Въпрос от новак

12.02.12
20:05

Здравейте!Наскоро реших да започна да тренирам,имам въпрос.
Значи аз съм на 18 год.,тежа 90кг.,висок съм около 180-185см.,имам корем (не е нещо страшно,но защо пък да го имам)искам да го махна и ето тук идва въпросът ми:
Когато започна да тренирам в фитнеса(гърди,бицепс,гръб и т.н.),тренирам каквото съм решил за деня и след тренировката(следователно съм изгорил калории(нали така )) лягам да правя 3-4 серии до отказ коремни преси,това ще помогне ли за свалянето и стягането на корема???Задавам този въпрос,защото нямам време за тичане,нито излишни пари за спортни уреди.Тренировката ще я провеждам в училищния фитнес след часовете,когато приключа отивам на работа.

Извинявам се,ако съм пуснал темата в грешен раздел,този ми се стори най-подходящ.

12.02.12
20:09

Коремните преси ще ти помогнат да си стегнеш корема но ако искаш нещо повече , определено ти трябва правилен хранителен режим , а и кардиото е необходимо поне от врене на време. :)

Поздрави !!!

12.02.12
20:14

Не искам,много,просто да го сваля малко и стегна.Да кача ли снимка  за да се види за какво става въпрос ?

12.02.12
20:37

Ако искаш качи снимка , но щом си решил да сваляш ти гарантирам че само със коремни преси няма да стане. Факторите за плосък и стегнат корем са три:
1 - Качествен хранителен режим (най-важно)
2 - Добре подбрано кардио
3 - Упражнения за стягане на коремната мускулатура :)

Поздрави !!!

Кардиото поне според мен е задължително.Пробваи с леки тренировки за корем и някоя диетка.Хубаво ще е да качиш снимка да видиме за какво става въпрос. :)

12.02.12
20:55

Ето,телефона не е от хубавите :Д

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1768/143970673610594777651329072806mDDY4LIVUloFAwq5B77f.JPG

12.02.12
21:04

Трябва ти хранителен режим колкото до кардиото - на този етап откажи тичането и използвай велоергометър и подобните уреди :)

Поздрави !!

12.02.12
21:17

Какъв хранителен режим ще ми препоръчаш?

12.02.12
22:01

Ниско въглехидратна диета , ето ти повече информия ще намериш тук http://www.bb-team.org/articles/907_otslabvane-s-nisko-vaglehidratna-dieta-nvd ако тази диета не ти се струва добра разгледай останалите в раздел “Хранене” подраздел “Хранителни режими” :)

Поздрави !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1