казано от 100il на 02.02.12, 16:38:
казано от Jewelz на 02.02.12, 14:54:
казано от 100il на 02.02.12, 13:04:
казано от Jewelz на 02.02.12, 12:24:
Май ще се съберем повечко фенове на хип-хопа тук. :)
Нека пуска песнички, аз нямам нищо против. ;]http://www.youtube.com/watch?v=OPkWYTUiPTo&feature=related поздрав с малко ъндърграунд :).
Мерси, супер е песничката! :)
Вече не се правят такива песни...
Аз напоследък слушам доста комерс, но ми липсват старите класики.Комерс не си струва и на погребение да слушаш. Пари, жени, пари, жени, пари, жени, много пари, много жени, лил уейн, лил гейн, някви там имперсонатори на тупак и други умрели кучета :/
Ем, така е... големи фейлове се правят в момента, обаче не мога да стоя като кон с капаци. :)
Слушам си и старото, и новото.
Lil Wayne и изобщо Cash Money не са ми сред любимците. Даже те правят най-големите лигавщини...
Tech N9ne в момента прави нови песни. Immortal Technique също прави нови парчета.
B-Real, Ill Bill, Ice Cube; сега и Dr.Dre го чакам (от 100 години) да пусне тоя нов албум...
Има що-годе качествени песни, има и такива за партита. :)
^ По-горе забравих Eminem. Преди 5години бях луда негова фенка. :D Сега не му се кефя толкова, даже на моменти ме дразни.
Той също се “завърна” (за пореден път...) и пак пуска албумчета. И той записа няколко песни с по-комерсиални де...
Най-много се дразня на Jay-Z. Започна да записва с Kanye West, Drake и Lil Wayne…
Аз преди правеше много добри песни.
02.02.12
17:32
казано от NRG на 02.02.12, 16:41:
Щом е за сърфиране, защо не разгледаш таблетите ?
Не се събират в сандартен джоб :).
Емзо то ясно, че S2 ще е по добър ама дали си заслужава значително по голямата цена..
Ушите са хрущяли, за мезе са не за храна :D
Не си заслужава , затова си взех Евото, за тия пари е идеален :)
И все пак трябват ми стойности :D
02.02.12
17:41
Е да ама доколкотосъм чувал самсунгите къртят пък и ми се искаше да се набутам с изгоден лизинг от мобилния ми оператор ....
Изяж ми ушите, ама хабер си нямам за стойности :))
казано от introducer на 01.02.12, 22:25:
VEGA,
моите уважения към ODB, но Alicia Keys се справи по-добре с кавъра http://www.youtube.com/watch?v=oyCHT1qtLvY
Да, много добро изпълнение ;) Alicia Keys си я харесвам от край време.
100il, още като съм бил 5-6 клас покрай баскетбола се запалих по тази музика и така до ден днешен :)
казано от emzo на 02.02.12, 17:36:
И все пак трябват ми стойности :D
http://www.bb-team.org/hrani/id/900200_svinski-ushi-surovi за сурови са , друго неможах да намеря.
незнам това дали ти върши работа- http://www.wolframalpha.com/entities/foods/pig_ear/jf/y6/ga/
И аз имам въпрос от своя страна- добре ли е 3 тренировки EDT седмично + 2 кардио за сваляне?
Мнението беше редактирано от Абазаба на 02.02.12 18:18.
Реших да поръчам няколко чифта ръкавици от сайта, но не знам точно кои размери да поръчам преди имаше 1 сайт в който показваше колко см от дланта и така размера нещо подобно. Ако някой може да помогне нека пише или да се свържа с някой от т.нар “Магазинер” в сайта :D
02.02.12
19:37
Пиши направо на Тихомир Велев :)
02.02.12
19:47
Аз като бивш собственик на Галакси С (не +) и настоящ на Галакси С 2 ще ти кажа, че разлика определено има. Новия е значително по-бърз, дисплея е малко по-добър, да не забравяме и камерата, която смея да твърдя, че е уникална и снима колкото(даже и повече) от цифровия ми фотоапарат (12мп). А пък и има доста силна светкавица, снимките на тъмно не представляват никакъв проблем, даже на тъмно излизат по-добре. Да не говориме, че с едно приложение става на доста добре светещо фенерче (което не малко пъти ми е вършило страхотна работа). Не знам какви са разликите в цените в момента, но ако не е кой знае какво и не те притеснява, съм твърдо за С 2-ката. Невероятен телефон - изключително здрав, никога не съм изпускал толкова друг телефон - 1 драскотина няма, а няма никакви предпазни калъфчета, кейсове и тем подобни простотии. Тичайки ми пада от чантичката (забравих да я закопчая) върху мокър асфалт (даже и камъчета имаше) - НИЩО, само една лека драскотинка отзад на капачето, която трябва сериозно да се вгледаш, за да я забележиш. А стария галакси го изпуснах един път и отзад капачето се издраска.
п.с. малко дългичък пост стана, ама кво да се прави :D
Мнението беше редактирано от Георги Владимиров на 02.02.12 19:47.
02.02.12
19:47
Шефчето ще ти е полезен така е ;)
Ари де Ари де.. ударете едно рамо (wasntme)
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000276730817#!/photo.php?fbid=297998750248920&set=a.296789720369823.65243.284600258255436&type=1&theater;
02.02.12
19:52
Абе разликата в парите си е осезаема, но когато е на дългосрочен лизинг не се усеща толкова.
02.02.12
20:24
Ей Крис линка нещо не ми го отваря , ама предполагам , че е за оня конкурс , бях те видял , според мен имаш снимки , на които ще събереш доста повече гласове. :)
Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 02.02.12 20:25.
02.02.12
20:28
В тия конкурси нали знаеш, че не печели обективно момчето с най-доброто тяло :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.02.12 20:28.
02.02.12
20:35
Всъщност не.. :D Нямам идея ;д Тоя с най-много приятели? ;д
Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 02.02.12 20:35.
казано от Скота на 02.02.12, 17:09:
За да е музика трябва да е на 20+ години :lol:
30+ още по - добре,да е отлежала!
02.02.12
20:56
казано от Penko Mladenov на 02.02.12, 20:35:
За които са гласували най-много..
02.02.12
20:59
казано от Димитър Иванов на 02.02.12, 20:56:
казано от Penko Mladenov на 02.02.12, 20:35:
За които са гласували най-много..
Да това ми е ясно.. :D Мислех , че е нещо нагласено ли и аз не знам ;д
03.02.12
01:42
казано от Jewelz на 02.02.12, 17:24:
казано от 100il на 02.02.12, 16:38:
казано от Jewelz на 02.02.12, 14:54:
казано от 100il на 02.02.12, 13:04:
казано от Jewelz на 02.02.12, 12:24:
Май ще се съберем повечко фенове на хип-хопа тук. :)
Нека пуска песнички, аз нямам нищо против. ;]http://www.youtube.com/watch?v=OPkWYTUiPTo&feature=related поздрав с малко ъндърграунд :).
Мерси, супер е песничката! :)
Вече не се правят такива песни...
Аз напоследък слушам доста комерс, но ми липсват старите класики.Комерс не си струва и на погребение да слушаш. Пари, жени, пари, жени, пари, жени, много пари, много жени, лил уейн, лил гейн, някви там имперсонатори на тупак и други умрели кучета :/
Ем, така е... големи фейлове се правят в момента, обаче не мога да стоя като кон с капаци. :)
Слушам си и старото, и новото.Lil Wayne и изобщо Cash Money не са ми сред любимците. Даже те правят най-големите лигавщини...
Tech N9ne в момента прави нови песни. Immortal Technique също прави нови парчета.
B-Real, Ill Bill, Ice Cube; сега и Dr.Dre го чакам (от 100 години) да пусне тоя нов албум...Има що-годе качествени песни, има и такива за партита. :)
^ По-горе забравих Eminem. Преди 5години бях луда негова фенка. :D Сега не му се кефя толкова, даже на моменти ме дразни.
Той също се “завърна” (за пореден път...) и пак пуска албумчета. И той записа няколко песни с по-комерсиални де...Най-много се дразня на Jay-Z. Започна да записва с Kanye West, Drake и Lil Wayne…
Аз преди правеше много добри песни.
!!!!!! Тек Найн винаги преди тренировка го слушам :Д От хубавите, дето изреди, само Дре е комерсиален в момента (може би и Кюб малко). ИТ цепи мрака с лириките, направо си изредила само лирически богове :)
Аз набивам само Дъб Си последната година, прекалено “верен” е на стила си, не прави някви тъпи шитове, а лириките са му на нивото на Раким, Биг Дади Кейн, НаС и т.н.
Малее за пръв път виждам момиче, дето знае да слуша музика. Поклон!
казано от 100il на 03.02.12, 01:42:
!!!!!! Тек Найн винаги преди тренировка го слушам :Д От хубавите, дето изреди, само Дре е комерсиален в момента (може би и Кюб малко). ИТ цепи мрака с лириките, направо си изредила само лирически богове :)
Аз набивам само Дъб Си последната година, прекалено “верен” е на стила си, не прави някви тъпи шитове, а лириките са му на нивото на Раким, Биг Дади Кейн, НаС и т.н.
Малее за пръв път виждам момиче, дето знае да слуша музика. Поклон!
Tech N9ne е уникален! :) Много му се кефя на flow-а, реди много бързо, а и лириките му са с много смисъл.
Ех, как забравих WC. Той наистина е много верен на west coast стила и на неговия си стил най-вече. :)
Cube си ми е слабост. Въобще, Westside Connection са си класика за мен.
Нас ми е любимец.
Раким го послушвам от време на време, Биг Дади Кейн не чак толкова. :)
Респект за Redman и Method Man. Радвали са ме винаги. Както и Wu-Tang Clan.
Също много ме кефят Busta Rhymes и Flip Mode Squad.
Няма ли да се намери някой добър човечец, който да ми отговори на въпроса за приема на калций?
Мнението беше редактирано от Jewelz на 03.02.12 09:27.
03.02.12
09:31
Хмм, май съм влюбен :D Аз не мога да ти отговоря на въпроса.
ето ти пак едно поздравче. Аз се омитам да уча.
Мнението беше редактирано от emzo на 03.02.12 09:41.
Мерси за поздравчето. :)
Аз сега се сетих за един мой любим изпълнител, който незнайно защо забравих да спомена по-горе.
Става дума за KRS-ONE.
Поздравче ;]
03.02.12
10:59
О ДА!!!!! The teacher :))))
non stoppin mc, hip hoppin mc
verbal rockin, head knockin, quick droppin mc
!!!!!!!!!!!!!
03.02.12
11:02
казано от Jewelz на 02.02.12, 16:03:
Днес се зачудих дали имам нужда от допълнителен прием на калций (като хранителна добавка)...
При положение, че пия по 2-3 кафета през ден. Т.е. - 1 ден пия 2 кафета, на следващия не пия, последващия ден пак пия 2 кафета и т.н.
За пореден път чета, че при продължителен прием на кафе е хубаво (за женския организъм) да се приема допълнително калций.
................................................................................................................................
Та, има ли смисъл от един допълнителен прием на калций?
Би ли имало повече ползи, отколкото вреди? Изобщо, бих ли могла да си навредя с един такъв допълнителен прием на калций?
Едни 1000 мг Калций няма да ти навредят по абсолютно никакъв начин. Хубаво е да има прием и на магнезий, когато се пия калций. Ако решиш да купиш, внимавай каква форма ще бъде, т.е. да се усвоява по-добре от организма.
П.П Не знаех, че сте такива фенове на Tech N9ne, новият албум е страхотен... Caribou Lou си остава черешката за мен !
03.02.12
11:13
Малеее, от къде се намерихте хора, дет слушат хубава музика :D Caribou Lou е адската песен, особено бийта, направооооо..!
03.02.12
12:12
Тука съм бе , никой не ме е развалил. :D
казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 03.02.12, 11:02:
Едни 1000 мг Калций няма да ти навредят по абсолютно никакъв начин. Хубаво е да има прием и на магнезий, когато се пия калций. Ако решиш да купиш, внимавай каква форма ще бъде, т.е. да се усвоява по-добре от организма.
П.П Не знаех, че сте такива фенове на Tech N9ne, новият албум е страхотен... Caribou Lou си остава черешката за мен !
Благодаря за отговора.
Понеже никога не съм се интересувала от точно тези суплементи и не съм наясно с различните форми на калция и тяхното качество, би ли ми препоръчала марка или определен продукт?
По възможност и на разумна цена. :)
Може и на ЛС, ако в темата ще се счете като реклама.
Както и втората част на тази песничка правят лудницата! (rock)
03.02.12
13:58
Аз пък си слушам каквото ми хареса...Най-много се кефя на някой no name да прави по-добри песни от повече от половината големи имена ! :D
Я вие дет’ разбирате кажете к’во мислите за т’ва :?
03.02.12
14:39
Пф кви’ музики слушате е .... :D :D :D :D
03.02.12
14:40
Epic Fail. ^^
Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 03.02.12 14:40.
03.02.12
14:53
Добре ли се включих такава беше идеята :D
Денис, наистина изпълнителят не ми е познат, но песента много ми хареса. :)
kristiancho, много добре се включваш. :D Пускай още, не се стеснявай.
Сигурна съм, че ако напиша във vbox нещо от сорта на “Удряй ме”, “Хапи ме” и т.н. ще мога да се насладя на още песни от въпросния жанр. :D
На мен ми се е налагало да слушам чалга, ама като се подпийне се понася някак.
Бат Азо е голям пич. Народните песни как ги изпълнява не е истина просто. Иначе за стила му.. предлага това което се търси и явно е добър, щом всеки в България го знае. :))
Мнението беше редактирано от NRG на 03.02.12 15:32.