01.07.05
14:25
Здравейте, искам да ви попитам как се прави стегнато и готинко дупенце 8)
01.07.05
15:23
Кардио, трен и харнителен режим. Нямаше ли и други такива теми хаха :lol:
приятелят ти ляга по гръб, ти сядаш върхо него и започваш движения в таза - много добра кардио тренировка :D Manson е написал какво трябва да се прави.
01.07.05
16:14
Леле графе сигурен ли си че iosii е жена? :D :D
Леле графе сигурен ли си че iosii е жена? :D :D
Еми не е жена :lol:
01.07.05
16:20
ауу ами тогава Графа го Фърли У другото платно!
01.07.05
16:26
Отнасяйте се сериозно към темата. Кардиото си е кардио .. няма значение кой е отдолу :P :P
Аз съм и за клекове с умерена тежест по около 15-20 повторения. При мен действаше като чистих. Ама без кардио и диета няма да стане.
ОФФ: А този лаф за другото платно не го бях чувал и вече 5 минуте се смея с глас :lol: :lol: :lol:
01.07.05
16:46
МхаХА!За задник колеги,качвайте стълби!До 5 етаж нагоре-надолу 6 пъти и ще отваряш буркани със задник...
Хех не съм жена. :) Че ме метнахте “у другото платно” ме метнахте.
;) На 5 етаж живея ! Но не слизам и се качвам по стъпалата. :) Ам искам да ви попитам да спирам ли всички въглехидратни храни ? Клекът не правили задната ти част голяма и грозна ? Кардио тренировки... всеки казва така а малко повечко информация , също така и за диетите ?
01.07.05
17:51
Мда, намали въглехидратите. Клекът прави задника голям, ако е до долу. Клякай докато бедрото ти дойде успоредно на пода, не по-долу. Кардиото може да е велоергометър и бягане да речем. Бягай 3 пъти по 30 минути в седмицата. Ако можеш и повече.
абе мина ми през ума, че може да не е жена ма реших да рискувам. кардиото си е кардио както е казано по-горе :-)
[quote author=“iosii”]Хех не съм жена. :) Че ме метнахте “у другото платно” ме метнахте.
;) На 5 етаж живея ! Но не слизам и се качвам по стъпалата. :) Ам искам да ви попитам да спирам ли всички въглехидратни храни ? Клекът не правили задната ти част голяма и грозна ? Кардио тренировки... всеки казва така а малко повечко информация , също така и за диетите ?
Стига си задавал тъпи въпроси, ами седни прочети всичката информация в сайта.
Никой няма да може да ти даде тук достатъчно добра и пълна информация.
И не карай в другото платно щото може да ... CENSORED :shock: :shock:
Mr_Muskul
[quote author=“largozol”]МхаХА!За задник колеги,качвайте стълби!До 5 етаж нагоре-надолу 6 пъти и ще отваряш буркани със задник...
Някой вчера е гледал “Всички обичат Реймънд”. Брат му искаше да отваря буркани със задник. :D
Lorinser добре ли си бе приятелю?
Апелирам модераторите този линк да се изтрие :!:
.....
Done
.....
Mr_Muskul
Мда, намали въглехидратите. Клекът прави задника голям, ако е до долу. Клякай докато бедрото ти дойде успоредно на пода, не по-долу. Кардиото може да е велоергометър и бягане да речем. Бягай 3 пъти по 30 минути в седмицата. Ако можеш и повече.
Много ти благодаря. Точно това ми трябва ;)
на мен ми се струва че нещо гъзъ ми почва да поизпъква ама не сам мазен мамата си еб#!% тия седелищни мускули как да ги разкарам са ? :)
Пълни клекове ??? manson каза че трябва да са докато бедрото ти стане успоредно на пода ... м ?
Пълни клекове ??? manson каза че трябва да са докато бедрото ти стане успоредно на пода ... м ?
глей са ако ти е малко дупето и искаш малко по-мускулесто стегнато и релефно ги прави пълни а ако си го харесваш -по метода на manson и поддържаш с кардио