Драматична трансформация

20.02.12
16:36

Какво мислите за този вид тренировка за трицепс ?

1. Принцип на драматичната трансформация

Френско разгъване от лег- 12 серии от 50, 40, 30, 20, 10, 5, 5, 10, 20, 30, 40, 50 повторения (последователността е важна), с 45 секунди почивка между сериите.

Това прави общо 310 повторения. Има ефекта и на кардио тренировка, а напомпването ще бъде уникално и надъхващо. Ако напомпването не ви мотивира, то резултатите ще го направят.

2. Аз съм / ти си

Това е интересна тренировка за изпълняване с партньор. Ще се получи малко приятелско съревнование. Правите 10 повторения, а веднага след това и партньорът ви в залата прави 10. След това изпълнявате същото и с 9 повторения, после с 8 и т.н., докато стигнете до 1, тогава почва купонът.

Правите повторения до пълно изтощаване, а след това щафетата поема партньорът ви. Който издържи повече, става победител. Няма проблем да изпълнявате това упражнение и ако сте сами. Накратко - 11 серии от 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 и накрая повторения до отказ. Между отделните серии трябва има минимална почивка.

20.02.12
18:50

Ефекта като на кардио тренировка няма да го коментирам.... Полза от толкова повторения, абсолютно никаква, ами и от толкова френско най-много да останеш без лакти :)

Мнението беше редактирано от Владислав на 20.02.12 18:51.

Както казаха по горе най-много някоя контузия да си докараш на лактите..

HE

20.02.12
21:48

Аааа не ги слушай! Малко са ти повторенията и, ще изпуснеш голямата драма. И с тези 12 серии, къде си тръгнал - ти за лятото искаш ли да си върха? Правиш сериите също 50.

AZ

20.02.12
21:51

казано от head_hunter на 20.02.12, 21:48:

Аааа не ги слушай! Малко са ти повторенията и, ще изпуснеш голямата драма. И с тези 12 серии, къде си тръгнал - ти за лятото искаш ли да си върха? Правиш сериите също 50.

Обаче сменя тренировката с такава за бицепс.Трицепс не му трпбва.

20.02.12
22:45

Не видях къде съм писал , че ще го правя?? Но започвате да нападате веднага просто ви попитах какво мислите ..

Според отговорите им какво си мислиш, че те мислят? 12 серии по толкова повторения за трицепс....

22.02.12
01:37

...през цялото време докато четях първия пост си мислех, че това е някакъв сърказъм или сатира. :D :D
Напомня ми за: Attention Everyone Who Has Ever Wanted to Gain Massive Size

25.02.12
17:34

казано от Nikolov_4f на 20.02.12, 16:36:

Какво мислите за този вид тренировка за трицепс? ... Принцип на драматичната трансформация

Предполагам искаш да кажеш “драстична трансформация”, освен ако толкова ми се промени трицепса, че да ми разбие сърцето и да настане “голяма драма”. По темата ако искаш да трансформираш тялото си, трицепса е последния мускул, който трябва да те интересува. Ако пък случайно точно и само той ти изостава, има хиляди методи за неговото трениране, които са далеч по-ефективни.

Мнението беше редактирано от default на 25.02.12 17:35.

04.03.12
17:23

И аз бях попаднал на тази тренировка някъде из нета и като видях 12 серии и 50 повторения първа серия - направо си помислих,че е някаква шега... Аз не съм виждал и чувал някой успял бодибилдър да е използвал подобна простотия... Или е измислено от някой лунатик или е някаква шега... МОЛЯ ТЕ,НЕ ГО ПРАВИ,АКО ВСЕ ОЩЕ ИСКАШ ДА ИМАШ ТРИЦЕПС! Ако искаш големи трицепси - Френско с EZ щанга 3 серии по 10-8-8 повторения,повдигане от лег с тесен хват 3 серии по 8 повторения (може на пирамида,може и с постоянна тежест), и като за финал кофички на успоредка с допълнителна тежест (ако е нужна),правиш 3 серии по 8 повторения! Това е перфектната трицепсова тренировка за мен,а когато направиш големи баници,можеш да почнеш да си играеш на скрипеца със разните там въженца и дрънкулки...

ПС:Този тренировъчен метод би трябвало да се казва “Драматична прецаквация”!

Мнението беше редактирано от Тодоров на 04.03.12 17:27.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1