06.02.12
10:31
Ами... с клека и аз усетих, че прекалих, но на повечето упражнения “работните” серии са 5. Много ли е при положение, че се опитвам да подбера тежест с коя не мога да направя повече от 5-6 чисти повторения?
Останалите серии са загравящи или с толкова малко килограми, че просто ме подготвят за работните.
06.02.12
10:45
казано от Димитър Коев на 06.02.12, 10:31:
Ами... с клека и аз усетих, че прекалих, но на повечето упражнения “работните” серии са 5. Много ли е при положение, че се опитвам да подбера тежест с коя не мога да направя повече от 5-6 чисти повторения?
Останалите серии са загравящи или с толкова малко килограми, че просто ме подготвят за работните.
Броя на работните серии се определя от начина(програмата) и твоите моментни възможности, така че всички тия неща явно са ти много за момента.
Иначе си прав - сега налучкваш работни кила, но в следващата тренировка би трябвало да са ти ясни вече ;)
06.02.12
11:04
В това спор няма - като всеки начинаещ се нагаждам в движение.
Извън тази тема (в смисъл - не е въпрос към теб - разсъждавам си на глас просто), напоследък ме притеснява нещо. Кантара не е мърдал от около 10 дни. Тялото ми видимо се променя затова още не знам дали да се притеснявам, но някак ми се вижда нереално толкова бързо да трупам ММ и на това да се дължи непромененото тегло. Почвам да се чудя дали не съм се вкарал в някакъв “икономичен режим” и тялото ми да се бори да запази резерви. Маста обаче видимо намалява... Странно е.
А храненето си остава проблем. Месото и яйцата адски засищат и ми е трудно да си правя препоръчителните калории без да се тъпча и подувам. В дългосрочен план това го видам като проблем, който надвисва заплашително. Пък и не е реално канатара да не мърда заради натрупана ММ при положение, че всеки ден съм в сериозен калориен дефицит. По скоро би трябвало да губя ММ и да свалям сравнително бързо килограмите...
Като начинаещ, можеш да трупаш мускули и да сваляш мазнини по едно и също време, дори в калориен дефицит. Освен това, не е сигурно, че си в такъв, и без това тия сметки с калориите са доста относителни. Затова и не е нужно да се тъпчеш насила.
Пък ако трябва, лесно можеш да добавиш допълнителни калории.
Мнението беше редактирано от Петко К на 06.02.12 11:09.
06.02.12
11:15
Ами... опитвам се комбинирам две неща в храненето си - да спазвам приличен режим и доказано работещи практики, като в същото време се опитвам да слушам и тялото си по отношение на глада. В смисъл - опитвам се да ям каквото и колкото е нужно, но ако усетя че ми идва в повече и се подувам просто спирам. Усещането да не си подут е уникално (бях забравил какво е), а в същото време от поне 20 дни не съм изпитвал глад (почвам да забравям какво е).
Човек, при положение че водещото при теб е сваляне, след като не ти се яде не яж. Не е нужно насила. Яж когато ти се яде, по колкото ти се яде (качествена храна). Е трябва да гледаш да си в дефицит естествено. При мен пък винаги проблема е обратния, имам много апетит и мога да изям големи количества храна.
06.02.12
13:47
Точно това е най-странното. До преди месец унищожавах несметни количества храна от всякакъв вид, а сега не мога.
06.02.12
20:42
Както си и мислех, днес тренировка нямаше. Чувстам се прекалено съсипан за да тренирам. Прецених, че е по-добре да си дам още един ден за възстановяване, отколкото да пресилвам нещата. Надявам се че утре вече всичко ще е почти отшумяло и няма да ми пречи.
Храната за днес беше малко, но така го усещах и реших да не се тъпча насила:
08:00 Кафе
09:30 Кофичка кисело мляко с 2 лъж. ленено семе
14:00 130 гр. пилешка пържола (гърди) на скара с 1 сурова чушка
17:00 100 гр. извара (смес от извара, варени яйца, 2 с.л. кисело мляко, 2 с.л. зехтин и подправки)
18:30 чаша студено мляко
20:00 250 гр. прясно телешко (филе рибица) на плоча + чаша студено прясно мляко (откакто намерих източник на прясно, младо телешко (домашно) си намерих ново любимо месо. няма нищо общо с купешкото)
Може би ще сгъна още стотина грама извара преди да легна, но едва ли...
Реших днес да не се насилвам, а утре ще закуся по-прилично преди тренировката и надявам се след нея ще имам апетит за приличен брой калории за деня.
Чак днес се сетих да си взема мерки и ме е яд, че не мога да си проследя прогреса от самото начало. Текущите мерки са:
Бицепс 38
Гръдна о-ка 116
Предмишница 32
Бедро дясно 65
Бедро ляво 64,5
Корем (през пъпа) 118
Ханш (демек г@з) 118
Прасец ляв 42
Прасец десен 42
Неприятна картинка, а?!?!? :D
Чак ме е страх да си помисля какви са били когато започнах на 01.01.2012
Мнението беше редактирано от Димитър Коев на 06.02.12 20:42.
07.02.12
15:14
Хубав ден е въпреки времето и все още прокрадващата се болка от предната тренировка.
10:00 300 мл. прясно мляко и един банан + витамини + Омега 3
13:00 200 гр. телешко и една сурова чушка + 7-8 маслини
14:00 тренировка
След малко ще взема 30 гр. QNT Zerocarb Metapure с 200 мл. прясно мляко
Храненето до края на деня - вероятно още една порция телешко с някакъв зеленчук (хапва ми се сурова краставица) и малко извара преди лягане
Тренировката:
8 минути крос-тренажор
Клек:
2х10 със собствено тегло за загряване
5х5,5,5,4,4 с 65 кг
Права лежанка:
2х10 с 20 кг за загряване
5х5,5,5,5,4 (срам ме е да напиша килограмите :D - важното е че го правя с максимума, който мога)
Милитъри прес (от стоеж):
2х10 с 20 кг за загряване
5х5 с 40 кг - много странно - много внимавам за техниката и да не се клатя, но усещам пробождане в кръста при това упражнение
Накрая за пълнеж:
5х5 френско разгъване с дъмбел 17,5 кг (с две ръце)
3х20 коремни преси
5 минути крос тренажор с умерено-бързо темпо (не чак спринт, но по-бързо от стандартно кросче)
Те т’ва е за днес.
07.02.12
15:25
Изглежда доста по-добре този тип тренировка :)
07.02.12
15:34
При източници, на които имам причини да вярвам мога да бъда и послушен. :)
08.02.12
11:19
Днес почивен ден (от силова тренировка).
06:30 - кафе
08:30 - 40 минути кардио на гладно. Опитах се да го направя някак по-интервално, но за сега не ми се получава много. Няма толкова сили все още, а и краката са дроб след клека вчера. Важното е че за първи път изкарвам 40 минути и то с опити за интервали. Днес се опитах да третирам тялото си като чуждо и да пренебрегвам болката, умората, липсата на въздух и блъскащото сърце. На моменти се молех да умра, за да спре болката, но не и да си дам почивка. Мисля да изкарам маста от себе си насила (ако се наложи и с бой). :D
09:50 30 гр. QNT Zerocarb Metapure с BCAA
11:15 (демек в момента) - половин кофичка кисело мляко с 1 л. ленено семе.
За следобяд и вечеря съм си приготвил едни плескавици от домашно телешко (чиста телешка кайма, ситно нарязан бекон, гъби и цяло варено яйце) + салата от доста видове сурови зеленчуци. Оригиналната рецепта май се казва “гнездо”, но се прави със свинско.
И те така...
Мнението беше редактирано от Димитър Коев на 08.02.12 11:20.
09.02.12
09:20
Мхм... чудя се какво да правя.
Планирал съм си тренировката за след час. Проблема обаче е че мускулната треска и дискомфорта в краката все още са много силни след клека във вторник. Чудя се дали не бъркам като слагам клек във всяка тренировка а редувам тягата и лежанката.
Може би трябва да сложа тяга във всяка тренировка а да редувам клека и лежанката. Тягата май ми е най-силното движение и ме натоварва най-малко. Без усилие работя със 110 кг (нямам повече), а клека ми е зле на фона на тягата - макс 2х70 с много зор. като цяло в тягата усещам много сила - непропорционално много на възможностите ми във всяко друго движение. Накрая най многод а си докарам контузия заради слаба поддържаща мускулатура, слаб корем или нещо от сорта.
Та се чудя... дали не е разумно да давам на краката по-голяма почивка. Интересното е , че при изправянето на тягата нямам проблем със силата в краката а при клека ми е много трудно... може би защото клякам максимално дълбоко.
Мнението беше редактирано от Димитър Коев на 09.02.12 09:21.
09.02.12
09:21
казано от Димитър Коев на 09.02.12, 09:20:
Чудя се дали не бъркам като слагам клек във всяка тренировка а редувам тягата и лежанката.
Може би трябва да сложа тяга във всяка тренировка а да редувам клека и лежанката. Тягата май ми е най-силното движение и ме натоварва най-малко. Без усилие работя със 110 кг (нямам повече), а клека ми е зле на фона на тягата - макс 2х70 с много зор.
Редувай тягата и клека !
09.02.12
09:24
Ако е така може да се наложи да намаля тежестта на лежанката, която и без това е смешна. Гърдите май са ми най-слабата част... Болката в гърдите след всяка тренировка е зверска и продължава по 3-4 дни... не знам дали ще мога да държа темпото с лег във всяка тренировка... което ен пречи да опитам де... ако не друго, поне амбицията я имам. Но гледам и да подхождам разумно за да не приключа преждевременно по принуда...
09.02.12
10:08
казано от Димитър Коев на 09.02.12, 09:24:
Ако е така може да се наложи да намаля тежестта на лежанката, която и без това е смешна.
Я напиши как тренираш сега по дни, че ме мързи да чета, пък аз ще ти дам акъл :)
09.02.12
10:24
Ами... в момента се опитвам в движение да си съставя програма, но общо взето е следното:
Тренировка А:
Клек 5х5
Тяга 5х5
Гребане с щанга от стоеж 5х5
Повдигане на пръсти с щанга 3х20
Бицепсово сгъване с щанга от стоеж 4х6-8
Чукчета с щанга от стоеж 4х6-8
След обяд тренирам само корем (коремни преси 3х20- гледам всеки път да са различни, преден планк 3хдо отказ, странично извиване с дъмбели, руско извиване с дъмбел, вдигане на таза от лег с изправени във въздуха крака - не знам как се казва упражнението)
Тренировка Б:
Клек 5х5
Права лежанка 5х5
Милитъри преса 5х5
Разгъване напред и настрани от стоеж 4х6-8 (или напред от седеж и настрани от наклонен напред седеж - въртя ги)
Френско с дъмбел от стоеж 4х6-8
След обяд тренирам само корем (коремни преси 3х20- гледам всеки път да са различни, преден планк 3хдо отказ, странично извиване с дъмбели, руско извиване с дъмбел, вдигане на таза от лег с изправени във въздуха крака - не знам как се казва упражнението)
Тренировка А - Почивка - Тренировка Б - Почивка и отначало
В почивните дни кардио колкото издържа. Понякога ако имам сили - двуразово - сутрин и вечер (средно по около 30 минути)
В общи линии е това.
При всички тренировки и групи имам мускулна треска и болка, но нищо фрапиращо. Само при гърдите болката е адска и държи няколко дни. И ми е най-слабото движение като цяло. В смисъл - килограмите са малко като за говедо като мен.
Мнението беше редактирано от Димитър Коев на 09.02.12 10:25.
09.02.12
13:37
А:
Тяга, Гребане, Високо изтегляне, Сгъване за бицепс.
Б:
Клек, Лег, Раменна преса, Френско.
И това също търпи преработка ;) Но за начало е по-добре. Коремните преси ги прави като загрявка на тренировката, останалите движения 3х5.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 09.02.12 13:37.
09.02.12
13:41
Благодаря! За високото изтегляне - става въпрос за това на което казват “вертолет”, нали?
С 3х5 ( с тежест с която мога макс 5) не е ли малко като общо натоварване за тренировката? Аз имам чувството, че и с 5х5 не се изморявам достатъчно.
09.02.12
13:44
казано от Димитър Коев на 09.02.12, 13:41:
Благодаря! За високото изтегляне - става въпрос за това на което казват “вертолет”, нали?
Да.
С 3х5 ( с тежест с която мога макс 5) не е ли малко като общо натоварване за тренировката? Аз имам чувството, че и с 5х5 не се изморявам достатъчно.
Не, не е малко ако правиш хубаво 3х5. Освен това сега започваш с тренирането и не виждам къде си тръгнал да търсиш “много”,”бързо”,”веднага”...и то в домашни условия, сам, без надзор...Както ти написах - всичко търпи промяна :)
09.02.12
13:46
Защото килограмите ти са малко за 5 повторения. Ако 5 тото ти е отказа след 2рото упражнение ще искаш да се прибереш... Това разбира се ако не почиваш 5 минути между упражненията. Ако не са в кръг почивка 1.30 -2мин. максимум.
09.02.12
14:02
Ами... до някъде го има момента с все още трудното подбиране на правилната тежест, но вече успявам да налучкам приблизително точно. Обикновено до отказ стигам в 4-о или 5-о повторение на 5-тата серия (на някои упражнения).
От друга страна с 3х5 може би ще успея да вдигна още малко работната тежест.
Само този странен дисбаланс с тягата не го разбирам...
Защо имам толкова много сила (много в смисъл като сравнение с други бенчмарк движения) тук а толкова малко на другите? Реално погледнато ако не си купя още тежести тягата ми става като игра... Имам 110 кг, а с тях 5х5 правя без да се замисля. В началото се плашех и карах по-леко, но сега си ги дърпам и то с много внимание към техниката.
На другия полюс отива клек с макс 70 кг (опитах със 75 и не можах да стана - добре че не бях сам) и лежанката на която едва успявам да докарам 5х5, 5, 4, 4, 4 (а понякога и 3 в последната) с мизерните 45 килограма...
С клека имам проблем и със поемането на тежестта. Вземам си я от стойката на лежанката защото нямам по-високи и то си става като “добро утро” с малко прекомерна тежест... трябва да измисля нещо, защото ми е прекалено рисково така... Другия вариант е да си зарежа комплексите и да отивам в някоя зала, колкото и да ми е рано (и преди някой да ми се скара - естествено че имам комплекси - кое кюфте няма).
По отношение на почивките - макса който си позволявам е 2 мин. (за по-сигурно ползвам и таймер), а на коремните гледам да слизам и под минута.
Мнението беше редактирано от Димитър Коев на 09.02.12 14:03.
09.02.12
14:06
Всяко нещо си има причина. 5х5 със 110 кг за тяга не е много, даже си е напълно нормално за останалите ти кг.
Като цяло може много да изпишем за съпоставки, напътсвтия в живота и тренироквите, колите, храненето и ала-бала. Истината обаче е винаги някъде по средата. За това и сега налучкваме...дистанционно :) Качи се на хондата като се стопи снега(щото много те плаши) и ела да Пловдив.
09.02.12
14:13
Голям дразнител си. :D Вече почвам да схващам какъв тип треньор си (може би единствения, който може да ме размърда като ме срита в ината :D ).
Пловдив е близо... Знае ли човек... нищо чудно след време да пътувам 3 пъти седмично и да се срещаме професионално така да се каже (колкото и неперспективен да съм). Това обаче като спрем с налучкването и видим ще става ли човек от мен. :)
За тягата знам, че не е много - кажи речи е теглото ми, което не е постижение. Имах предвид средните съпоставки между клек/тяга/лег от стандартни бенчмарк тестове.
09.02.12
14:19
казано от Димитър Коев на 09.02.12, 14:13:
Голям дразнител си. :D Вече почвам да схващам какъв тип треньор си (може би единствения, който може да ме размърда като ме срита в ината :D )
.
Тц, нищо не си схванал...по-добре да не разбираш “какъв тип треньор” съм...”ако ще и да умираш, първо правиш на всяка цена каквото съм ти казал и после умираш” :) Меко казано(по Валери Петров) :)
Пловдив е близо... Знае ли човек... нищо чудно след време да пътувам 3 пъти седмично и да се срещаме професионално така да се каже (колкото и неперспективен да съм). Това обаче като спрем с налучкването и видим ще става ли човек от мен. :)
Твоа зависи само от теб.
За тягата знам, че не е много - кажи речи е теглото ми, което не е постижение. Имах предвид средните съпоставки между клек/тяга/лег от стандартни бенчмарк тестове.
Да де, точно. По моите наблюдения всичко си е в нормите ;)
09.02.12
14:28
Тогава спирам да плямпам и отивам да рина сняг за доизцеждане.
А иначе - с горното ме подсети по скоро за Ивайло Петров и “Хайка за вълци” - сцената със старшината в казармата. :D Валери Петров го раздава по-меко. :)
09.02.12
14:44
казано от Димитър Коев на 09.02.12, 14:28:
А иначе - с горното ме подсети по скоро за Ивайло Петров и “Хайка за вълци” - сцената със старшината в казармата. :D Валери Петров го раздава по-меко. :)
Е, да, все пак “Меко казано” е за деца :)
11.02.12
19:46
Вчера пропуснах, че ми се събра повече работа.
Храната беше обичайната, затова няма да я пиша.
Днес
09:00 1 малко парче баница и 300 гр. кисело мляко (баницата я правих по нова рецепта и не можех да не я опитам :D )
12:30 2 пилешки шишчета (около 170 гр. общо) + сурова чушка и малко маслини
15:30 Половин кисело мляко и една ябълка
17:30 - 18:30 Тренировка
19:20 30 гр. QNT Zerocarb Metapure с BCAA
В момента пека скумрия на скрата. Ще е готова към 21:00 - вероятно ще я сгъна с шопска салата
Като лягам ще “мушна” малко извара
Тренировката:
10 минути крос-тренажор
3х20 - коремни преси (пълни) с дъмбел на гърди (10 кг.)
Клек 1х10 със собствено тегло, 1х5 с 30 кг, 1х5 с 45 кг, 3х5 със 75 кг
Лег (права лежанка) 2х10 с 20 кг, 3х5 с 47,5. Много ми е слабо това движение... Направо не ми се мисли колко време ще трябва за да вляза във форма. Малко се подцених обаче... за 3 серии можех спокойно да опитам с 52,5… Другия път ще се пробвам
Милитъри преса - 2х10 с 20 кг, 3х5 с 40 кг. Пак се подцених. При само 3 серии можех и с по-голяма тежест... може би. :D
Френско с дъмбел (с две ръце) - 3х5 със 17,5 кг
10 минути крос тренажор.
Днес бях доста зает и отделната тренировка за корем пропадна.
Купих една нова лежанка, която е с много по-удобни стойки за лоста от моята. Вече мога удобно да си вземам щангата и за клек.
Нормално ли е милитъри пресата ми да е почти като лега (като килограми)? Продължавам да се чудя дали е нормално да съм толкова зле на лежанката.
И те така...
12.02.12
20:21
Храната днес:
08:00 кафе
09:00 Кофичка кисело мляко с 2 суп. лъж. ленено семе +витамини + Омега 3
12:30 100 гр. кашкавал, 2 целия яйца, 1 скумрия на скара
14:30 1 ябълка
17:00 - 17:25 - малко кардио (крос тренажор)
17:45 30 гр. QNT Zerocarb Metapure с BCAA
20:00 110 гр. пилешка пържола (филе) + 50 гр. кашкавал, 1 яйце и 6-7 маслини
Като лягам ще смачкам стотина грама от сместа с извара (извара, кисело мляко, яйца)
Днес на крос-тренажора направих 10 км. До сега гледах да увеличавам времето, което мога да издържа. От днес смятам да се концентрирам на 10 км. като целта ще е да подобрявам времето за което ги правя. Изходна позиция - 24 минути.
Утре ще си говоря с железата. Започвам да харесвам тренировките и да ги очаквам с нетърпение. Болката е все по-рядък гост.
Утре ми е и ден за мерки/теглилки (приблизително на 2 седмици - отказах се от ежедневното теглене). Дано не се гледаме накриво с кантара и метъра. :D
Мнението беше редактирано от Димитър Коев на 12.02.12 20:25.
13.02.12
17:16
07:30 Кафе
08:30 Кофичка кисело мляко с 2 суп. лъж. ленено семе + витамини + Омега 3
11:30 1 скумрия на скара + 50 гр. кашкавал + 1 сурова чушка + една малка (48гр.) филийка пълнозърнест хляб
14:30 2 варени яйца + 300 мл. прясно мляко
16:00-17:00 тренировка
Сега почивам и след малко ще пия 30 гр. QNT Zerocarb Metapure с BCAA
За вечеря не съм сигурен какво ще е. Вероятно телешко със салата и преди лягане малко извара
Тренировката днес:
2 км. на крос-тренажора за загряване
3х20 коремни преси (пълни) с 10 кг. дъмбел пред гърди
Тяга: 1х5 с 60 кг, 1х5 с 80 кг, 3х5 със 115 кг. На 3х5 ми идва леко. Трябва илида се върна ан 5х5 или да купя още дискове. Второто ще е.
Гребане от стоеж: 1х5 с 25кг, 1х5 с 32,5 кг, 3х5 с 45 кг
Вертолет 1х5 с 22,5 кг, 1х5 с 27,5, 3х5,5,4 с 35 кг (тук малко се изхвърлих май. Усетих лека болка в лактите при последната серия)
Бицепсово сгъване от стоеж 1х5 с 20кг, 1х5 с 27,5, 3х5 с 35 кг.
5 км. крос тренажор.
Общо време: 54 минути
Днес се теглих. За последните 10 дни съм свалил около 1,5 кг. Малко на фона на началните резултати, но за сега съм спокоен, тъй като визуално продължавам да напредвам към добро. :D Не съм си играл с метъра, защото последното мерене беше твърде скоро, но огледалото и най-новите ми дънки ми казват само хубави неща (ако не броим това, че вече не мога да ги нося защото са ми смешно широки). :D
14.02.12
08:43
Деня започва зле. Грозна болка в дясното коляно, за която нямам обяснения. Вчера не бих казал, че съм претоварил нещо. Поне не коляно. Искаше ми се кардиото да е на гладно, но май ще трябва да почакам и да видя дали една капсула диклофенак дуо и мазане с диклак ще решат проблема. Едва ходя, мамка му...
Гадно звучи... Някое рязко движение с този крак? (примерно да си сънувал, че се биеш с Чък Норис и си го фраснал с някое мае гери по брадата? :D Шегувам се)
Оправяй се.
Мнението беше редактирано от Smile на 14.02.12 10:05.
14.02.12
10:15
Даже успях да му вкарам по едно йоко, уширу и маваши. Пробвах се и за уширу-маваши, ама явно дори на сън не съм достатъчно отслабнал и не мога (еххх... къде е 7-8 клас... хубаво нещо беше киокушинкай... дори не помня до какъв колан бях стигнал...).
Шегата настрана... наистина нямам идея от какво е. Вчера правих някакви опити за разтягане... иначе от самата тренировка не мисля, че може да е... Както и да е... май болката утихва. Дано за утре съм ОК, че имам клек в програмата.
15.02.12
11:20
Днес е много лош ден, след много лоша вечер. Нямам друг избор освен да се правя,че не са се случили.
Дано до късния следобяд съм в състояние да тренирам, защото в момента определено не съм. Пих алкохол за първи път от 45 дни и макар че по стандартите на някои хора не е много (около 350-400 гр.) днес съм полумъртъв. Вчера коляното ми мина и успях да направя двуразова кардио тренировка, но след това съсипах всички ползи от нея.
На всичкото отгоре цял ден стоях почти гладен и хапнах доста на вечеря, но поне не съгреших със състава на въпросната. :D
казано от Димитър Коев на 15.02.12, 11:20:
Днес е много лош ден, след много лоша вечер. Нямам друг избор освен да се правя,че не са се случили.
...
:D Ти може и да се правиш, че не са се случили, но историята помни всичко! (giggle)
15.02.12
12:04
Yes, it does… indeed. :D Научих си урока. Вече ще празнувам само Св. Валентин и няма да го слагам на една маса с Трифон Зарезан. :D
16.02.12
14:01
След пропуснатата тренировка вчера, днес беше ден за железа.
Храната:
07:00 кафе
09:00 Кисело мляко с 2 суп. лъж. ленено семе
11:30 100 гр. смес от извара, яйца и мляко
13:00 Тренировка
След малко ще взема 30 гр. QNT Zerocarb Metapure с ВСАА
За по-късно вероятно ще е месо или риба със салата. не съм решил още. Като цяло храната днес не е много на ниво. Ще гледам да наваксам някак.
Тренировката:
10 минути крос-тренажор
3х20 - коремни преси (пълни) с дъмбел на гърди (10 кг.)
Клек 1х10 със собствено тегло, 1х5 с 40 кг, 1х5 с 55 кг, 3х5 с 77,5 кг
Лег (права лежанка) 2х10 с 25 кг, 3х5 с 52,5 кг.
Милитъри преса - 2х10 с 20 кг, 3х5 с 42,5 кг.
Френско с дъмбел (с две ръце) - 3х5,5,4 с 20 кг
10 минути крос тренажор.
За сега толкова. Като цяло продължавам да си мисля, че общия обем е малък и не ме изцежда достатъчно като за отслабващ дебелак, но щом съм казал - ще слушам по-умните и ще карам така 7-8 седмици, пък да видим.
16.02.12
15:23
казано от Димитър Коев на 16.02.12, 14:01:
За сега толкова. Като цяло продължавам да си мисля, че общия обем е малък и не ме изцежда достатъчно като за отслабващ дебелак, но щом съм казал - ще слушам по-умните и ще карам така 7-8 седмици, пък да видим.
Продължавам да мисля, че някоя от хондите може да те докара до Пловдив...Трети път не каня ;)
казано от James Hinks на 16.02.12, 15:23:
Продължавам да мисля, че някоя от хондите може да те докара до Пловдив...Трети път не каня ;)
Той скоро ще дойде на две колелета ;) Само не го мъчете, че да има сили да се прибере :)
17.02.12
07:24
казано от James Hinks на 16.02.12, 15:23:
Поканата съм я приел принципно още първия път (дано не е за точно фиксирано време след което не важи :) ). Не бих пропуснал такъв шанс. :) Дай ми още малко време само. :)
@Анелия - За идването на две колела - едва ли ще тръгна на 300 км преход от първия ден. :D И още веднъж благодаря за съветите. Колелото е уникално (поне като за мен, защото не разбирам много). Нямам търпение да се пооправи времето и да зарежа колата. Само не знам как големия ми задник ще се спогоди с тази седалка. Дано намалее още докато му дойде времето. :D Сега като седна на нея усещането е повече като самозадоволяване за хора с друга ориентация, отколкото като нещо свързано с колоезденето. :D
Мнението беше редактирано от Димитър Коев на 17.02.12 07:26.