30.01.12
11:39
какво мислите за това упражнение? Най-малкото безопасно ли е? Отдавна следя канала на Стийн и там, освен реклама на борито, има много противоречиви упражнения.
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.01.12 11:40.
30.01.12
12:15
На мен упражнението ми се вижда добро , може би има вероятност да контузиш рамото при неправилна техника и непреценени килограми но пък това е нещо , което го има и при стандартния флайс. Може да го пробвам като приключа със сегашната програма. :)
Поздрави !!!
То упражнението си е все флайс. Това не е ново упражнение. Хватът е различен. Аз съм изпълнявал така флайсът когато имах проблеми с рамото. Да, работните тежести са по-ниски, но влиза, бих казал, доста добре! По нищо не отстъпва на класическото изпълнение.
Гърдите работят ефективно при вътрешна ротация на рамото, тоест при прониран хват. Затова този флайс е толкова добър, пробвал съм го и влиза много, много по-добре от класическия флайс. Ако тренирах още с тежести, това упражнение щеше да е важна част от програмата ми за гърди.
30.01.12
19:38
Евала че ме подсети,100% ще го опитам другата седмица ... тамън се чудех какво довършващо упражнение да добавя !