09.02.12
10:45
Питам защото краката ми доста се омъзниха не се виждат почти никакви мускули вече и скоро може да се наложи да ги направя релефни обаче никога не съм го правил това досега и ще изгубя ли много като сила
Темата беше редактирана от TheK1ng на 09.02.12 10:48.
09.02.12
10:58
Омазнени крака може да са признак на завишен естроген.
Караш ме да търся какво е естроген в гугъл!!!
Разбрах добре нямали някоя техника като повече повторения интензивна тренировка или нещо от този тип?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.02.12 11:07.
09.02.12
11:06
казано от TheK1ng на 09.02.12, 11:03:
Караш ме да търся какво е естроген в гугъл!!!
Това звучи като обвинение в нещо недопустимо... чак такъв проблем ли е?
Тренирай краката качествено и разнообразно, с по-скоро по-малко повторения и по-тежки щанги, изпипай храната - от там ще дойдат резултатите. Не е ясно и как си ги тренирал до сега, за да стигнеш до днешната им визия.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 09.02.12 11:10.
казано от инж. Марин Маринов на 09.02.12, 10:58:
Омазнени крака може да са признак на завишен естроген.
Между другото,малко интересен офтопик.
Имам един приятел с който се познаваме от малки,и 2мата стабилни кюфтета,но той качваше само в бедрата и задника,a по торса,лицето,ръцете много малко мазнина.Отслабна като почна да ходи на работа да пренася каси,направи стабилен трапец и рамена,ръцете яко релефни вени по бицепса,гърдите,корема е плосък и няма преса но пък краката са му мазни пак (въпреки че клекна със 100 кг 1 път без да тренира никога).
Та изглежда ,че има висок естроген?Еми може и така да се каже,но има и обратна страна..още от 8ми клас пуска брада като на поп :D и има много стабилно изразен jawline (челюст) която се води като признак за повишен тестостерон.
Просто 2те неща се взаимоизключват.
Мнението беше редактирано от Vintage на 09.02.12 12:37.
09.02.12
13:07
Повишения тестостерон е причина за висок естроген, защото една част от него ароматизира. Излиза, че нещата не се взаимоизключват ;)
Не винаги обаче причината е в хормоните. Може човекът просто да има по-друго разпределение на алфа и бета адренерчините рецептори.