Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

06.02.12
01:54

Тва е положението...

06.02.12
02:23

Пред “че” е. Просто се обърках, защото има едни изрази, пред които се пише пред целия, а не пред втората им част:
“макар че, въпреки че, само че”. Пред целия израз “разбира се” има запетая , но то е логично.
П.П. Не знам какво ме прихвана .. докато попълвах дневника и от там дойде :D

06.02.12
02:40

Ще ти мине някой ден ама не знам кога :D

06.02.12
07:02

в кво се изразява кофеиново предозиране или резистентност или...абе пия си кафета по често ,всеки ден :) кви негативни ефекти мога да изпитам след време?за сега нищо не съм забелязал.
Често ми се случва да имам дни с по 3-4 часа сън (в момента) и поне до обяд карам с кафета...

06.02.12
09:29

Знам, че при големи дози- 4-5 кафета дневно- предпазва черния дроб от цироза :D

06.02.12
09:44

казано от Синдел . на 05.02.12, 23:35:

казано от Jewelz на 04.02.12, 22:46:

Синдел, нямам такава музика на хард диска. Попринцип не слушам, не ми се вписва в ежедневието.
Но се прекланям пред гласовете на изпълнителите. Самата музика носи спокойствие, едно възвишено усещане. Някак успокоящо е, но в същото време и мощно (силно, въздействащо).

Ми...то и аз май нямам...(giggle), но по стечение на обстоятелствата, я изпълнявам. Не ме разбирай погрешно (както и другите) - тая музика не е за всеки. Не всеки я разбира, приема ,усеща и цени. Тя не става и за ежедневието. Пускам си я от време на време, в много “особени” ситуации, но еднакво удоволствие ми доставя да я изпълнявам и слушам.
Несравнимо е усещането да пееш в катедрала с невероятна акустика...
А солистът наистина е добър, но за жалост, напусна състава.

Уоу, това е много интересно. Моите поздравления, със сигурност не е лесно да се изпълнява такава музика.
Вярвам, че усещането да си в такава зала и с толкова хора, да пеете заедно, да чуваш ехото и акустиката е несравнимо. Сигурно сърцето и дъхът ти спират. Много мощно ми изглежда.
Съгласна съм с теб - малко са хората, които оценяват и разбират този вид музика.
Не казвам, че аз успешно я оценявам или разбирам. Но пък в никакъв случай не ми е неприятна. Даже я намирам за успокояваща и “пречистваща” за слушане от време на време.

казано от Скота на 06.02.12, 09:29:

Знам, че при големи дози- 4-5 кафета дневно- предпазва черния дроб от цироза :D

е като рекламата на космодиск ‘’Едно лекуваш друго рушиш’‘

06.02.12
13:23

казано от Vintage на 06.02.12, 07:02:

в кво се изразява кофеиново предозиране или резистентност или...абе пия си кафета по често ,всеки ден :) кви негативни ефекти мога да изпитам след време?за сега нищо не съм забелязал.
Често ми се случва да имам дни с по 3-4 часа сън (в момента) и поне до обяд карам с кафета...

Предозиране- при мене най-често в неспокойство. Виж вече натравянето е много по-яко :D А резистентноста- когато усещаш ,че увеличаваш дозата, или нормалната вече не те хваща. Лично според мене на 1 месец употреба трябва да  има седмица-две почивка , ако пиеш ежедневно (както бях аз)

06.02.12
13:54

казано от Vintage на 06.02.12, 01:07:

сподели,и аз винаги съм се чудел :D

(devil)

Мнението беше редактирано от emzo на 06.02.12 13:54.

06.02.12
14:14

7 часа и 46 минути без спам??Как може така? :D :D

06.02.12
22:18

казано от emzo на 06.02.12, 13:54:

казано от Vintage на 06.02.12, 01:07:

сподели,и аз винаги съм се чудел :D

(devil)

i see what you did there :D

06.02.12
22:27

казано от Jewelz на 06.02.12, 09:44:

казано от Синдел . на 05.02.12, 23:35:

казано от Jewelz на 04.02.12, 22:46:

Синдел, нямам такава музика на хард диска. Попринцип не слушам, не ми се вписва в ежедневието.
Но се прекланям пред гласовете на изпълнителите. Самата музика носи спокойствие, едно възвишено усещане. Някак успокоящо е, но в същото време и мощно (силно, въздействащо).

Ми...то и аз май нямам...(giggle), но по стечение на обстоятелствата, я изпълнявам. Не ме разбирай погрешно (както и другите) - тая музика не е за всеки. Не всеки я разбира, приема ,усеща и цени. Тя не става и за ежедневието. Пускам си я от време на време, в много “особени” ситуации, но еднакво удоволствие ми доставя да я изпълнявам и слушам.
Несравнимо е усещането да пееш в катедрала с невероятна акустика...
А солистът наистина е добър, но за жалост, напусна състава.

Уоу, това е много интересно. Моите поздравления, със сигурност не е лесно да се изпълнява такава музика.
Вярвам, че усещането да си в такава зала и с толкова хора, да пеете заедно, да чуваш ехото и акустиката е несравнимо. Сигурно сърцето и дъхът ти спират. Много мощно ми изглежда.
Съгласна съм с теб - малко са хората, които оценяват и разбират този вид музика.
Не казвам, че аз успешно я оценявам или разбирам. Но пък в никакъв случай не ми е неприятна. Даже я намирам за успокояваща и “пречистваща” за слушане от време на време.

Радвам се, че ти е харесала. Хубавото е, че не изпълняваме само сакрална музика (макар на мен да ми е слабост). “Залагаме” доста и на фолклорни обработки и съвременни произведения, пели сме песни дори на “Бийтълс”.
Усещането да си част от нещо такова наистина е несравнимо. Никога няма да забравя  как през 2010г., на турне във Франция, разплакахме половината зала с тази песен и как дълго ни аплодираха след това, на крака!!
...а на концерт в Народното събрание, буквално сълзите се стичаха по лицето ми, докато пеех...
Ето още една много красива песен на иврит:
http://www.youtube.com/watch?v=ca0OEkYyKnA&feature=endscreen&NR=1
Тук даже се виждам на клипа, и то в близък план. Съфорумците, които ме видяха на срещата, сигурно лесно ще ме разпознаят.:P

06.02.12
22:39

Някой да има идея защо мейловете от бб-тийм са ми на инджикитайски о.О

06.02.12
22:39

казано от emzo на 06.02.12, 22:20:

Aбе сега и времето обърка, ама нали не сме английски форум, няма да те коригирам :D

недей,че много ще садна :Д

06.02.12
23:06

06.02.12
23:10

Крашшшшшшшшшшшшшшшшшшшш -.-

10

06.02.12
23:31

казано от Vintage на 06.02.12, 22:39:

казано от emzo на 06.02.12, 22:20:

Aбе сега и времето обърка, ама нали не сме английски форум, няма да те коригирам :D

недей,че много ще садна :Д

еее, роб, къде си !!!!!!!
кво време е объркал, нищо му нема на времето.

За “уникалните” трансформации с вълшебни програми :)

07.02.12
06:48

Тея изпити ще ми земат здравето...  викаха ме хората в НСА, ама аз не ... сега ше ям чокара :D

07.02.12
09:37

казано от Синдел . на 06.02.12, 22:27:

Радвам се, че ти е харесала. Хубавото е, че не изпълняваме само сакрална музика (макар на мен да ми е слабост). “Залагаме” доста и на фолклорни обработки и съвременни произведения, пели сме песни дори на “Бийтълс”.
Усещането да си част от нещо такова наистина е несравнимо. Никога няма да забравя  как през 2010г., на турне във Франция, разплакахме половината зала с тази песен и как дълго ни аплодираха след това, на крака!!
...а на концерт в Народното събрание, буквално сълзите се стичаха по лицето ми, докато пеех...
Ето още една много красива песен на иврит:
http://www.youtube.com/watch?v=ca0OEkYyKnA&feature=endscreen&NR=1
Тук даже се виждам на клипа, и то в близък план. Съфорумците, които ме видяха на срещата, сигурно лесно ще ме разпознаят.:P

Хубаво е, че разнообразявате с различни мотиви и дори стилове. :)
Това означава, че не тъпчете на едно място.
Мисля, че е прекрасно, когато получаваш одобрението на останалите за труда, който си положил. В случая аплодисментите на публиката за показателни.
А и ми харесва това, че се срещаш с повече хора, които са положително настроени.

Песента е хубава. Отново носи спокойствие.
Мисля, че и аз те познах... С черна диадема си.

Всъщност, аз от доста време не ходя на църква. Поне от 5 години. Просто всичко там ми е чуждо, не вярвам в чудеса. Дори мисля, че властта на църквата се преекспонира и само се измислят разни неща. За да се държат хората и да бъдат употребявани от църквата. Не отдавна имаше доста скандали покрай висши духовни служители...

Както и да е...
Според мен е хубаво човек да посещава различни културни събития. Да се обогатява. Не е казано постоянно, но от време на време. Да сменя средата, да научава нещо ново.
Дали ще отиде на театър, на опера, оперета, или на такъв концерт (с хор, както е при теб).
Трябва да има движение, да не се цикли на едно място. :)

07.02.12
09:41

И понеже се приготвям за тренировка...

Една песничка, която много ме надъхва.

Айде, аз ‘чезвам :D

10

07.02.12
12:53

Някой може ли да ми каже в колко часа тръгват автобусите от София за Сандански ? Целия разпис, моля.

07.02.12
12:59

казано от 100il на 07.02.12, 12:53:

Някой може ли да ми каже в колко часа тръгват автобусите от София за Сандански ? Целия разпис, моля.

Днес най-вероятно в николко, като гледам какво е навън. :)

10

07.02.12
13:18

Искаш да кажеш, че ако утре дойда на София не мога да си тръгна ??

07.02.12
13:21

казано от 100il на 07.02.12, 13:18:

Искаш да кажеш, че ако утре дойда на София не мога да си тръгна ??

Ами предишният път като валя сериозно (пред 2-3 седмици), графикът на автобусите беше тотално объркан - закъснени и отменени рейсове колкото щеш. Днес е по-зле, така че вероятно ще е същото. Най-добре се обади в някоя фирма и питай.

Иначе ето разписание:
http://avtogari.info/search.php?start=СОФИЯ&end;=САНДАНСКИ

10

07.02.12
13:29

Мерси!

07.02.12
13:47

“На” София да дойда. :))))

10

07.02.12
13:53

Нещо против диалекта ми ли имаш ? :D

07.02.12
14:29

Еееей хубаво вино правите в Сандански :D

07.02.12
14:35

Някой добър човечец би ли ми помогнал? :D
Искам да пратя обувки с Еконт в Хасково.
Отивам в офиса с обувките пиша имена на получателя адрес и това ли е?

В офиса не могат ли да ти кажат какво да направиш.. :D

07.02.12
15:03

Могат , ама да знам какво трябва да знам за получателя , дали стига името и адреса :D

Не, ще трябва и ЕГН, кръвна група, копие от акта за раждане и удостоврение за завършен 4 клас.

07.02.12
15:29

Мерси мерси :D

HE

07.02.12
17:01

казано от Георги Андреев на 07.02.12, 15:15:

Не, ще трябва и ЕГН, кръвна група, копие от акта за раждане и удостоврение за завършен 4 клас.

Пропусна и резултатите от последна клизма :D :D :D

07.02.12
17:06

Последно гледам писал head_hunter и си викам, пак ще се е изцепил подходящо и ..... познах :D

07.02.12
18:30

Освен да те похвалим как си познал нищо друго не може да продължи темата. :D

07.02.12
19:09

Готово готово пратих ги стига с тея клизми :D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1