Моята Супер програма (бъркам ли нещо и дайте съвети)

31.01.12
23:27

Мисля другата седмица да приготвя месо яйца хляб и яко трениране да кача 1 кило за 1 седмица.За една седмица ще има бая напредък.(средно напреднал.ръст 181-65 килограма)

програма по която мисля работя:

Понеделник - Гърди+предно рамо
Вторник - Гръб,задно рамо
Сряда почивка
Четвъртък - Ръце
Петък - Крака
Техники Който мисля да използвам:
-пирамида първата серия да е6 упражнения , втората 7 третата 8 и четвъртата до отказ
- 3-4 серии която последната да е до отказ по 8-10 повторения със 70-90% от мах на упражнението направено от 1 път

Кажете бъркам ли нещо и дайте съвети да подобря тренировачната програма!

01.02.12
00:00

Упражнение, повторение...кой брат, кой сват...и кой живее в пирамидата?

Сбъркал си доста неща. Доста....като за почти всичко.
Ориентирай се към готова програма(има публикувани в изданието), която съответства на тренировъчния ти стаж. И нека да не е нещо 5-дневно с пирамиди, откази и опити за 10 повторения с 90% от 1 максимално повторение.
Mесо, яйца...нека да не са за една седмица.

казано от Слави NoName на 31.01.12, 23:27:

Мисля другата седмица да приготвя месо яйца хляб и яко трениране да кача 1 кило за 1 седмица.За една седмица ще има бая напредък.(средно напреднал.ръст 181-65 килограма)

програма по която мисля работя:

Понеделник - Гърди+предно рамо
Вторник - Гръб,задно рамо
Сряда почивка
Четвъртък - Ръце
Петък - Крака
Техники Който мисля да използвам:
-пирамида първата серия да е6 упражнения , втората 7 третата 8 и четвъртата до отказ
- 3-4 серии която последната да е до отказ по 8-10 повторения със 70-90% от мах на упражнението направено от 1 път

Кажете бъркам ли нещо и дайте съвети да подобря тренировачната програма!

Не става толкова лесно , по-добре не тръгвай с толкова голяма лъжица  , за да не останеш разочарован на края , със здраво ядене съм сигурен че ще качиш един килограм за една седмица , но ако мислиш че ще е мускул много се лъжеш , ако ставаше така всички щяхме да си тренираме по 10-15 седмици в годината и щяхме да сме трепач , истината е че трябва много време тренировки и правилно хранене , за да бъдат постигнати желаните резултати . Успех!

01.02.12
08:57

1 кило се качва с едно ядене бе момче - що се хабиш толкова, като целта ти е само това ;) :))))
и вземи напиши какво, как смяташ да правиш и то така, че да се разбира от нормално интелигентен човек

01.02.12
09:50

Тези откази кадето си намислил на 65 кила е смешно да ги правиш.По добре се ориентираи кьм нещо по базово и за сила.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1