Готино дупе

01.07.05
14:25

Здравейте, искам да ви попитам как се прави стегнато и готинко дупенце  8)

01.07.05
15:00

С много бягане, според мен.

Кардио, трен и харнителен режим. Нямаше ли и други такива теми хаха  :lol:

01.07.05
15:35

приятелят ти ляга по гръб, ти сядаш върхо него и започваш движения в таза - много добра кардио тренировка  :D Manson е написал какво трябва да се прави.

01.07.05
16:12

Качествено хранене + качествени аеробни и силови трен => готино тяло

LA

01.07.05
16:14

[quote author=“grafa”]приятелят ти ляга по гръб, ти сядаш върхо него и започваш движения в таза - много добра кардио тренировка  :D Manson е написал какво трябва да се прави.

Леле графе сигурен ли си че iosii е жена? :D :D

01.07.05
16:17

[quote author=“largozol”][quote author=“grafa”]приятелят ти ляга по гръб, ти сядаш върхо него и започваш движения в таза - много добра кардио тренировка  :D Manson е написал какво трябва да се прави.

Леле графе сигурен ли си че iosii е жена? :D :D

Еми не е жена :lol:

LA

01.07.05
16:20

ауу ами тогава Графа го Фърли У другото платно!

Отнасяйте се сериозно към темата. Кардиото си е кардио .. няма значение кой е отдолу  :P :P

01.07.05
16:45

Аз съм и за клекове с умерена тежест по около 15-20 повторения. При мен действаше като чистих. Ама без кардио и диета няма да стане.
ОФФ: А този лаф за другото платно не го бях чувал и вече 5 минуте се смея с глас :lol:  :lol:  :lol:

LA

01.07.05
16:46

МхаХА!За задник колеги,качвайте стълби!До 5 етаж нагоре-надолу 6 пъти и ще отваряш буркани със задник...

01.07.05
17:46

Хех не съм жена. :) Че ме метнахте “у другото платно” ме метнахте. 
;) На 5 етаж живея ! Но не слизам и се качвам по стъпалата.  :)  Ам искам да ви попитам да спирам ли всички въглехидратни храни ? Клекът не правили задната ти част голяма и грозна ? Кардио тренировки... всеки казва така а малко повечко информация , също така и за диетите ?

[quote author=“iosii”]Ам искам да ви попитам да спирам ли всички въглехидратни храни ? Клекът не правили задната ти част голяма и грозна ? Кардио тренировки... всеки казва така а малко повечко информация , също така и за диетите ?

Мда, намали въглехидратите. Клекът прави задника голям, ако е до долу. Клякай докато бедрото ти дойде успоредно на пода, не по-долу. Кардиото може да е велоергометър и бягане да речем. Бягай 3 пъти по 30 минути в седмицата. Ако можеш и повече.

01.07.05
17:54

абе мина ми през ума, че може да не е жена ма реших да рискувам. кардиото си е кардио както е казано по-горе :-)

01.07.05
17:59

[quote author=“iosii”]Хех не съм жена. :) Че ме метнахте “у другото платно” ме метнахте. 
;) На 5 етаж живея ! Но не слизам и се качвам по стъпалата.  :)  Ам искам да ви попитам да спирам ли всички въглехидратни храни ? Клекът не правили задната ти част голяма и грозна ? Кардио тренировки... всеки казва така а малко повечко информация , също така и за диетите ?

Стига си задавал тъпи въпроси, ами седни прочети всичката информация в сайта.

Никой няма да може да ти даде тук достатъчно добра и пълна информация.

01.07.05
19:00

И не карай в другото платно щото може да ... CENSORED :shock:  :shock:
Mr_Muskul

01.07.05
21:54

[quote author=“largozol”]МхаХА!За задник колеги,качвайте стълби!До 5 етаж нагоре-надолу 6 пъти и ще отваряш буркани със задник...

Някой вчера е гледал “Всички обичат Реймънд”. Брат му искаше да отваря буркани със задник.  :D

Lorinser добре ли си бе приятелю?
Апелирам модераторите този линк да се изтрие :!:
.....
Done
.....
Mr_Muskul

01.07.05
22:16

[quote author=“manson”][quote author=“iosii”]Ам искам да ви попитам да спирам ли всички въглехидратни храни ? Клекът не правили задната ти част голяма и грозна ? Кардио тренировки... всеки казва така а малко повечко информация , също така и за диетите ?

Мда, намали въглехидратите. Клекът прави задника голям, ако е до долу. Клякай докато бедрото ти дойде успоредно на пода, не по-долу. Кардиото може да е велоергометър и бягане да речем. Бягай 3 пъти по 30 минути в седмицата. Ако можеш и повече.

Много ти благодаря. Точно това ми трябва ;)

01.07.05
22:36

на мен ми се струва че нещо гъзъ ми почва да поизпъква ама не сам мазен мамата си еб#!% тия седелищни мускули как да ги разкарам са ? :)

01.07.05
23:53

Диета > бягане >клекове пълни >> стегнато дупе . Също зависи и от генетиката

02.07.05
22:28

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Диета > бягане >клекове пълни >> стегнато дупе . Също зависи и от генетиката

Пълни клекове ??? manson каза че трябва да са докато бедрото ти стане успоредно на пода ... м ?

02.07.05
22:33

[quote author=“iosii”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Диета > бягане >клекове пълни >> стегнато дупе . Също зависи и от генетиката

Пълни клекове ??? manson каза че трябва да са докато бедрото ти стане успоредно на пода ... м ?

глей са ако ти е малко дупето и искаш малко по-мускулесто стегнато и релефно ги прави пълни а ако си го харесваш -по метода на manson и поддържаш с кардио

04.07.05
09:22

Пълните клекове товарят зверски задните части. Ако си в режим на качване, то ще ти расте ...., ако си в режим на сваляне, ще отслабва. А ако искаш при качване да не ти расте много, прави полуклекове.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1