Самозадоволяването и големината на предмишницата - има ли връзка между тях?

Темата е заключена.
10

23.02.12
19:25

Слагайте в бисери ако искате, боли ме :D
Отдавна ме мъчи тоя въпрос и е време да видим истината. Разликата в предмишниците при мъжете на какво се дължи ? Чекиите или това дали си десничар/левичар ? Верно няма никакво съпротивление при чекиите, ама да сложим 10 години чекибойство си се насъбира обем ? :D
Не мога да повярвам, че я пускам тая тема.

Аз даже я препоръчвам !!!

23.02.12
19:30

hahhxuauxhauhuhaxuhaxhuahuxauhxauhxhuAXUHAXHUAUHXAUHXHUAXUHAHUXAHUXHUAXH

:d :d :d d:
1/10 ВЕ ПАЛЯК

иначе мн ясно че нема значение,почвай да биеш с лявата.викат й ‘‘stranger’‘-ka :D:D:D:D

23.02.12
19:31

Като замислиш колко време и тренировки са нужни, за да ти порастне ръката с 1 см (например), смяташ ли, че достатъчно се “упражняваш”, за да се дължи разликата на това?
Ако кажеш “да”, ще ме притесниш сериозно :D

Мнението беше редактирано от Витан на 23.02.12 19:32.

10

23.02.12
19:33

казано от Витан на 23.02.12, 19:31:

Като замислиш колко време и тренировки са нужни, за да ти порастне ръката с 1 см (например), смяташ ли, че достатъчно се “упражняваш”, за да се дължи разликата на това?
Ако кажеш да, ще ме притесниш сериозно :D

Не знам. Не казвам, че се дължи само на тва и дали въобще тва има някво влияние.. точно затова е темата.

23.02.12
19:35

Жените същo активно се самозодоволяват- и те имат разлика в предмишниците! :D
Ама по-активните развиват тендовагинит... ;[

23.02.12
19:37

По скоро това, че съм десничар.. :D

Мнението беше редактирано от Алекс Д. на 23.02.12 19:37.

Ако става дума писането с химикал натоварва повече предмишницата според мен... носенето на пазарски чанти с удобната ръка.. и прочие :)

10

23.02.12
19:43

Това спада към левичарство/десничарство, и него го имам предвид. Стана ми интересно, щот никога не съм тренирал предмишниците 1 по 1, а разлики със сантиметър и отгоре имам само в мишницата и предмишницата.

Местя темата, че нещо... :)
Като видя дискусия за онанизма в раздела за тренировки и упражнения, някак ми е... да речем странно! (giggle)

Знам ли... от едно ниво на интензивност нататък, при достатъчно серии и повторения, може да мине като тренировка. (grin) Не съм стигал до там и не се чувствам компетентен по този въпрос! :D

23.02.12
19:51

Според мен 100il претренира... :DDDD

23.02.12

Хахахаха баси темата. Чудех се на какво се дължи разликата в предмишниците

23.02.12

казано от 100il на 23.02.12, 19:43:

Това спада към левичарство/десничарство, и него го имам предвид. Стана ми интересно, щот никога не съм тренирал предмишниците 1 по 1, а разлики със сантиметър и отгоре имам само в мишницата и предмишницата.

Отговора е само един- ще минаваш на Лилито :D

10

23.02.12
19:55

Деси > Лили.
Ся сериозно, и според мен е идиотско, ама от друга страна ми е интересно. Няма никакво съпротивление, ама да речем, че един средностатистически тийн удря по 1 на ден за по 15мин, тва се насъбира. А ако прави и дроп серии... :D хааххахахах

23.02.12
20:48

Растежа на предмишницата е право пропорционален на дължината на оная ти работа, демек има огромна разлика от това възвратно-постъпателните движения да са с амплитуда 5см. и такива с амплитуда 23см примерно ;) Плюс това е много важно дали го правиш в надхват или подхват, както и от диаметъра на ствола. С две думи ако ти е малък чепа, по-добре не се захващай. :D А ако наденеш няколко презерватива, те ще имат ефект на ластици за допълнително напрежение и ефекта ще е по-добър. :D

23.02.12
20:50

Хахаха, да определено има връзка, аз ги тренирам и двете, за да не се получава дисбаланс, по-големи са дори и от бицепса ми...
Съжалявам, не се сдържах..:D

23.02.12
20:53

Нещо ви е скучно :D :D
Според мен няма, ако имаше досега всички тийнове да са с предмишници с обиколка равна на тази на билдърите та и повече :)))

Валдис е твърде злобен както винаги :D към дроп сериите прибавете и негативни повторения или супер серии с двете ръце...

HE

23.02.12
21:10

казано от kristiancho на 23.02.12, 21:07:

Валдис е твърде злобен както винаги :D към дроп сериите прибавете и негативни повторения или супер серии с двете ръце...

Тихо, че след малко, ще има тема “СПЕШНО - откъснах го, да го лепя или да годя на доктор” :D :D :D

23.02.12
21:12

По-лошо ще е ако го счупи, щото като го гипсират ще може да го ползва само като тренировка за бъркане на яйца. :D

с гипса ще стане по-дебел 8-)

HE

23.02.12
21:26

казано от kristiancho на 23.02.12, 21:16:

Ти много ги разбираш бе :D

23.02.12
21:29

казано от head_hunter на 23.02.12, 21:26:

казано от kristiancho на 23.02.12, 21:16:

Ти много ги разбираш бе :D

А и предмишница вади келемето :D :D :D

Конспирация !!!! :D

23.02.12
21:50

Пробвай с фитили :D

23.02.12
21:52

Какво го погнахте кристиянчо хаха :D

Да беше само сега.. Валдис редовно ме затапва :D ама аз искрено се кефя на добрата шега било то и насочена към мен ... :D

10

23.02.12
22:09

казано от Valdis на 23.02.12, 20:48:

Растежа на предмишницата е право пропорционален на дължината на оная ти работа, демек има огромна разлика от това възвратно-постъпателните движения да са с амплитуда 5см. и такива с амплитуда 23см примерно ;) Плюс това е много важно дали го правиш в надхват или подхват, както и от диаметъра на ствола. С две думи ако ти е малък чепа, по-добре не се захващай. :D А ако наденеш няколко презерватива, те ще имат ефект на ластици за допълнително напрежение и ефекта ще е по-добър. :D

АХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА
нот.

ВН

23.02.12
22:41

Ако ти се изморява предмишницата от такива неща - отивай на лекар.

По смяхме се, а сега към архива.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1