02.07.05
17:14
Здравейте! В момента съм в САЩ на студентска бригада. Работата ми е свързана с постоянно вдигане на тежки предмети (често от земята). Не съм много силен физически и осъзнавам, че това е добра възможност да повиша физическите си показатели. Притеснява ме само, че се преуморявам и съм чувал, че по този начин ям от мускулната си маса.
Можете ли да ми препоръчате какво да взимам и горе долу от каква храна се нуждая (тук храната ми е безплатна, така че имам голям избор)
Благодаря предварително!
ами правиш си една основа от месо яйца сирене кашкавал ориз картофи и добавяш още каквото ти се яде за повече инфо виш в сайта раздел хранене
02.07.05
17:25
Да...когато се претоварваш мускулна маса няма да качиш нито физическите си показатели....
Ако имаш възможност - яж 6 пъти на ден, повече въглехидрати....
яж чиста храна - ориз, леща, картофи, риба, яйца, пилешко, мляко
яж много зеленчуци, както и плодове.
Ето тук можеш да намериш много добри ястия който да си готвиш....
най-добре би било да си избереш едно ястие, да отвориш рецептата му, и да прочетеш най-долу в каква часова зона попада то “при масиране с Високо Въглехидратен Режим”....ако не е в часовата зона в която ще го ядеш мини на следващото...
Успех
02.07.05
19:39
какво да вземаш ли? Ами вземай креатин, Л-глутамин, и някакви аминокиселини (ако можеш да си го позволиш) и ще си пушка ! ;)
02.07.05
20:36
Ами аз креатин не съм ползвал, защото нямам нужда от маса повече... но така от другите чувам, че най-доволен е на Мусаши креатина. Л-глутамин същото... не съм ги ползвал тези добавки аз чистя мазнини затова... Абе да ти кажа в америка почти всички са хубави марки не са като тукашните бози българските. Ако искаш пробвай на Universal или на Optimum Nutrition или Skitec Nutrition. Вземи си и ще разбереш или питай някой, който ги е ползвал. Но тези марки, който ти изброих се ползват с най-голяма репутация. Успех ;)
Наблягай на въглехидратите повече щом ще качваш и гледай да са сложни въглехидрати, за да не се омазниш...
Протеина и той като въглехидратите - повечко.
Мазнините - недей да прекаляваш нямаш нужда от много мазнини.
Хапвай си повечко плодове и то сладки... защото - хем въглехидрати(фруктоза), хем и витамини. Прекрасна работа ;)