Мазнини около зърната

23.02.12
14:28

Здравейте, прочетох няколко подобни, да не кажа същите теми, не ми станаха няколко неща ясни от тях затова правя нова тема.
Първо, нямам гинекомастия, просто малко мазнини около зърната които се стремя да ги премахна.
Въпросите на които не можах да открия отговори са:
Какви упражнения мога да правя, освен лег, полулег, флайс, долна лежанка?
Също така мога ли всеки ден да правя серийте и ще има ли по голям ефект, сериите да бъдат 3-4 по 8 или?
Както и да се стремя да дигам по- тежко или напротив но с повече повторения?
Не се стремя да правя маса, просто да изчистя колкото може от тази зона.
Благодаря

23.02.12
14:38

По-принцип зонално не може да се отслабва.Трябва да намалиш цялостния си процент мазнини на тялото.Виж си яденето дали е на ниво,също така ако искаш да отслабваш трябва да правиш кардио.Аз ти предлагам хийт.Има го във форума,потърси и ще ти се изясни всичко. ;)

23.02.12
14:51

Благодаря, ами лошото е, че по принцип още отслабване при мен почти няма на къде :Д така де то и сега ми се виждат на места ребрата, а с кардио съвсем ще се стопя, 176 съм висок а тежа 67кг.

23.02.12
15:36

Здравей колега,
съотношението ти ръст/тегло е чудесно....ако си жена!
Тези мазнини по гърдите щом не са гинекомастия то ще изчезнат с намаляване на процента подкожни мазнини. Но при положение че ти и сега си си доста кльощав работата не е толкова проста колкото изглежда. Трябва ти цялостна рекомпозиция на тялото. Т.е. покачване на активно тегло и сваляне на процента подкожни мазнини. Как става това? Трудно, бавно и мъчително. Далеч по лесно е да седиш на дивана и да набиваш чипс, но ако го искаш - няма невъзможни неща. Ето ти няколко съвета:
1. Започни да тренираш сериозно по някоя от програмите за начинаещи в сайта. Изгради си хранителен режим. В началото дръж към РБД и не яж джънкове. В последствие може да се ориентираш към НВД.
2. След като минеш няколко месеца кръгови тренировки направи си сплит и добави кардио в края на тренировката си.
3. След като покачиш малко килограми и оформиш мускулатурата си се насочи към активно премахване на подкожните мазнини. Това няма д ае толкова трудно. Повечето мускули по лесно топят мазнините. Пий достатъчно вода. Почивай достатъчно.
Предполагам имаш този проблем който много млади момичета, а за съжаление вече и момчета имат - слаби, атрофирали тела с подкожни мазнини. Кофти комбинация.

Разбира се ако не ти се минава по този труден и бавен път има и по лесен.
Липосукция!

23.02.12
16:13

Мерси за напътствията :) не дрънкам чипсове :Д но явно отпреди време когато бях по- пълен си е останало нещо, то няма и как преди на даскало в 7 ходиш и в 9 вечерта се прибирах, храната естествено беше само от сандвичи и тн. :) но благодаря ще опитам както казваш по трудния начин, пък ще видим дали ще издържим :Д.
Отново благодаря.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1