Лаф моабет - том шести

Темата е заключена.
Прескочи до:

Някой да му знае името, че се чудим колко кила тежи тоя пич?

17.02.12
13:11

казано от Тихомир Велев на 17.02.12, 13:01:

Името не му знам, но вече го мразя...

17.02.12
13:12

Max Philisaire :D

86-87 кг.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.02.12 13:13.

17.02.12
13:33

Боби, кво му харесвате на тоя петък- аз го мразя...

17.02.12
13:37

казано от Скота на 17.02.12, 13:33:

Боби, кво му харесвате на тоя петък- аз го мразя...

Че какво му е лошото? :) За хората, работещи на петдневна работна седмица, си е облекчение.

17.02.12
13:41

Тц... как така му се нахвърлихте на момчето...

Аз нямам нищо против по-често да виждам такива снимки. :)

AZ

17.02.12
13:42

казано от Тихомир Велев на 17.02.12, 13:01:

Pape Beye, (Max Philisaire)
http://www.facebook.com/#!/papebeye.it
Човекът е страшен просто...

17.02.12
13:56

казано от Ramon Dekkers на 16.02.12, 21:50:

казано от Valdis на 16.02.12, 19:03:

Бих си позволил волността да ти предложа “Духът на времето” (и трите части) ако не си го гледал. Документален е, но според мен всеки един човек на земята, който  е наред на горния етаж и е поне малко образован да речем 4-ти клас, трябва да го гледа.

Заинтригува ме.

Бих искала да гледам всички части на филма с добро качество - BluRayRip 720p или 1080p. Но в Замунда има само DVDRip релийзи...
Demonoid имат някакъв maintenance, та там не мога да видя.
Ако някой може да даде линкове към HDRip (720p/1080p) качество ще съм благодарна.

17.02.12
14:00

Всъщност в Zeitgeist е интересно това, което се казва, а не онова, което се показва. Можеш и онлайн да го гледаш, зарежи качеството. :)

И да, интригуващо филмче е, но нищо повече - прекалено много екстраполации, базирани на доста малко факти. Иначе е интересно заради въпросите, които задава, а не заради отговорите, които се напъват да дават авторите му.

17.02.12
14:01

Внезапно...

17.02.12
14:16

Готини костюми :D :D :D

казано от Boby_ на 17.02.12, 12:45:

К’о ст’аа тука?

Петък по обяд, а никой не драска глупости... Ни въ й срам!

Някои хора са на училище :D

17.02.12
14:27

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

17.02.12
14:39

Valdis, това е ебаси простотията! :D
Извадки по памет:

- Снощи правих секс с Жизел! Направо я скъсах! Продължи почти минута!
- И аз правих секс този месец.
- Ама сам или с някой друг, щото сам не се брои.
- А, от любимия ми вид - с жена! Накрая не можеше да ходи!
- Значи пак с момичето в инвалидната количка...
- Ми да.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 17.02.12 14:40.

17.02.12
15:04

Нова диета: 3 дни само сокове, 5 дни само зеленчуци, 7 дни само плодове...после 9 дни, после 40 дни.
Не е смешно, имайки предвид, че хората наистина опитват това вкъщи...

17.02.12
15:58

Boby_, сигурна съм, че филмът е интересен заради казаното в него. Но въпреки това, аз предпочитам да се радвам на качествена картина, не ми се гледат размазани пиксели.
За това ще бъда благодарна, ако някой ми помогне с линкове.
Знам, че тези филми са по-скоро пропаганда, чешане на езици и начин за разпространение на теории за конспирации.
Но все пак ми е интересно какво толкова имат да кажат. Че чак и цели три филма. :D

Всъщност, има ли торент сайт (или обикновен сайт за даунлоуд), в който да се качват само филми (всякакви - DVD, DVDRip, BluRayRip, BluRay) / или само филми с BluRayRip качество?
Преди години имаше няколко такива торент сайта, в които имах регистрация (ставаше само с покана)... Все още ме е яд, че си затрих акаунтите.
Ако някой знае за нещо такова - да пише.

Valdis, от кой филм е клипчето?

Anelia, много добре казано.
Като бях на 16 реших да пробвам най-яката диета. :D
5 дни ядеш само по 3 ябълки на ден. 1 за закуска, 1 за обяд и 1 за вечеря.
На третия ден от тази “чудотворна” диета вече нямах сили за нищо и едвам се влачех.
След което спрях с тези прословути “диети” и започнах да се храня по-човешки.
Не ми харесва това, че тези “диети” са причината, когато някой разбере, че спазваш хранителен режим да те гледа странно, мислейки си за някоя от тези диети. Също, повечето хора асоциират думата ”диета” като гладуване. Което е крайно грешно.
Диетата е просто режим на хранене.
А като се замисля, всеки си спазва някакъв режим на хранене, респективно всеки спазва някаква диета. :)

Мнението беше редактирано от Jewelz на 17.02.12 16:06.

17.02.12
16:04

Little Britain in Usa

17.02.12
16:07

казано от Valdis на 17.02.12, 16:04:

Little Britain in Usa

Мерси, видях го на линка във ВиБокс, но нещо не мога да намеря самия филм.
Явно трябва да се постарая повече. :D

17.02.12
18:07

Oh no he didn’t :X

10

17.02.12
18:17

Като ми се припие бира, ше пробвам тва с бутилките о.о

Ам добри хора ще помогнете ли ? :D

имам флашка с windows 7 х86 ... и искам да го преинсталирам тоест :) може ли да кажете какво трябва да бутна... знам, че е лесно но в началото нещо не разбирам пък не искам да рискувам... и да попитам дали мога евентуално ако сега успея да го преинсталирам следващия път да изтегля същия windows от zamunda примерно да го сложа на флашката и да преинсталирам отново :)

17.02.12
18:30

Евенуално ще ти е много по-лесно от диск, щото флашката трябва да се направи буутваща, което прави задачата по-сложна.

Мнението беше редактирано от Valdis на 17.02.12 18:30.

17.02.12
18:35

казано от Valdis на 17.02.12, 18:30:

Евенуално ще ти е много по-лесно от диск, щото флашката трябва да се направи буутваща, което прави задачата по-сложна.

Бе то това лесно, ама един съученик се беше мъчил да преинсталира от флашка, което дъното не му поддържа :D
Та Кристияне виж в boot- опциите на дъното поддържа ли и ако имаш възможност наистина инсталирай от DVD.Ако не туй ще ти свърши работа
http://maketecheasier.com/boot-and-install-windows-7-from-usb-flash-drive/2009/01/23

да това за буут-а го знам... мисля, че е буутна-т windows-a, защото миналия път момчето което ми сложи windowsa я буут-на сега може би не е забравил... не ми работи флопито ли каквото се казва за да сложа диск иначе и аз знам, че става по-лесно :) В момента видях, че на флашката има папка boot което може би значи, че е boot-нат windowsa.. :) Та сега какво правим ? :)

Миналата преинсталация беше с флашка... не виждам причина и сега да не стане :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.02.12 18:37.

10 мин. работа. И маймуна би се справила! ;)

Е явно аз съм по-зле от маймуна ;d миналия път пича дето ми го направи го направи супер лесно... пусна компа натисна del влезе някъде бутна нещо и готово.. какви неща ми давате вие само като го видя тоя черен екран с някви печатни бели букви и се отказвам.

Ех, Крис...да дърпаш 200 тяга и да се отказваш толкова лесно...|-)

Добре, да предположим, че ти я е буутнал и е качил всичко както трябва. Сложи флаката в ПЦ-то, рестартирай и от самото начало натискай нон-стоп F8. Би трябвало да ти излезне едно прозорче, в което да пише USB, избираш него, натискаш enter и инталацията на win-а би трябвало да започне.

Добре ще пробвам така ! :)

Нищо не стана шефче :D ще чакам до сряда да дойде моя човек :)

Нямаше те 30мин. и накрая да кажеш, че нищо не стана... :D

Опиши по-точно какво не стана. Излезна ли ти въобще меню или направо продължи към зареждането на уиндоуса.

Стана това което става от доста време... когато компа се изгаси сам ми излиза някъв син екран с плашещите бели печатни букви... след това изкл.компа и го пускам след 2-3-4мин и ми излиза някво зареждане което трае 10-20 минути и ми се изкл.компа при трето включване тръгва като хората. В сегашния случай аз умишлено изключих компа и помпих F8 и пак стана тая простотия която ме изнервя... ( зареждане, сини екрани и прочие )

Ем...лошо, пич! :D

Сините екрани обикновено констатират хардуерен проблем, но така чрез форума само гадаем. Изчакай твоя човек и такам. :)

шибани компютри :)

10

17.02.12
21:10

СИНИЯТ ЕКРАН НА СМЪРТТА :ддддддддд блу скрийн аф дет.

17.02.12
21:15

Аз съм баси асоциалния тип майна ... петък вечрта у нас ... не че е задължително да се излиза ама някак си //...

Аз пък се радвам, че нямам пари сега и ще си остана в нас днеска... утре идва Илиян в Русе... трябва да го видя ! :D въпреки, че както казах нямам пари.... абе някво никво не съжелявам пиши го възстановителен ден :D

Престанете да ме плашите с тоя син екран... пууу :D

10

17.02.12
22:01

При доставка от бълкпаудърс (Англия) ще трябва ли да се плаща митница ? И ако да, кви пари е горе-долу ?

HE

17.02.12
22:09

Англия е член на Европейски съюз и България е такава. Според действащото законодателство - мита и такси не се дължат, освен акцизи, но акцизните стоки са при различен режим на внос.

10

17.02.12
22:15

Значи ако поръчката ни струва 240 паунда, да си приготвим само 240 паунда ? А в левове може ли да се плати ? А по какво ги пращат ? Пощата или еконт (еконт май работят и с Англия) ?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1