Упражнения за корем при проблеми с кръста?

16.02.12
01:29

На 23г. 84кг , 183м. момче ... В момента тренирам по следния начин 2 дни ходя на зала 1 ден почивка , Ям белтъчини и в тренировачните дни си позволявам повече въглехидрати преди и след тренировка .
1.Имам проблеми с кръста отписъл съм коремните преси на римско столче и вдигане на крака от ви ...Ако можете да помогнете с алтернативни ефикасни упражнения , по корема ми има доста работа така че давайте смелко :)
2. Имам паласки принципно и кокала ми е голям но с тия мазнини над него е мн грозно .Ако можете да ми дадете съвет какви упражнения да правя за тая част на тялото ще съм мн благодарен :)

п.п. Извинявам се за правописа но съм полузаспал ;)

Темата беше редактирана от lsx на 16.02.12 22:17.

17.02.12
14:55

1. Крънч, молитва на скрипец, планк. Пробвай и виж от кое не те боли кръста.
2. Все едно какво ще правиш, с упражнения не се махат мазнини.

Мнението беше редактирано от Петко К на 17.02.12 14:55.

19.02.12
22:30

Кардио за да махнеш мазнините. http://www.bb-team.org/exercise/2695_predna-tsentralna-opora а ето това упражнение може да ти е от полза. Успех ! ;)

CA

20.02.12
11:59

Заставаш прав и вдигаш десния крак към лявото рамо, като в същото време навеждаш лявото рамо към крака и така с другия. Стяга и не натоварва кръста, но колегата по-горе е казал, пресите не махат мазнините.

20.02.12
16:34

казано от Capolavoro на 20.02.12, 11:59:

Заставаш прав и вдигаш десния крак към лявото рамо, като в същото време навеждаш лявото рамо към крака и така с другия. Стяга и не натоварва кръста, но колегата по-горе е казал, пресите не махат мазнините.

Имаш ли опит с това упражнение при болки в кръста :) Питам защото по принцип не се препоръчва сгъване на гръбнака при проблеми с кръста, а още повече сгъване и усукване.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1