По колко повторения трябва да правя, когато клякам с щанга и правя прасци, с цел - стягане?

AR

04.02.12
13:25

Интересува ме по колко повторения трябва да правя, когато клякам с щанга и по колко повторения когато правя пръсци на машина ? Целта ми е стягане на долната част на тялото.

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 04.02.12 13:29.

04.02.12
20:00

Аз лично клякам по 12 пъти а със повечко кила по 8-10 а прасците ги права до отказ.От както ме посъветваха да ги правя до отказ са много по стегнати но се пак не ги претренирам , за прасците правя 1 упражнение с 4-5 серии до отказ. Но не е хубаво да се прекалява на мен ми се е случвало след тежка тренировка на крака да се прибирам като напушен и едвам да ходя горе долу нормално :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1