Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

04.02.12
19:21

Хаха!

Еми, те и циганите в гетата слушат чалга, ама тях не ги споменаваш нещо.

Аз предлагам да приключим с темата, че нещо отива в не добра насока.

Нова страница, нов късмет! :D

10

04.02.12
19:45

казано от Daniel Dimitrov на 04.02.12, 19:15:

казано от Димитър Иванов на 04.02.12, 18:56:

Абе като клякам с музика си ми е много по-добре.Ама не да слушам азис де.. :D

Чалгата конкретизирах.
Иначе да.. всеки път съм със слушалки в ушите.
Та като цяло моята схема е такава:
За вдигане на тежести - метъл,рок,рап и т.н.
За кардио - някакъв тип хаус... придава ми яко настроение особено, когато бягам.
За вкъщи - малко миксчета ... хаус ,електро, техно и т.н.
За дисотека - естествено (ако е в Бургас) - чалга.
Общо взето от всичко по малко. Т’ва да си заклет фен на някакъв тип музика е тъпа работа.

Как реши ? Хауса и техното се нареждат до чалгата, само дето не са отвратителни. Не се изискват никакви музикални умения или интелект, за да създадеш един МЕГА МОЩЕН 2012 АВГУСТ САМЪР ХИТ.

04.02.12
19:48

haha :D
за вдигане на тежести - Паганини мога да ви кажа ;)

04.02.12
20:02

казано от Vintage на 04.02.12, 19:48:

Been there , done that…

04.02.12
20:18

Нашето си е наше, к’ви са те чернилки - Тоалетна, леден куб...

Мнението беше редактирано от NRG на 04.02.12 20:22.

10

04.02.12
20:38

Само Атила и Крун ги бива от бг-тата.

04.02.12
21:38

казано от Boby_ на 01.02.12, 10:13:

Отплеснах се, но идеята ми е, че ако не си се научил да пиеш правилно в началното училище...

...аз се научих да пия правилно едва в техникума, сигурно затова ми куца пунктуацията.:D :D :D :P
Ще го напиша още веднъж, но по друг начин - българският език не ми е майчин и си мисля, че ми се “полага” една излишна запетая. (giggle) Още повече, че след като я сложих, бях 99% сигурна, че не трябва да я има, но ...пусти мерак да провокирам...

..............
Представа нямате колко ме радват такива спонтанно заформили се дискусии на тема правопис.

Кольо, Боби е зъл, защото явно още не може да преглътне “чадо мое”, с което преди време се обърнах към него.(giggle) Или мен самата не може да “преглътне”.(giggle) Отдавна ми е набрал.(giggle)

Колкото до това, че отдавна ми е излязло име, мога да кажа само едно: Знаех си!!! :D
Ама тоя път са ми излезли и емотиконите.(party) Служебният комп не пуска гювеч, но за сметка на това домашният е ларж.(giggle)

Атила е жесток.
Умен, със страхотен глас и добър флоу.

И аз го харесвам, не съм го слушала от години. Мерси, че ме сети:)

04.02.12
21:50

казано от 100il на 04.02.12, 20:38:

Без да искам подкрепих поста. Просто исках да видя кой го е Like-нал.
Има и още добри БГ-та. Примерно последната песен (да се разбира като последната пусната в темата) на LOGO5 много радва. Както и албума им Петилетка. Като група нямам големи впечатления от тях, но това, което са показали до сега ми допада.

Спес е един от добрите. Сарафа (както и D-Flow(a.k.a. Dee)) не ги харесвам много, много. Може би, защото си направиха гавра със Спенснята. Ама и той добре ги нахрани.
Всички гонят парите и зарязват истинските неща...

Wosh MC ме кефи. Свеж и различен от останалите.

При повечето (както и в Америка) всичко е поза.

А какво мислите за жените рапърки?

NRG, ако видиш “Тоалетната” и “Ледения Куб” на живо ще се пос*реш (извинявам се за израза).
Не си прави гавра с хора, които са дали много на хип-хопа и са направили едни от най-големите класики.

Мнението беше редактирано от Jewelz на 04.02.12 21:54.

04.02.12
21:55

Аз пък съм изключително любопитна какво е мнението ви за това парче:
http://www.youtube.com/watch?v=h9ujqPdgMM8&feature=related
...но го чуйте цялото!

Говори ми с и мена за жените:)

Уош също е як - факт!
и FARS са 6+

10

04.02.12
22:01

казано от Jewelz на 04.02.12, 21:50:

казано от 100il на 04.02.12, 20:38:

Без да искам подкрепих поста. Просто исках да видя кой го е Like-нал.
Има и още добри БГ-та. Примерно последната песен (да се разбира като последната пусната в темата) на LOGO5 много радва. Както и албума им Петилетка. Като група нямам големи впечатления от тях, но това, което са показали до сега ми допада.

Спес е един от добрите. Сарафа (както и D-Flow(a.k.a. Dee)) не ги харесвам много, много. Може би, защото си направиха гавра със Спенснята. Ама и той добре ги нахрани.
Всички гонят парите и зарязват истинските неща...

Wosh MC ме кефи. Свеж и различен от останалите.

При повечето (както и в Америка) всичко е поза.

А какво мислите за жените рапърки?

NRG, ако видиш “Тоалетната” и “Ледения Куб” на живо ще се пос*реш (извинявам се за израза).
Не си прави гавра с хора, които са дали много на хип-хопа и са направили едни от най-големите класики.

Не ми харесва “content matter”-а (в момента не ми идва израза) на Спенс и затова не го харесвам, както и останалите.
Жени рапърки - MC Lyte (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) и Missy Elliot, май, май

04.02.12
22:03

казано от Денис на 04.02.12, 20:02:

казано от Vintage на 04.02.12, 19:48:

Been there , done that…

yep,класики индеед
дори знам 6-7 части да свиря от точно този каприс :)

04.02.12
22:30

anyone?
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/58779

04.02.12
22:46

Ем, Спенс си е много специфичен. Наистина, познавам много хора, които не го харесват. Би ми било интересно да направи някоя нова песен (да не е featuring).

За жените рапърки:
Mc Lyte - и мен много ме кефи. Стъпва здраво на бийта, захапва и не пуска. :)
Queen Latifah - много добра певица. Както рап, така и r&b. А и добра актриса.
Gangsta Boo - тая песен много ме надъхва - http://www.youtube.com/watch?v=L5wfr5O5a2Q
Left Eye - много стойностни песни. Смислени текстове. Жалко, че не е сред нас...
Da Brat - не я слушам толкова много, но има песни, които ми харесват.
Eve - много любима. Първите албуми са много добри. Кефи ме flow-a.
Lil Kim - тука нямам какво да кажа. Поклон.
Trina - яко го избива на комерс, сдуши се с Lil Wayne… Но пак слушам нейни песни.
Missy Elliott - Всички я знаем. :) Различна, интересна.

Това се сещам за сега...

А от БГ-то ме кефят и Ъпсурт. Хаха... странни са им песните, но ме радват.
Kingsize - супер много ме кефят тея пичове.
DRS - лудница.
FARS - много добри.
Respect - прави различни, чувствени песни.

Със сигурност има още какво да се добави. Това ми идва на ум сега.

Синдел, нямам такава музика на хард диска. Попринцип не слушам, не ми се вписва в ежедневието.
Но се прекланям пред гласовете на изпълнителите. Самата музика носи спокойствие, едно възвишено усещане. Някак успокоящо е, но в същото време и мощно (силно, въздействащо).

04.02.12
22:58

Зорзаман брат какво се хвана пък за nickelback :)  Те са страхотни, незнам защо толкова много хора ги хейтват :)

В Kingsize и ATILA e истината от бг-тата :))

04.02.12
23:03

казано от 100il на 04.02.12, 19:45:

Чалгата конкретизирах.
За кардио - някакъв тип хаус... придава ми яко настроение особено, когато бягам.
Общо взето от всичко по малко. Т’ва да си заклет фен на някакъв тип музика е тъпа работа.

Как реши ? Хауса и техното се нареждат до чалгата, само дето не са отвратителни. Не се изискват никакви музикални умения или интелект, за да създадеш един МЕГА МОЩЕН 2012 АВГУСТ САМЪР ХИТ.

Е че да не съм казал че е супер мега трудното и непостижимо за някого?Просто е приятна музиката,съчетана по различен начин. :) . Споделих кое кога слушам и че рапа не ме радва.

04.02.12
23:22

Пише Ви човек, който е пиян, моля дайте съвет как да изтрезнея съвет по-бързо
П.С. пиша това изречение около 3-4 минути
П.С. 2 вие ми се свят
П.С. 3 слушам лепа брена - ти си мой грех , ако е от значение
П.С. 4 туко що разбрах, че муи се повръща

Мнението беше редактирано от boika на 04.02.12 23:24.

Мисля, че не е тук мястото, в което ще получиш одобрение и “възхвала” за “героичните” ти постъпки (сиреч да се напиеш като гъз). Пробвай с фейсбук, току виж аверчетата са ти харесали статуса и си се помислил за най-великия:)

п.с. но пък от друга страна ... в 11 часа вече си пиян и си се прибрал и си пред компа...

Мнението беше редактирано от Георги Владимиров на 05.02.12 00:15.

10

04.02.12
23:43

SO HARDCORE

10

04.02.12
23:45

казано от Daniel Dimitrov на 04.02.12, 23:03:

казано от 100il на 04.02.12, 19:45:

Чалгата конкретизирах.

Е че да не съм казал че е супер мега трудното и непостижимо за някого?Просто е приятна музиката,съчетана по различен начин. :) . Споделих кое кога слушам и че рапа не ме радва.

Виж ся, ОК е да не те радва, аз просто ти сравнявам стиловете музика. Искам да ти покажа, че музика, която не те радва не трябва просто да кажеш “ЕБАТИ ТЪПАТА МУЗИКА”, а просто да кажеш, че не ти харесва. Смело заявявам, че рапа изисква най-много мисловна дейност от всички остнали стилове.

04.02.12
23:49

казано от 100il на 04.02.12, 23:43:

SO HARDCORE

10

04.02.12
23:51

RYAN NIGAHIGA :Д!!!!!

04.02.12
23:52

Пич, на абсолютно същото мнение, като тебе. Никъде не съм казал че музиката е тъпа. Просто посочих някои черти които не ми харесват в рапа. Това че не ми харесва на мене не значи, че е тъпа. Ако беше така любителите й щеше да са тъпаци.Просто различни вкусове.
“Мани го тоя рап. Като слушам и просто ... някак си как да кажа в много заспал ритъм се пее.” На някои този ритъм им харесва,просто аз не съм от тях.

04.02.12
23:55

казано от igra4o на 04.02.12, 23:22:

Пише Ви човек, който е пиян, моля дайте съвет как да изтрезнея съвет по-бързо
П.С. пиша това изречение около 3-4 минути
П.С. 2 вие ми се свят
П.С. 3 слушам лепа брена - ти си мой грех , ако е от значение
П.С. 4 туко що разбрах, че муи се повръща

И аз като теб, ама даже не съм излязъл... Още ! :D

05.02.12
04:48

казано от Jewelz на 04.02.12, 21:50:

Ирония, приятелко, исках да ви привлека вниманието. А и подобен беше начина на изразяване на доста от по-горните коментари, та реших да отговоря в същия дух, просто да си проличи колко тотално грешно е. :) Естествено, че осъзнавам какво са сторили. :)

05.02.12
05:14

Хора дет не им понася пиенето не трябва да се правят на герои тва е : )

05.02.12
09:28

казано от Денис на 04.02.12, 23:49:

казано от 100il на 04.02.12, 23:43:

SO HARDCORE

Хахаха...
True story! xD

NRG, така и предположих... но все пак да си защитя пичовете. :D

——
Добро утро. :)
Моите планове за днес - след малко тренировка - бедра и г.з + кардио.
След това хапване и ще излизам да се правя на снегорин. :D
За сега това... денят е още пресен. =]

Едит:
Към жените рапърки добавям Rah Digga - много яки песни. Пък и е от Flip Mode Squad. Саундтрака на 13 Ghost много добър.

Към мъжете: Common - много смислени текстове.
Xzibit - как можах да не го кажа по-горе... :D Хаха... Няма смисъл от реклама за него. :)
А Pac и Biggie - няма смисъл да ги коментираме. Те си остават едни от вечните.

Мнението беше редактирано от Jewelz на 05.02.12 09:45.

Queen Latifah е от любимките ми, както и Yarah Bravo.
A от мъжете: на първо място Lords of the underground!
Харесвам и: Das EFX, Fu Schnickens, Onyx, Mobb Deep, Delinquent Habits, Jeru The Damaja…
Допадат ми и Xzibit, MethodMan, Ja Rule (бях му на концерт и съм впечатлена, имах друго мнение за него), DMX,

05.02.12
10:24

Хах Вероник, добър списък.
Изненадан съм :)

Мнението беше редактирано от emzo на 05.02.12 10:25.

В такъв случай ако продължа мога направо да те шокирам :)
Бях много върла фенка.
В минало време, защото можех да си позволя всяка седмица да ходя на разни хип-хоп ивенти и брейк танци. За концерти да не говорим - не съм пропускала появяване на любима група/изпълнител.
На Лордс ходих и двата пъти и се разбих от кеф, а първия път щеше да ми спре сърцето.

Сега съм слаба работа - останали са спомените от лудите години и яките изживявания. От пътуванията из БГ за различни състезания...
От невероятно добрите концерти.
Само спомени.
Даже и вкъщи не слушам както едно време - заспивах със слушалките на уши, нон стоп музика.
Сега е пенсионерска работа.
Едно е да слушаш вкъщи, съвсем друго е да се разбиеш на концерт!

казано от Скота на 05.02.12, 05:14:

Хора дет не им понася пиенето не трябва да се правят на герои тва е : )

Твърдо ЗА

10

05.02.12
14:18

:ОООООООООО ОЩЕ ЖЕНИ, КОИТО СЛУШАТ РАП ;[;[;[;[;[ ЩО 18 ГОДИНИ ОТ ЖИВОТА МИ НЕ СЕ ПОЯХИВА ТАКИВА ЖИВОТНИ О.О
ОБИЧАМ ВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ако ме приемат у София сте мои!!!!!!!!!!
xzibit - http://www.google.bg/imgres?q=xzibit+meme&um=1&hl=bg&sa=N&biw=1366&bih=546&tbm=isch&tbnid=t52yxlMBjGjbMM:&imgrefurl=http://knowyourmeme.com/memes/xzibit-yo-dawg&docid=66YqmqSl1PewbM&imgurl=http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/000/177/800px-Sup_dawg.jpg&w=800&h=532&ei=EXMuT_jxMIP44QTx5PC7Dg&zoom=1&iact=hc&vpx=169&vpy=156&dur=247&hovh=183&hovw=275&tx=172&ty=61&sig=104614032465538267618&page=1&tbnh=115&tbnw=173&start=0&ndsp=13&ved=1t:429,r:0,s:0

http://www.youtube.com/watch?v=B3PfGRsWFIk - поздав с любимата ми нейна песен :).

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 05.02.12 23:45.

Как се хвърлих от едни стълби по гъз :D :D :D

05.02.12
20:15

Пак като не си си хвърлил едни стълби по гъза ! :D

05.02.12
22:13

tee hee

05.02.12
22:49

Добре... от 10 минути се чудя къде се пада запетаята в израза “разбирам че”. Пред него или пред “че”? :D

Edit - разбрах.

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 05.02.12 23:02.

05.02.12
23:35

казано от Jewelz на 04.02.12, 22:46:

Синдел, нямам такава музика на хард диска. Попринцип не слушам, не ми се вписва в ежедневието.
Но се прекланям пред гласовете на изпълнителите. Самата музика носи спокойствие, едно възвишено усещане. Някак успокоящо е, но в същото време и мощно (силно, въздействащо).

Ми...то и аз май нямам...(giggle), но по стечение на обстоятелствата, я изпълнявам. Не ме разбирай погрешно (както и другите) - тая музика не е за всеки. Не всеки я разбира, приема ,усеща и цени. Тя не става и за ежедневието. Пускам си я от време на време, в много “особени” ситуации, но еднакво удоволствие ми доставя да я изпълнявам и слушам.
Несравнимо е усещането да пееш в катедрала с невероятна акустика...
А солистът наистина е добър, но за жалост, напусна състава.

06.02.12
01:07

казано от Daniel Dimitrov на 05.02.12, 22:49:

Добре... от 10 минути се чудя къде се пада запетаята в израза “разбирам че”. Пред него или пред “че”? :D

Edit - разбрах.

сподели,и аз винаги съм се чудел :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1