02.02.12
23:11
Здравейте пак . Искам към протеина освен ‘daily vits’’ витамините, да добавя и един качествен креатин. До скоро пих Кре - Алкалин на Биотеч, 1 кутия, но честно казано до последната доза не почуствах никакъв ефект. Нито се отрази на силата ми, нито на мускулната маса.. И за това искам да ви попитам за някой наистина добър и качествен креатин, без значение от кой вид е .. ( Доста се рових по - форума, но единно мнение за креатин, така и не видях ) И още една подробност - тъй като съм на 16 един монохидрат би ли представлявал някакъв проблем ?
04.02.12
20:05
то мнение няма ама има цяла тема . гледал си май през прозореца а ?!
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/35218
иначе може да пробваш монохидрат.
04.02.12
21:30
Много добре я знам темата ! Дори и аз съм писал няколко поста там.. Но толкова и ми е акъла, да я пусна там, а не направо тук, за което се извинявам. Иначе и аз реших да пробвам микронизирания монохидрат на НутраБоликс.. Някак си предвид това, че Кре Алкалина не ми действа и това, че микронизирания креатин, нямал странични ефекти ми се струва, като най - разумен избор ?
05.02.12
14:02
Докато не пробваш няма как да стане ..
05.02.12
14:25
Опитай Мъсъл Фарм Креатин (MP Creatine),много е добър :) Усетих го доста бързо (на втората седмица) доста ми покачи издръжливостта и силата и не ми даде стомашния дискомфорт като монохидрата :) За цената си е перфектния избор :)
05.02.12
17:30
И цената му е добра.. Има кутии само от 300гр. А като трябва да и да правя зареждата фаза, доникъде няма да ми стигне 1… По скоро първо бих си взел този на нутраболикс и след това ще пробвам този, че иначе доста солено ми излиза.
05.03.12
17:30
MP Creatine е супер изгоден, защото няма смъсъл от зареждане,5г. след тренировка и в не тренировъчни дни 5г. сутрин на гладно, продукта е супер ;)