16.02.12
14:24
Здравейте! Предстои ми събирането на стак за покачване на мм и се чудя между два варианта:
1. PhD Pharma Whey HT+ и Scivation Xtend
2. PhD Pharma Whey HT+ и BCAA + Глутамин отделно
Очаквам вашите съвети! : )
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 16.02.12 22:03.
казано от y0ez на 16.02.12, 14:24:
Здравейте! Предстои ми събирането на стак за покачване на мм и се чудя между два варианта:
1. PhD Pharma Whey HT+ и Scivation Xtend
2. PhD Pharma Whey HT+ и BCAA + Глутамин отделноОчаквам вашите съвети! : )
зависи колко бцаа и глутамин ще приемаш дневно, как тренираш и без да си оправиш храненето няма да стане!
16.02.12
22:42
За мен това не е стак.Поне аз под стак разбирам повече продукти.Иначе ако приемаш просуктите в адекватни дози,мисля,че няма кой знае каква разлика.
Мнението беше редактирано от az100yan на 16.02.12 22:43.
Може би трябваше да започна с малко въпроси и доизяснения. Преди известно време претърпях операция, която ме изкара извън залата за два месеца. Сега отново започвам да тренирам малко по малко за да не се върна обратно в болницата ха Исках да събера стак, който да ми даде тласък един вид.
На 21 години съм, тренирам от не знам си колко време вече, четири пъти седмично и за момента съм паднал до 72 килограма.
До колкото знам, оптималните ефективни дози bcaa и глутамин са съответно 20гр и 15-20гр (за сегашното ми тегло 14.5гр). Като оставим настрана храната и допълнителното количество и от двете от нея, за момента съм се спрял на следното:
ON 100% Whey Gold Standard + Scivation Xtend + ON L-Glutamine Powder
Въпроса ми е как и по-колко да приемам от всяка една добавка. В Whey-a уж има 5.5гр bcaa и 4гр глутамин на доза, ще го приемам по 3 пъти дневно, следователно от него получавам 16.5гр bcaa и 12гр глутамин уж. Ако това наистина е така, то ми е достатъчна само една доза от Xtend-a на ден за да си покрия остатъка.
Наистина имам нужда от съвети, ако трябва допълнителна информация ще я предоставя.