по-добър от хранителните им добавки :D Повече от година работа и няма нито един скъсан шев... фитили съм сменил два броя... сега съм с фитили BioTechUSA които отново парадоксално изглежда са по-читави от хранителни продукти на фирмата :D в допълнение ползвам и скъсан потник, гащетата ми от 4клас... имам и един секси клин за бягане както и потник :D
29.01.12
07:59
Аз използвам Колан за окачване на тежести както и Фитили. За сега съм доволен от колана макар да ми е малко трудно сам да си окачвам тежеста, но това не зависи от колана. Фитилите онзи ден ги пробвах за първи път и си разкървих дясната ръка, но предполагам просто съм ги сложил неправилно. Сякаш са малко твърди, но предполагам с времето ще поомекнат.
Разбира се ползвам и шейкър, но е доста стар и на заплата трябва да го сменя. Специално шейкърите трябва да се сменят по често.
Замислям се и за ръкавици, че ми излязоха едни неприятни пришки на ръцете.
29.01.12
10:19
Ари бе то не оставиш ли малко живо месо на щангата и кръв... кво’ си тренирал :D Оld shool tain forever… (grin) На мен лично ръкавиците ми пречат... бях си купил верно си бяха фалшиви ( ама 15лева дадох ) и като се изпотих замириса на лепило...
казано от kristiancho на 28.01.12, 18:18:
имам и един секси клин за бягане както и потник :D
искам те със клинчето сериозен и да не пропускаш час по аеробика :D
Мнението беше редактирано от default на 29.01.12 10:24.
29.01.12
10:30
Ако инструктурката и хореографията са същите не бих си позволил да изпускам... занятие :D
29.01.12
11:38
казано от default на 29.01.12, 10:47:
Аз ползвам пулсомер. Иначе, фитилите са ми много удобни за предния клек ;)
Фитили за преден клек. Предполагам не кръстосваш ръцете. Но пак не виждам особен смисъл от тях...
Тъй, ползвам следните неща: Лежанка комбинирана с уред за кофички, 400кг.+ свободни тежести, комбиниран уред с долен и горен скрипец и разни други глупости, които не ползвам + широк лост за придърпване + малък лост + V образен лост + въжена ръкохватка за трицепс+ ръкохватка за гръб, 4 комплекта дъмбели, прав лост, крив лост, колан, куки за ръце, уред за предмишница с регулируемо натоварване до 75кг. Велоергометър, часовник с GPS + пулсомер, МР3 плейър, ръкавици, въже за скачане, саморъчно сглобен велосипед тип Cross-country, лост за набиране, маратонки за тичане Mizuno, колан за тежести, скоро смятам да се сдобия с жилетка с тежести поне 45-50кг. Шейкъри 4 бр, два за постоянно ползване в офиса и в къщи, един за из път и един резервен, вероятно изпускам нещо ама в общи линии е това :D
ПП Сетих се и за друго, електронна везна с точност 0.01г. и приспособление за саморъчно капсулиране на прахообразни суплементи.
Мнението беше редактирано от Valdis на 29.01.12 14:13.
29.01.12
14:16
казано от kristiancho на 29.01.12, 10:19:
Ари бе то не оставиш ли малко живо месо на щангата и кръв... кво’ си тренирал :D
Когато бях 130 кила свиня майка, сина на един приятел ми викаше “чичо Мечо”, а скоро три годишната дъщеря на един приятел като ми видя пришките възкликна, че имам пъпки :D. Та не бих искал да ми вика “чичо пъпка”, затова съм замислен и над едни ръкавици.
Дано да се науча да слагам фитилите сам преди да ми е изтекла кръвта :D
П.П. Като видях поста на съгражданина, се сетих, че и аз ползвам домашна електронна везна.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 29.01.12 14:18.
казано от Иван Шишманов на 29.01.12, 14:16:
казано от kristiancho на 29.01.12, 10:19:
Ари бе то не оставиш ли малко живо месо на щангата и кръв... кво’ си тренирал :D
Когато бях 130 кила свиня майка, сина на един приятел ми викаше “чичо Мечо”, а скоро три годишната дъщеря на един приятел като ми видя пришките възкликна, че имам пъпки :D. Та не бих искал да ми вика “чичо пъпка”, затова съм замислен и над едни ръкавици.
Дано да се науча да слагам фитилите сам преди да ми е изтекла кръвта :D
Ванка, от близо две години ползвам ръкавици на Harbinger със каучукова вложка и ръцете са ми нежни като на жена, въпреки 4 дневния сплит по който тренирам и средна продължителност за тренировка час и половина-два.
Модерация: Мнение без връзка с темата.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 31.01.12 14:16.
казано от Марин Маринов на 29.01.12, 11:38:
казано от default на 29.01.12, 10:47:
Аз ползвам пулсомер. Иначе, фитилите са ми много удобни за предния клек ;)
Фитили за преден клек. Предполагам не кръстосваш ръцете. Но пак не виждам особен смисъл от тях...
Напротив, има голям смисъл в тях...
05.02.12
00:45
default Мерси. Това за пръв път го виждам. Много изненадан и очарован. Аз предния клек го правя с кръстосани ръце, като имах идея да зауча без кръстосани за тръстери. Това задължително ще го пробвам. И да не спамя само темата.
Аз ползвам фитили за тягата, предпазен колан за под 5 повторения, шейкър, и Ипод за музика когато не са ми тежки тренировките. Също използвам предпазни ръкавици някакви евтини, но установих че не са удобни и събират се в началото на пръстите и правят повече мазоли отколкото да помагат. Напоследък слагам и накитници тенисистки. Сега съм си поръчал и клин че с анцуга са много неудобни клековете...
05.02.12
00:57
В момента не ползвам никакви аксесоари, но по принцип - колан за тежки серии на клек и тяга.
И задължително - магнезий.
05.02.12
14:45
Ръкавици Schiek,фитили за по-тежките серий на тягата и понякога слагам колан пак за тягата :) Иначе два шейкъра един смарт,един обикновен ...
Доста неща ползвам. Основно дрехите, обувките, очилата, шапките, ръкавиците, раниците ми са доста различни от на останлите хора, т.е. колоездачни са, но са ми толкова удобни, че ги ползвам и в ежедневието. Отделно бидони за вода, шейкъри, пулсомери си мъкна винаги със себе си.
Не е ли много разконспириращо да бягаш нощем с фар на челото? :)
Фитили ползвам от няколко месеца - Спортер “Боксинг”. Защо боксинг, така и не ми е ясно. Вършат ми работа.
Ползвам и ластична лента, която всъщност е накитник, за единия си лакет.
Тези заради травма в ръката.
Имам и няколко чифта ръкавици, които си стоят нови и неизползвани, както и тренировъчни колани, които също не ползвам, което ме подсеща да продам единия. :D
Вериги от Бриколаж и обикновени карабинери.
Тежести лостове, стойки за клек, лежанки, power rack(новата придобивка), висилка за кофи и набирания и др. не ми се вписват в “аксесоари”.
Предстои ми да се снабдя с:
- ластици (ще се възползвам от Магазина тук);
- гимнастически халки;
- още един прав лост, този път 2м;
Ръкавици- само зимата и то не винаги, но понякога тренирам на -4 градуса.
Колан- само на 80-90% от макса.
Колан за тежести- когато е необходимо.
Ползвам ръкавички, но вече ми е време за нови, сегашноте ги прокъсах.
Друго: 2 комплекта дъмбели - едните са 2х4кг, а другите са общо 15кг дискове, имам крос-тренажор, подложка за пода, на двора - успоредка и лост, ама досега никога не съм успявала да се набера или кофички да направя.
Клинчета, анцузи не ги броя за аксесоар - много на брой, предимно в розово и лила, иначе няма да съм истинска блондинка ;)
Чакам поръчка колело да ми дойде и напролет смятам да инвестирам в хубави маратонки за тичане - тоя път няма да са розови.
PS: Забравих - термо клин, да ми пази топло на сланинките на кръста през зимата, ел.везна разбира се и ако се брои приложения интервален таймер и за мерене на пулс.
Мнението беше редактирано от Nadia_ на 06.02.12 10:23.
09.02.12
07:52
казано от Valdis на 29.01.12, 14:19:
Ванка, от близо две години ползвам ръкавици на Harbinger със каучукова вложка и ръцете са ми нежни като на жена, въпреки 4 дневния сплит по който тренирам и средна продължителност за тренировка час и половина-два.
Конкретно тези ли говориш:
http://shop.bb-team.org/harbinger-rakavitsi-flexfit
Аз съм с тези, но и с посочените от теб няма да сгрешиш.
Мнението беше редактирано от Valdis на 09.02.12 08:05.
09.02.12
09:16
Ще видим кои ще си избера, не ми се дават много пари за подобни аксесоари.
09.02.12
09:43
По време на тренировка използвам този колан за кофи/набирания (43лв с доставката, батко), една Нокиа за 5лв, от която гледам почивките м/у сериите, бутилка вода 1,5л, кърпа/хавлия за подсушаване и mp3-то, защото музиката, навсякъде, където съм тренирал, е безумна. Анцузи, шорти, тениски и гуменки са от най-обикновените и най-старите ми.
обновяване по темата с аксесоарите: преди 5 минути получих тази торба Не ми вдъхва доверие на пръв поглед откъм здравина, но ще видим.
Мнението беше редактирано от Иван на 09.02.12 11:36.
21.02.12
20:52
В момента ползвам тренировъчни ластици. Супер доволен съм. Комбинирам ги с тежести, а вече доста често тренирам и само с тях. ************************** взех комплект за 80 кинта от 5 ластика, 2 дръжки, 2 каишки и един механизъм за врата (между другото супер полезен). Взех си и един супер мощен оранжев ластик за 25 кинта, който го ползвам само за определени упражнения, защото е нечовешки здрав ! Много теори бях слушал за ластиците, обаче след като си взех едни, разбирам, че ластиците наистина са супер добри.
Модерация: Непозволено съдържание!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 22.02.12 11:42.