Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

Щото разбрах, че на студено се развалят тааа’ логиката беше на топло да стоят тогава :D

Вероника - какво лошо има да си говорим за чалга... на мен ми е забавно да гледам как хора ме определят като нищожество при положение, че знаят ( или поне така си мисля, защото не съм от вчера тука ) какво мога и знам.. :)

Защото това е вечен спор и е ясно, че винаги ще има някой, който не харесва чалга.
И винаги ще има такива, които да я харесват.

Аз съм от първите. И какво от това? Нищо не се променя:)

На картофите нищо няма да им стане.
Какво ще ги правиш?
Печени с пиле. Леле и коричка:)

Не съм се осъвършенствал още в печенето... за сега в микровълновата иначе един път майка ми беше направила картофи на фурна и аз добавих едно филе така сочно... най-вкусното нещо на света... заедно с една лютеничка беше някакво невероятно нещо... чувството е като да станеш баща :D

винаги съм искал да ти кажа Веро ама незнам дали няма да се обидиш нещо ?! :)

03.02.12
21:43

казано от kristiancho на 03.02.12, 21:36:

Щото разбрах, че на студено се развалят тааа’ логиката беше на топло да стоят тогава :D

Вероника - какво лошо има да си говорим за чалга... на мен ми е забавно да гледам как хора ме определят като нищожество при положение, че знаят ( или поне така си мисля, защото не съм от вчера тука ) какво мога и знам.. :)

Наще цяла зима стоят на студено нищо им няма. Иначе ако са на топло и важно могат да пуснат корени :D

Ти пък все едно си ставал баща?
Колко да е сложно да ги изпечеш, пробвай и помоли майка ти да ти обясни тънкостите на вашата печка:)))

Казвай ми, както искаш.
Веро е гот:)
По принцип ми казват Рони.
Но се срещат и: Вероник, Роно, Верка, Верче, Веронче, Ронко, Ви, Ронка, Вера, че  даже и Вики :д :Д

03.02.12
21:47

казано от Runningblind на 03.02.12, 21:28:

казано от Vintage на 03.02.12, 21:19:

Чалгарите,голяма част от тях са утаячници,точка (не всички)!!!
Лично за мен най-възвишените хора (ако трябва да ги водим по музиката) са блек метълите.

Много съм съгласен с този пост !!!

Я се обосновете, че нещо много категорично се изказвате. (dull) Или с какво метъла е по-добър от чалгата ?

Мнението беше редактирано от NRG на 03.02.12 21:50.

03.02.12
21:57

Вероник на мен най-ми харесва.
Имам една съседка и така и викам :)

03.02.12
21:59

Музиката не определя характера на човек.
Но е факт, че масата хора, които слушат един тил музика си приличат. Това не означава, че всички са еднакви де. :)

Всъщност, всеки стил музика си носи по един етикет:
Чалгари - прости хора.
Рапъри - безделници, бандити.
Техно - наркомани.
Метъли - агресивни, скинари.
И още, и още. Не е казано, че щом слушаш даден жанр си такъв. Просто хората са лепнали етикети.
Нещо като - “Ама той взима добавки, протеин, значи взима и стероиди.” Примерно...

Това, по-горе не е моето мнение за хората слушащи дадения стил. По-скоро това е всеобщото мнение на хората.

Едит:
И мен най-ме кефи Вероник или Ви. Или Вероника.
Веро ми е някак странно.
А Вики... какво общо има с Вероника, освен първата буква?! :D

Мнението беше редактирано от Jewelz на 03.02.12 22:00.

Трябва да я питам ама тя най-вероятно ще каже добре ще ми ги направи на фурна и аз в крайна сметка пак няма да знам как се правят въпреки желанието ми :D

Веро е най-яко :P

Аз слушам чалга, рап, метал, рок и техно дори... каква личност съм аз не е истина :)

Свикнала съм на Рони, защото ми е от бебе
Но Вероник е по-артистично и близко до мен:)

Ако не ти се разправя с печене - слагай в тенджерата да ври - и пилето, и картофите:))))))))))))))))))))

А тези изградени схващания за стил музика - вид човек са много вярни.
Всички така си мислят:))
Аз съм от рапърите;) напоследък забиващи към Рамщайн:)

03.02.12
22:11

казано от kristiancho на 03.02.12, 22:03:

Аз слушам чалга, рап, метал, рок и техно дори... каква личност съм аз не е истина :)

Ти си изпростял агресивен бандит, който редовно шмърка бели прахчета.

03.02.12
22:19

казано от Jewelz на 03.02.12, 21:59:

Но е факт, че масата хора, които слушат един стил музика си приличат.

Факт, който е доста притеснителен, защото предполага ограниченост и загуба на идентичност у ..слушателите.

03.02.12
22:20

В транса е истината- вокал транс от старите!!!

03.02.12
22:20

казано от NRG на 03.02.12, 21:47:

Лично за мен най-възвишените хора (ако трябва да ги водим по музиката) са блек метълите.

Я се обосновете, че нещо много категорично се изказвате. (dull) Или с какво метъла е по-добър от чалгата ?

не кой да е метъл,блек метъла :)
грабва ме със уникалната си философия против християнството и изкуствените морални ценности които ни дава,изкуственото щастие и като цяло контрола на света и ( да за 3ти път го казвам) изкуствения живот.
чалгата,както каза Boby_,чалгата си е маркетингов продукт,всичко е за пари,без капка смисъл във текста...
блек метълите пък имат много по-смислени текстове(особено гледани от ъгъла на art-a),малко са тези които гледат материалното.
Това си е мое мнение,никой не ангажирам с него,подплатено със стабилно философия тип Ницше и лични размишлявания.

Криско, истината е в печенето!!!Много по-вкусно е пиши ми на ЛС утре, ще питам майка за рецептите на картоф/ориз с месо печени..много е вкусно :)

Ще драсна :)

03.02.12
22:57

Е не туй беше брутално!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD :D :D

най-вкусното нещо на света... заедно с една лютеничка беше някакво невероятно нещо... чувството е като да станеш баща

03.02.12
23:16

казано от Vintage на 03.02.12, 22:20:

не кой да е метъл,блек метъла :)
грабва ме със уникалната си философия против християнството и изкуствените морални ценности които ни дава,изкуственото щастие и като цяло контрола на света и ( да за 3ти път го казвам) изкуствения живот.
чалгата,както каза Boby_,чалгата си е маркетингов продукт,всичко е за пари,без капка смисъл във текста...
блек метълите пък имат много по-смислени текстове(особено гледани от ъгъла на art-a),малко са тези които гледат материалното.
Това си е мое мнение,никой не ангажирам с него,подплатено със стабилно философия тип Ницше и лични размишлявания.

Ако приемем, че десетте божи заповеди са обобщение на морала, който проповядва християнството, кое в тях е изкуствено и лъжливо ? Не кради, не убивай ?  Въобще кое наричаш изкуствен живот, кое може да го направи истински ? :)

Ем не съм ставал баща ама смисъл много вкусно и яко беше :D

03.02.12
23:28

‘’кое може да го направи истински ? ‘’
вкарване на натурализъм в морала,т.е. да слушаме тялото си,не определени правила,а жизнения инстинкт.Елиминирането на морала какъвто го знаем днес ще направи живота истински :).Разбирасе пълното елимиране на морала не може да бъде осъществено на практика,все пак той се е доказaл че държи обществото стабилно (уж),но определено има и по добри варианти.(поне на теория)

Прави това,това,това и ще бъдеш щастлив,няма да си грешник-каква свобода имаш? :)
Да вярвам във Исус Христос(бих казал как му викам,но ще си замълача :D) е все едно да вярвам в незнанието - затва се водя по - скоро агностик,но с наклонности към атеизъм и малко хранилка да хвърлям към религията,но това е за шоу.
Последно с господина ми по философия спорихме за уж едно от най - силните доказателства,че има Бог а то е:
‘’Бог е съвършен,няма грешка в него и т.н. тогава как едно просто ‘’съществуване’’ е недоказано? ами щом той е съвършен,следователно съществува’‘
при което аз му отговорих ‘’ значи липсата на доказателство че съществува се явява доказателство ,че господ съществува?’‘
или пък ‘’ незнанието за съществуването на Бог разрушава цялата теория за неговото съвършенство) :)

Все пак тва е фитнес форум и тука е много по - интересно да се дискутират такива теми обаче :D

Мнението беше редактирано от Vintage на 03.02.12 23:33.

Най-тъпото е, че хората се опитват да живят сложно :) Ей го тоя пич над мен... каза много хубави неща и верни част от тях смятам за такива но просто търсим под вола теле :) живей си прекрасно живота музиката е направена според мен за да се усмихме човек за да си каже ‘’майната му на проблемите’’ затова обичам чалгата щото създава настроение... селско, гадно или квото ще да е но настроение... неща смислените текстове който ти казват как парите не са всичко и как трябва да се замислим за живота... филмите са направени за смях и общо взето както музиката... аз зависи от мен ще изтрия всички балади и тъжни песни а от филмите ще останат само екшъните с хепи енд и комедиите :)

03.02.12
23:38

‘’‘Най-тъпото е, че хората се опитват да живят сложно’‘

много вярно!
Човека уж се смята като по - висш от животното (въпреки че според мен човека е животно).
Какво го извисява над животното - ума,мисълта,способноста да мисли повече от животното.
Та според мен това последното умение да мислим води до най - всиша форма на декаданс :) затова според мен натурализъм в морала =>best solution overall.

10

03.02.12
23:42

Are you cereal ? Всеки стил музика си има философия и произлиза от някъде. Тежкия метъл - антихристи, кефят се на дявола и т.н.
Генгста рап - проблемите в гетото, престъпни групировки, затвори, жени и т.н. Хип хоп - култура на неграта и т.н.
Чалга - ????????? айлелелелелеллелеел, елел елел ле ле, , малееееееее лелелеле любов любов ти ме нарани, ти ме порази, секс, секс, пий на екс, работи, нещо си, елелелелелелле, последвано от зурни.
Та, с кво метъла е по-добър от чалгата ? :D

И кое ни извисява над животните... та ние правим много повече лайна от тях на тази земя ;) и това, че иамме мозък не означва, че тряя да слушаме депресарски песни и да проповядваме разни щуротии :) и ти каза, че там тая музика коят слушаш проповядва инстинкта или го издига като основен фактор... и според мен щом има думата инстинкт между животните и хората няма разлика ;)

03.02.12
23:47

казано от kristiancho на 03.02.12, 23:44:

И кое ни извисява над животните... та ние правим много повече лайна от тях на тази земя ;) и това, че иамме мозък не означва, че тряя да слушаме депресарски песни и да проповядваме разни щуротии :) и ти каза, че там тая музика коят слушаш проповядва инстинкта или го издига като основен фактор... и според мен щом има думата инстинкт между животните и хората няма разлика ;)

кое викаш депресарско?ако е блек метъла-не е баш така :)

100il - защо пък музиката трябва да има някъв смисъл ?! :)

10

03.02.12
23:54

казано от kristiancho на 03.02.12, 23:51:

100il - защо пък музиката трябва да има някъв смисъл ?! :)

/freddie mercury ultra high angle reverse overhand facepalm.

03.02.12
23:59

казано от Vintage на 03.02.12, 23:28:

вкарване на натурализъм в морала,т.е. да слушаме тялото си,не определени правила,а жизнения инстинкт.Елиминирането на морала какъвто го знаем днес ще направи живота истински :).Разбирасе пълното елимиране на морала не може да бъде осъществено на практика,все пак той се е доказaл че държи обществото стабилно (уж),но определено има и по добри варианти.(поне на теория)

Прави това,това,това и ще бъдеш щастлив,няма да си грешник-каква свобода имаш? :)
Да вярвам във Исус Христос(бих казал как му викам,но ще си замълача :D) е все едно да вярвам в незнанието - затва се водя по - скоро агностик,но с наклонности към атеизъм и малко хранилка да хвърлям към религията,но това е за шоу.
Последно с господина ми по философия спорихме за уж едно от най - силните доказателства,че има Бог а то е:
‘’Бог е съвършен,няма грешка в него и т.н. тогава как едно просто ‘’съществуване’’ е недоказано? ами щом той е съвършен,следователно съществува’‘
при което аз му отговорих ‘’ значи липсата на доказателство че съществува се явява доказателство ,че господ съществува?’‘
или пък ‘’ незнанието за съществуването на Бог разрушава цялата теория за неговото съвършенство) :)

Все пак тва е фитнес форум и тука е много по - интересно да се дискутират такива теми обаче :D

Бог може и да съществува, но не в битието в което го търсиш. ;)
Елиминирането на сегашния морал би довело до хаос, а той би бил овладян единствено със създаване на нова ценностна система, тоест на нов морал. Това е все едно да преоткриеш топлата вода.
Хората в гората слушат нещо толкова първично колкото жизнените инстинкти, тоест стремеж за задоволяване на естествените нужди на организма. За това и са се развили толкова. Там са разделени на малки социални групи, враждата между племената е често срещана и имат свобода да убиват, да крадат, в името на оцеляването. По-силният род  доминира. : ) Сам разбираш, че това в градски условия е непрактично. Натурализма го търси при кроманьонците , в общество което има цел да се развива, трябва да се потисне.
Християнството по-скоро ти казва не прави това и това и ще бъдеш щастлив. Както и закона, не го нарушавай и ще бъдеш свободен, поне в предопределените от обществото, в което живееш, граници.

Мнението беше редактирано от NRG на 04.02.12 00:02.

04.02.12
00:00

Някой има ли идея как да си сложа тежест на краката за повдигането на крака от вис. Как да си закрепя дискове или гира за краката :D Вчера си сложих по 2 диска в чорапите ама след 1та серия почвам да ги удрям в ламината :D :D

сега се замислих за философията на чалгата - кефи се на живота и се отдай на първичните желания и инстинкти... не звучи зле...

04.02.12
00:04

казано от kristiancho на 04.02.12, 00:01:

сега се замислих за философията на чалгата - кефи се на живота и се отдай на първичните желания и инстинкти... не звучи зле...

хахаха точно това е натурализъм. Винтаж защитава метъла, но иска да вкара чалга в морала? :D

04.02.12
00:10

казано от NRG на 03.02.12, 23:59:

казано от Vintage на 03.02.12, 23:28:

Бог може и да съществува, но не в битието в което го търсиш. ;)
Елиминирането на сегашния морал би довело до хаос, а той би бил овладян единствено със създаване на нова ценностна система, тоест на нов морал. Това е все едно да преоткриеш топлата вода. Хората в гората слушат нещо толкова първично колкото жизнените инстинкти, тоест стремеж за задоволяване на естествените нужди на организма. За това и са се развили толкова. Там са разделени на малки социални групи, враждата между племената е често срещана и имат свобода да убиват, да крадат, в името на оцеляването. По-силният род  доминира. : ) Сам разбираш, че това в градски условия е непрактично. Християнството по-скоро ти казва не прави това и това и ще бъдеш щастлив. Както и закона, не го нарушавай и ще бъдеш свободен, поне в предопределените от обществото, в което живееш, граници.

Точно.
Пълното елиминиране на морал е невъзможно,но създаването на един морал породен от жизнените инстинкти,е друго е.
Живота е резултат от войната,обществото - средство за войната (1 изречение от ‘’Воля за власт’‘) .В момента войната в човечеството я няма,ако я има е за незаслужени неща :).

‘’Християнството по-скоро ти казва не прави това и това и ще бъдеш щастлив. ‘’
ами да,според мен това щастие е изкуствено :) как така някой ще ти казва какво да не правиш и какво да правиш и да очакваш да си щастлив?
Позволено ти е да слушаш само хаус,нямаш право на връзка,нямаш право на контаки (това е в най - грубия смисъл) - е как би бил щастлив?
Аналогично със божийте правила - ако ти се налага да направиш някое от тях?ами ако ти харесва да правиш някои от тях?създаваш си чувство за вина заради нещо недоказано :)

Още повече ме дразни това - много хора казват че са християни,но нищо не знаят за собствената си религия,не са чели книгата си,не спазват заповедите си,еми то това какво е ? :D

М/у другото някъде в този диспут трябва да включим и думата ‘’чалга’’ ама май не се връзва с нищо от това което ние обсъждаме,стабилно се отклонихме от темата ама аз не възразявам :D

04.02.12
00:11

?

04.02.12
00:14

казано от NRG на 04.02.12, 00:04:

хахаха точно това е натурализъм. Винтаж защитава метъла, но иска да вкара чалга в морала? :D

е това не съм го казвал :)

04.02.12
00:32

Как е готино да гледаш сеир отстрани ! :D
Преди слушах метъл който клонеше повече към тежък , просто заради мелодията и ритъма .. + малко рап . Сега слушам повече рок / рок балади (примерно Уайтснейк..) , пак си слушам рап , по-тежичък метъл пак си слушам (агресивност indeed) , чалга .. като се напия просто ме мързи да не я слушам . :D Интересен факт е , че от близо година не съм се напивал ... А преди .. като съм трезвен и чуя няк’ва чалгия се чудя к’во е т’ва нещо , а като се напия и знам текста наизуст :D Оукуърт момент индийд ;д И ВСЕ ПАК в градската пропаднала дискотека като пуснаха Queen .. дълго време след т’ва бяха ми лепнали етикет на “парти енимъл” xD И аз не мога да видя смисъла в чалгата , мързи ме да цитирам 100ил ;д
Защо трябвало да има смисъл в музиката..е тук ме остави без думи , шефче :Х

П.П. В момента си слушам депресарска музика с огромен кеф ! (sun)
Едит : изпуснах дъбстепа..но само някои ...от други ме заболява главата :D

Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 04.02.12 00:41.

04.02.12
00:42

казано от Vintage на 04.02.12, 00:10:

Пълното елиминиране на морал е невъзможно,но създаването на един морал породен от жизнените инстинкти,е друго е.

Жизнените ни инстинкти са елементарни, какво точно имаш предвид?
Ферари с цвят червен, за теб, за мен... как беше :)

И според... твоята идеология, ако съпоставим един блек метал и един чалгар, с какво и кой е по-успешен(извисен) в следването на жизнените си инстинкти и удовлетворяване на произтичащите от тях потребности?

Кое точно не ти харесва в християнството? И отричайки “морала на християнството”, кое точно отричаш?

04.02.12
00:43

казано от Vintage на 04.02.12, 00:14:

казано от NRG на 04.02.12, 00:04:

е това не съм го казвал :)

Не си го казал директно, но това се разбира от думите ти. ” кефи се на живота и се отдай на първичните желания и инстинкти” чалга принципа + да правиш каквото искаш независимо дали е определяно от другите като правилно или грешно - твоят принцип, КОИТО са едни и същи де факто, оформят горното ми мнение.
Размишления ти обаче са само теоретични, никога няма да заобиколиш правилата, понеже знаеш какви ще се последствията, но и да го направиш, нали знаеш, че всяко действие си има равно по сила и посока противодействие. : )
Между другото има разлика в това да ти казват какво да правиш и какво да не.. ако не я виждаш сам, жалко. :)

Мнението беше редактирано от NRG на 04.02.12 00:46.

04.02.12
00:57

казано от 6th на 04.02.12, 00:42:

казано от Vintage на 04.02.12, 00:10:

Жизнените ни инстинкти са елементарни, какво точно имаш предвид?
Ферари с цвят червен, за теб, за мен... как беше :)

И според... твоята идеология, ако съпоставим един блек метал и един чалгар, с какво и кой е по-успешен(извисен) в следването на жизнените си инстинкти и удовлетворяване на произтичащите от тях потребности?

Кое точно не ти харесва в християнството? И отричайки “морала на християнството”, кое точно отричаш?

Ами аз казах кое точно отричам :) самата идея за правила,изкуственото щастие (ще си щастлив ако спазваш това!)Не ми харесва и това представяне на християнството като добронамерена религия,щото не е като да не е избивала бая хора и да се е налагала насила (например в Скандинавия и държавите които обхаща).Имаше една епоха the dark ages май се водеше,в която християнството игнорира и забранява медицината и развитието и,е бая хора са умрели молеики се на Бог,като сигурно са можели да се спасят.

За блек метъла и чалгара - ами 1во и най - важно :) харесва ми стила повече от чалгата,виждам много по смислени текстове вътре (сега ще кажете как ги разбираш,та той крещи :Д) .
чалгата няма смислени текстове,нищо полезно не виждам като цяло в нея,интелектуалноста и на изпълнителите е ниска :D (и обратно за блек метълите :) ) и вече казах че самия блек метъл е изпълнен със философия и определени вярвания в него,изпълнителите изразяват мнението си във песента и като цяло аз го виждам като изкуство :).

А твоето мнение какво е?

04.02.12
01:04

Аз пък слушам музика, която ми харесва, а как я наричат хората и към какъв стил я причисляват, слабо ме вълнува.

04.02.12
01:44

Едно време на това се кефех..сега пак му се кефя ! ^^

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1