21.02.05
19:47
Нека секи си каже мнението затва чудо.Аз лично съм ходил.Яко е - хващаш тен, избледняват стрии, акнето изчезва.Само че тена пада бързо и тряа се ходи да си го поддържаш.
Абе и аз го обмисля, голям фен съм на слънчевите бани/умните, не да се пържиш/, но солариума... много скъп бе... Просто супер скъм, няма да ходя на токова нещо. Иначе наистина подобрява доста визията! :)
22.02.05
09:45
с две ръце за 8) готино е, особено зимата да си черничък, пък и добрите солариуми са с намалено излъчване на вредни лъчи и е и полезно....единственият минус е, че ти изсушава кожата :?
п.с. и още нещо - като си по-тъмен и ти личат мускулите по-добре :D
23.02.05
14:19
дамзз суппер е 8)
23.02.05
19:48
Ми и аз съм за най-ефект има като ходиш 3 седмици секи ден преди да заминеш на море за по 10мин и след това на плажа тена става перфектен.... :)
24.02.05
08:59
То супер ма аз ходих 10-15 дена секи ден.Имах много як тен ама после като спрях, тена падна за 3 седмици.
24.02.05
09:45
не трябва така рязко да спираш, като направиш тенче, после ходиш веднъж или два пъти в седмицата да го поддържаш :wink:
[quote author=“wow”]не трябва така рязко да спираш, като направиш тенче, после ходиш веднъж или два пъти в седмицата да го поддържаш :wink:
Или просто не го правиш така “ВЗРИВНО” а по нярядно ходиш. :). Слушайте ме, аз съм от морето :P .
Абе аз няма да ходя, много пари, време... а и ако ми се лепне някоя вредна страна на солариума... :? Видяло се е то ще се чака лятото, както винаги :lol:
24.02.05
10:30
лесно ти е на тебе, tpd ..... :wink: :D
25.02.05
09:31
Е кво и да не си от морето пак може да се печеш.Има хиляди басейни вече.
[quote author=“T-BiRD”]Е кво и да не си от морето пак може да се печеш.Има хиляди басейни вече.
Прав си, пък и вие тераси нямате ли? Сериозно, не се базикам. Слънчева + водна баня. Идеал петров :)
Има един лаф не помня кой го беше оказал...: “МОРЕТОООО, МОРЕТО ЛЕВАЦИ!” :wink:
п.п. басейните аз не ги ползвам, защото са страшно мръсни, дори и привидно да са чисти... Такива гадости има в таз вода че, просто не стъпвам в басейн. :?
25.02.05
14:37
Абе не знам до колко е вярно но съм чувал че като човек ходи на солариум увеличава рисковете за рак на кожата зарад` вредните лъчи (UV и тн.).А пък колкото и да е хубав и скъп солариума,нали знаете че в наща за момента леко изпаднала държавица никой не може да бъде сигорен в нищо...тия в солариума ще ти кажат естесвено че няма такива неща,но дали е така... :? По-добре да се пече човек на слънце-на бълкона,на някой басейн,на море и тн. макар и това да е леко невъзможно зимата. :)
25.02.05
18:38
я кажете цената на отя сулариум към колко варира .... :wink: :roll:
[quote author=“JiVk0”]я кажете цената на отя сулариум към колко варира .... :wink: :roll:
Абе преди време “покрай ушите ми мина”, че било 20лв - 200минути/и това било супер евтино и не толкова качествено, тоест има и доста по-скъпи/. Страшно странно ми звучи на мен, като нищо да са ми дрънкали глупости... някой да знае със сигурност?? :?
26.02.05
12:31
за варна незнам, ама в наше село цените на качвествените солариуми(не тия дето седиш 25 мин и ти е студено вътре :? ) започват от около 3лв. за 5 минути, а за добър тен ти трябват общо около 60-100мин.
27.02.05
14:04
[quote author=“wow”]за варна незнам, ама в наше село цените на качвествените солариуми(не тия дето седиш 25 мин и ти е студено вътре :? ) започват от около 3лв. за 5 минути, а за добър тен ти трябват общо около 60-100мин.
3 лева 5 мин аре стига сам ходил на сулариумммм хахаха :)) чакам пролетта и почва плажа
та да не пада тена трябба да се ходи на около 2 седмици за по 20 мин и си е екстра доста време може да се запази така.а и няма нищо по хубаво от тва да идеш през първите дни от лятото на басейн с тен:)
27.02.05
19:29
сички са белички и изгарят, а на тебе ти е готино и си поддържаш загара 8)
04.03.05
16:03
там където ходя аз е 4 лв. 1 жетон (5 мин.). С 2 жетона си излизаш доста потъмнял... само да кажа, че този солариум е турбо или нещо такова беше, но доста бързо се чернее...
04.03.05
16:16
при мене пък от миналата седмица има промоция - 30% и цената за 1 жетон от 3.50 става 2.50 и е далаверка(особено като се има предвид, че солариума е Ergoline Turbo) :wink:
04.03.05
17:25
Не съм ходил, но добре ли работят в смисъл наистина ли се почернява струва ли си.Аз по морето живея ама нямам време за плаж та съм се чудил, ама така и не съм се престрашил.
04.03.05
20:27
Wow във кои фитнес е тази промоция 2,50 жетона
07.03.05
19:25
В залата където тренирам е 0.40лв 1 мин.Доста е изгодно като се има предвид, че солариума и Turbu и се стои макс 15 мин.
08.03.05
10:34
waterpolist, ще изглежда като реклама :? :roll:
08.03.05
23:13
Еби мама му кво кат е реклама ....
09.03.05
08:36
olympia-s, “братя миладинови” 14, тва е до площад “възраждане”, м/у бул. “тодор александров” и бул. “стамболийски”
11.04.05
11:04
Незвам със сигурност съм чувала за хора които са много доволни до преди време ходих на солариум около 5 пъти да не ви казвам после съжалявах много такава алергия явно имам от лъчите, че три дни ме сърбеше като крастава явно всеки не понася такива неща . Така, че трябва много да се внимава.
13.04.05
19:23
Аз ходя сяка събота.Ного е отпускащо :)
вчера ходих и мисля че все пак равни на слънчевите бани няма просто - за едно лято и около 60 дена пек на слънце се хваща изродски тен! 8) :)
вярно ли е че от солариума изчезвало акнето? (така пише в първия пост)
П.П даийте предложения как да се премахне (за нормално, а не такова получено от стероиди)
аз съм чувал че е опасно ако си в пубертета поради риск от рак на кожата
офф: днес някои каза че са измислили пробна ваксина против рак
:shock: вие да знаете нещо такова?
26.04.05
12:58
Момчета, виждам, че сте доста въудушевени относно солариумите. И аз бях така преди да се поинтересувам малко. Оказва се, че слънчевата светлина и солариумите са изключително вредни за кожата. Потъмняването на кожата в действителност е ефект от нейното изсушаване, който за съжаление изглежда добре и затова бива предпочитан от много. Това, което трябва да знаете е, че много хора са предразположени към рак на кожата. Тези от вас, които имат повече от 40 бемки или големи такива трябва на всяка цена да стоят надалеч от солариумите. Във всеки случай ви препоръчвам преди да започнете да ходите на солариум да се консултирате с кожен лекар.
[quote author=“liebeskummer”]аз съм чувал че е опасно ако си в пубертета поради риск от рак на кожата
офф: днес някои каза че са измислили пробна ваксина против рак
:shock: вие да знаете нещо такова?
Ваксина? Против рак? Ти знаеш ли какво е ваксина и какво представлява рака? 8)
Mи незнам, аз лично съм доста доволна. Откакто тръгнах на солариум придобих здрав и свеж вид, който през зимата ми липсва. Аз по принцип не съм фен на “пърженето” по морето и басейните, обаче солариума ми се вижда перфектната алтернатива. За близо 60-тина лева получаваш страхотен тен, който рядко може да се постигне при естественото почерняване. Разбра се, че крие рискове, това никой не го оспорва, обаче нещата изобщо не стоят така както всички раздуват. На практика рак на кожата (а и на каквото и да е) можеш да получиш по всевъзможни начини- важното е да не се прекалява с нищо, а и няма да живея вечно, предполагам, че на главата ми преди това ще дойдат хиляди други болести и то породени от уж незначителни фактори като елементарното нервиране докато се караш с някого и тн. Твърдо ЗА солариума- носи много положителни емоции и самочувствие, за да се лишавам и от тази благинка.
[quote author=“perlsite”][quote author=“liebeskummer”]какво представлява рака? 8)
Да, ракът е от Arthropoda, Crustaceae, и е много вкусен! Баууууууууу
Перла, нищо лично! 8)
26.04.05
18:07
И все пак препоръчвам на решилите да се придобият с тен да се консултират преди това с кожен лекар, особено ако имат много бяла кожа, често са изгаряли като деца или имат много бемки.
[quote author=“aeshna”][quote author=“perlsite”][quote author=“liebeskummer”]какво представлява рака? 8)
Да, ракът е от Arthropoda, Crustaceae, и е много вкусен! Баууууууууу
Перла, нищо лично! 8)
Нищо лично :lol: Като знаеш рака, я кажи за тази ваксина против “рак”.. тровиш ли ги.. какво ги правиш? Ти нали си от Варна :twisted:
зависи за кой вид питаш! някои се тровят с вещества подобни на тези които си лепнал на аватара си - демек радиоктивни, другите просто си ги готвя!
И кво като съм от Варна, има и речни раци! :lol: :lol: :lol: :lol:
ходех две седмици през ден на солариум-видимо по4ернях-взимах си и крем4ета за траен тен-които си се продават по студията.имам право на о6те 30 мин солариум но предпо4итам плажа-а и лято е.зажиси каква ти е кожата една приятелка е оранжева-което не е особенно привлекателно
Процедурите правени в солариума /ако той е достатачно нов и мощен/ са доста полезни и приятни. Аз лично посещавам солариума поне 3 пати на седмица,като по този начин си поддаржам тена през цялата година. Много по лошо е да дойде пролетта и лятото и да изложиш кожата изведнаж на силните слънчеви лъчи.Плюс това едно добре спортно тяло изглежда много по добре с тен.