Съвет за стак: PhD Pharma Whey HT+ и Scivation Xtend?

16.02.12
14:24

Здравейте! Предстои ми събирането на стак за покачване на мм и се чудя между два варианта:
1. PhD Pharma Whey HT+ и Scivation Xtend
2. PhD Pharma Whey HT+ и BCAA + Глутамин отделно

Очаквам вашите съвети! : )

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.02.12 22:03.

16.02.12
15:44

2рия стак да гадаем какво/колко бцаа и глутамин ?

16.02.12
19:15

казано от y0ez на 16.02.12, 14:24:

Здравейте! Предстои ми събирането на стак за покачване на мм и се чудя между два варианта:
1. PhD Pharma Whey HT+ и Scivation Xtend
2. PhD Pharma Whey HT+ и BCAA + Глутамин отделно

Очаквам вашите съвети! : )

зависи колко бцаа и глутамин ще приемаш дневно, как тренираш и без да си оправиш храненето няма да стане!

AZ

16.02.12
22:42

За мен това не е стак.Поне аз под стак разбирам повече продукти.Иначе ако приемаш просуктите в адекватни дози,мисля,че няма кой знае каква разлика.

Мнението беше редактирано от az100yan на 16.02.12 22:43.

21.02.12
17:24

Може би трябваше да започна с малко въпроси и доизяснения. Преди известно време претърпях операция, която ме изкара извън залата за два месеца. Сега отново започвам да тренирам малко по малко за да не се върна обратно в болницата ха Исках да събера стак, който да ми даде тласък един вид.
На 21 години съм, тренирам от не знам си колко време вече, четири пъти седмично и за момента съм паднал до 72 килограма.
До колкото знам, оптималните ефективни дози bcaa и глутамин са съответно 20гр и 15-20гр (за сегашното ми тегло 14.5гр). Като оставим настрана храната и допълнителното количество и от двете от нея, за момента съм се спрял на следното:

ON 100% Whey Gold Standard + Scivation Xtend + ON L-Glutamine Powder

Въпроса ми е как и по-колко да приемам от всяка една добавка. В Whey-a уж има 5.5гр bcaa и 4гр глутамин на доза, ще го приемам по 3 пъти дневно, следователно от него получавам 16.5гр bcaa и 12гр глутамин уж. Ако това наистина е така, то ми е достатъчна само една доза от Xtend-a на ден за да си покрия остатъка.
Наистина имам нужда от съвети, ако трябва допълнителна информация ще я предоставя.

21.02.12
18:22

Това за голда не е вярно.. най простото е, че дозата е 29.4гр като има 24гр протеин в доза

Мнението беше редактирано от Bocko на 21.02.12 18:23.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1