Чуков флайс?

какво мислите за това упражнение? Най-малкото безопасно ли е? Отдавна следя канала на Стийн и там, освен реклама на борито, има много противоречиви упражнения.

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 30.01.12 11:40.

30.01.12
12:15

На мен упражнението ми се вижда добро , може би има вероятност да контузиш рамото при неправилна техника и непреценени килограми но пък това е нещо , което го има и при стандартния флайс. Може да го пробвам като приключа със сегашната програма. :)

Поздрави !!!

30.01.12
15:54

То упражнението си е все флайс. Това не е ново упражнение. Хватът е различен. Аз съм изпълнявал така флайсът когато имах проблеми с рамото. Да, работните тежести са по-ниски, но влиза, бих казал, доста добре! По нищо не отстъпва на класическото изпълнение.

30.01.12
16:19

Гърдите работят ефективно при вътрешна ротация на рамото, тоест при прониран хват. Затова този флайс е толкова добър, пробвал съм го и влиза много, много по-добре от класическия флайс. Ако тренирах още с тежести, това упражнение щеше да е важна част от програмата ми за гърди.

PH

30.01.12
19:38

Евала че ме подсети,100% ще го опитам другата седмица ... тамън се чудех какво довършващо упражнение да добавя !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1