Тренировка за седалищни мускули

02.06.04
14:06

Прегледах форума но не видях отговор на въпроса.Sorry ако съм пропуснал някои тема.Бих искал да ми дадете упражнения за трениране на седалищните мускули.По какви системи тренират културистите че даже и фибрите им се виждат?Имам само че един проблем - травма в коляното което не ми позволява да правя упражнения които включват приклякване (тяга,клек и т.н.), с бягането нямам проблем.Спазвам диета и всяка вечер бягам по 2км,а 2-3 пъти в седмицата бягам по 2.5-3км и сутрин.Момче съм въпреки че темата е от женско име.Благодаря предварително!

02.06.04
14:40

Много добре действа “магарешко ритане “,незнам дали се сещаш за какво говоря-това е когато си на колене на земята в поза партер:))) и вдигаш нагоре краката -все едно риташ силно.Друго,което е супер ,но незнам дали ще можеш,заради травмата са ходещи напади.Страхотно добре работи и клек,но когато краката ти са много разкрачени ,слизаш до някъде и само помпаш,без да се изправяш догоре-това се прави с лекичко,така че може да опиташ.
Това от мен ,само да кажа,че да се направиш на фибри,трябва буквално а си скъсаш *** от трениране!И брутална диета иии.. ми причернява за какво става дума като се замисля.

02.06.04
16:56

Съгласен съм с croc - магарешкото ритане е страхотно за седалището. Мога да добавя и тяга с прави крака, стига да можеш да я изпълняваш.
Причината, поради която по глутелусите на повечето състезатели културисти се виждат фибри е това, че там имат доволно маса, мускула е доста обработен, страхотно релефни и обезводнени са - кожата им е буквално като хартия, а мускулите едва ли не прозират през нея!!!

02.06.04
19:46

Osven magare6ko ritane moje6 da pravi6 i 1 mnogo podobno. Liaga6 na zemiata po korem i vdiga6 edinia krak nagore izpunat. Zadurja6 gore 2-3 sec i puska6. Ot niakolko dena go pravia 3 serii po 20 i napravo polu4ih plo4ki na g*za. :lol:  Mnogo stiaga i go preporu4vam iskrenno

BA

02.06.04
19:50

Само не разбрах искаш да сваляш или да оформяш седалището? Ако искаш да сваляш ходи да бягаш редовно и ще си екстра, но не прави упражнения с тежести, защото ще “вържеш” мускули и вместо да свалиш ще качиш дори и мускули да са в г*за не ти трябват мускули ;) Това е моето мнение. А ако искаш да оформяш тогава виж по-нагоре колегите са писали хубави упражнения за оформяне ;) Дано съм ти бил полезен. Успех !!

02.06.04
21:40

Мерси за всичко!Ще опитам всички упражнения и ще постна тези, при които има най-голям резултат.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1