04.02.12
17:06
Здравейте. Значи и аз да се разпиша (за съжаление) в този раздел- имам подозрения ,че съм си докарал дисбактериоза. Засега от симптомите проявявам само диария. Предистория- в четвъртък се наядох много с телешко и извара, като с тях пих и вода. Корема ми стана подут и в петък бях дежурен в тоалетната, мислех че е било моментно състояние, но сега след като се наядох пак (около 30 минути след яденето) усетих остри позиви. Други симптоми не проявявам за сега, но все пак се притеснявам. Прочетох в интернет ,че може да се прични от много месо и мазни храни, а като погледна назад в дневника, май само такива съм ял. Та кажете утре да си направя ли един прочистващ ден с кисело мляко и плодове/овесени ядки?
Вкарай някакъв пробиотик и си свиркай. :) Ако симптомите се задържат, иди на лекар - може някой ентеровирус да е или да си се натровил с нещо.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.02.12 22:32.
05.02.12
20:15
от всички симптоми имаш само диарията? хммм...може да е СПИН....
опитай пробиотици, опитай по-лека храна(омг! въглехидрати...и то в малки количества), пий достатъчно вода за да не се обезводниш и след 2-3 дена виж дали още си така.
температура имаш ли?
Благодаря и на двамата за включването :)
Значи днес съм значително по-добре. Вече нямам диария, метеоризъм в червата или друг дискомфорт. Температура също нямам, нито някакви други признаци :). Само фекалийте днес бяха сивкави на цвят, но го отдавам на храната която съм ял - кисело мляко, яйца , ябълки сирене, овес .