15.02.12
13:17
Здравейте:
От два месеца правя вече
Гърди + Трицепс , Гръб + бицепс , Крака + рамо и мисля да променя програма и тя ще изглежда по този начин.
Гърди + бицепс , Гръб + трицепс , крака + рамо и така ще тренирам около 3 месеца и ако видя че ми допада повече от предишната ще продължа с нея.
Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 15.02.12 14:01.
Индикатор за промяна в тренировката е ,ако чувстваш че не напредваш с предишната.
Така ли е при теб.Ако тежестите вървят нагоре,няма причина да променяш нещо,което работи добре.
казано от Biad__ на 15.02.12, 14:18:
Индикатор за промяна в тренировката е ,ако чувстваш че не напредваш с предишната.
Така ли е при теб.Ако тежестите вървят нагоре,няма причина да променяш нещо,което работи добре.
Ами да но мисля че като правя гърба с бицепса бицепса не се тренира добре както и обратното при гърдите с трицепс ... :)
И аз съм за вариант 2 .. само че:
Гърди + бицепс, Гръб + Задно рамо, Рамо + Трицепс, Крака + корем.
Аз го карам така, така спокойно можеш да имаш по 1 ден почивка докато тренираш горната част на тялото. В по мързеливите седмици, или ако нямам време просто не правя крака + корем.
Мнението беше редактирано от Илиян на 15.02.12 20:01.
казано от Илиян на 15.02.12, 20:00:
И аз съм за вариант 2 .. само че:
Гърди + бицепс, Гръб + Задно рамо, Рамо + Трицепс, Крака + корем.
Аз го карам така, така спокойно можеш да имаш по 1 ден почивка докато тренираш горната част на тялото. В по мързеливите седмици, или ако нямам време просто не правя крака + корем.
мхм разбирамте но искам 3 дена да ходя в седмицата : )
И аз исках 3 пъти да ходя ама.. се прежалих :) ... Вариант две си е добре като за 3 дена.