казано от Penko Mladenov на 12.02.12, 12:55:
Не си се родила когато е трябвало :D :D
Много харесвам времето, през което съм родена. :)
Дори смятам, че следващите поколения се родиха през едно извратено време... Колкото повече напредват годините, толкова по-големи недоразумения биват създавани.
Не целя да обидя никой, просто това е мнението ми. Много голяма част от подрастващите не струват.
Не казвам, че моето поколение е стока и че сме перфектни. Просто, когато гледам 15-годишните сега и се чудя къде им е акълът...
Нещо е много сбъркано...
Vintage, баси хейтъра. :D
Съгласен съм с това за поколенията :Д пълно е с 95-96 набор момичета които се мислят за лесбиики?!Отивам на кафе и се чудя абе тва момче или момиче е (1 път се обърках :д)
А простотията им е безкрайна.
Иначе важното е да се хейтва,хората се хранят от нещастието на другите,дори да не го признават :D
казано от Penko Mladenov на 12.02.12, 12:50:
От Фейсбук , моля са да е вярно. АМИН!
ЗАПОВЕД НА МИНИСТЪР СЕРГЕЙ ИГНАТОВ ОПРЕДЕЛЯ ИЗВЪНРЕДНА ВАКАНЦИЯ Във връзка с изключително сложната и непредвидима метеорологична обстановка и непроходимостта на по-голяма част от пътищата в страната, министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, определя за неучебни за учениците на територията на Р България дните от 13.02.2012 г. до 15.02.2012 г., включително. Неучебните дни няма да бъдат отучвани.
http://www.minedu.government.bg/news-home/2012/12-02-07_zapoved.html
някой паляк го е постнал в ФБ и само е променил датите...
казано от Vintage на 12.02.12, 13:57:
Съгласен съм с това за поколенията :Д пълно е с 95-96 набор момичета които се мислят за лесбиики?!Отивам на кафе и се чудя абе тва момче или момиче е (1 път се обърках :д)
А простотията им е безкрайна.
Иначе важното е да се хейтва,хората се хранят от нещастието на другите,дори да не го признават :D
Имах предвид всички от дадените поколения. Без да конкретизирам пол или сексуална ориентация.
Но е вярно, че повечето го правят, за да бъдат забелязани, правят се на интересни.
Общо-взето май сега това е на мода - да си интересен, различен, да си пич, другите да ти се кефят. :D
И в крайна сметка се правиш на маймуна, за да може другите да те сочат с пръст и да казват: “Глей го тоя”/”Глей я тая” и да ти се смеят. Така де, правиш им шоуто. :)
Мен повече ме притесняват културните и моралните “пропуски” (така да ги нарека).
Колко си готин се измерва от това, колко пъти си се напил на животно през последната седмица.
Ако някое момиче на 12 не е минала целия квартал вече се смята за монахиня.
Да не споменавам тоталната липса на елементарна култура и основни знания.
Разбира се, не всички са такива. Но повечето са, за съжаление...
Мнението беше редактирано от Jewelz на 12.02.12 14:43.
12.02.12
14:44
:D :D :D
Мнението беше редактирано от Павел Недков на 12.02.12 14:45.
12.02.12
14:53
Ммда познавам хора които се правят на интересни за да бъдат забелязани... е винаги свършват набити някъде от някого :D Няма нищо лошо да си пич или да си готина... това според мен се определя от много неща като например дали може да се разчита на теб ( било то за купон или за нещо сериозно ) способноста да НЕ правиш глупости и приятелите ти да НЕ се налага да пишат показания в районното или да ядът бой заради тебе, да не правиш интриги или нещо от сорта абе доста неща... :) но със сигурност алкохола не е мерило за това :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VIvr1eF2TtA#!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iigKY-bnN74#!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 12.02.12 15:30.
Jewelz :D
Нещо за окопната война през 1917-та да имаш да казваш? :)
“А едно време, какви подрастващи имаше, ехеее...”
Много поучително звучиш с оценките си за подрастващите. Забавно е, ама... :)
Ако и кацне някой седмокласник, който да обясни за шантавото младо поколение четвъртокласници, идилията ще е пълна. :)
Недей така, изчакай поне 5-6 десетилетия, преди да те налегне старческа деменция и да започнеш да обясняваш за младите поколения и за “по твое време”. :)
Тази плоча е много, много изтъркана и съвсем не върви, младо момиче като теб да чегърта по нея.(поучително звучи, а?)
Доколкото знам си някъде в съвсееем ранни 20 годинки. Наблюденията ти върху “подрастващите” и тяхната деградация са силно ограничени. И, ако по някаква причина си на мнение, че твоя и преди твоя набор, не са с “”културните и моралните “пропуски””, не са си броили напиванията, не са “загубено поколение” и т.н., това само потвърждава по-горното твърдение, а именно: наблюденията и наличната ти информация са крайно дефицитни, включително и за твоето собствено поколение.
Сигурен съм, че и тук има достатъчно хора с набор преди твоя, които могат да влезнат в ролята на мрънкач-назидатели и да обяснят, как след 84-та или 75-та година, поколенията са морално, битово, психически и по всякакъв друг начин деградирали.
Това би било също толкова тесногръдо и изтъркано. И не, че същите на са пили до безпаметност, не са правили секс в ранния си пубертет и не са преживяли своите хулигански и незрели прояви.
Та, ако искаш да акцентираш на своята зрялост, разумност и да се дистанцираш от “деградантите”(в което и да е поколение), може би е по-подходящо да смениш подхода. :)
На двадесет и съвсем малко си, наслаждавай им се. Зор да се маскираш на леличка. :P
И аз съм от СДС! :D
казано от Стоянчо на 12.02.12, 15:18:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VIvr1eF2TtA#!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iigKY-bnN74#!
тука по ме изпълва,1:50 :D HLEEEEEEEEEEEEEEEEB
Добре как така в пилешките крила има повече протеин от колкото в пържола?
6th, да, на 20 съм.
Но това не ми пречи да изказвам мнението си.
На никого нищо не налагам, просто казвам какво ми е направило впечатление.
Не съм казала, че съм на 1000 години или пък, че съм много примерна и морална и т.н.
Пак казвам, просто си изказах мнението. Не искам да се правя на по-възрастна, било то физически или умствено.
Нямам намерение да влизам в спорове и дискусии. Не ми се занимава, не искам и да си вкисвам настроението.
Ако нещо в постовете ми не ти харесва - подминавай ги. :)
12.02.12
16:32
Като стана на 50-60 ще се върна за да напиша , че наборите 95,96 и нататък са по-зле от моя набор 94 ...
Постарах се да съм изчерпателен, за да ти стане ясно, че не целя да се заяждам с теб или да започвам полемика за поколенията с теб или с когото и да било. Рядко си позволявам да правя забележки на хората. Когато го правя, то е насочено към хора, за които имам високо мнение, които смятам че могат да ме разберат и си струва. Така, че приеми по-горното като абсолютна добронамереност от моя страна, а ако съм те засегнал с прямотата си, извинявай. :)
Oх, извинявай, разбрала съм те погрешно.
Помислих, че искаш да се заяждаме и да си разменяме хапливи коментари. :)
Благодаря за градивната критика.
А може би разговорът наистина не тръгна в правилната посока.
Както и да е...
Извинявай, ако съм те обидила по някакъв начин. (handshake)
Силистра са хомота :D удължиха им ваканцията
честити ми 3 часа сън пак :D
12.02.12
20:16
Само Силистра ли?
Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 12.02.12 20:16.
12.02.12
20:19
Смятай ;х
12.02.12
20:46
София е най-скапания град. ФУ София.
12.02.12
22:35
Има ли някой съфорумник наскоро завършил социология? Ще ми се нещо да го питам..
ПС: Пиша тук защото е най-популярната тема :D
12.02.12
23:43
Supernatural много як сериал!!!!!!!
То е рано още, ама почти никога не съм оставал сам логнат... може би веднъж :D
лудница е,снощи до 3:30 се въртях в леглото (поне гледах ancient aliens) и станах в 7:30
как трее се направи прогрес с тва училище :D
За пръв път ми се случи да пия 2 кафета в рамките на един ден с разлика 7 часа помежду им... иначе може и като T-1000 да съм :D
13.02.12
12:46
казано от Vintage на 13.02.12, 07:56:
лудница е,снощи до 3:30 се въртях в леглото (поне гледах ancient aliens) и станах в 7:30
как трее се направи прогрес с тва училище :D
да беше стоял с мен...
13.02.12
13:04
Калориите са малки същества, живеещи в гардероба и правещи дрехите ви по-малки.
казано от 100il на 13.02.12, 12:46:
как трее се направи прогрес с тва училище :Dда беше стоял с мен...
найш кви луди работи научих от филмчето уе,тва на ТТВ не се учи
Пак ще обикалям из махлата се завъртам, ръчни крачни дърпам за куки се озъртам.. Двигателя ми мърка, а купето фърка.. : ))
13.02.12
19:53
казано от Vintage на 13.02.12, 16:32:
казано от 100il на 13.02.12, 12:46:
как трее се направи прогрес с тва училище :Dда беше стоял с мен...
найш кви луди работи научих от филмчето уе,тва на ТТВ не се учи
даубт дат
13.02.12
20:44
адския сладур...
13.02.12
21:28
:D :D
14.02.12
00:02