Извинявам се за спама...
Славко, този го знам, латино американец, наскоро изгря покраи едно голямо събитие, огромен баланс и доста сила.
Я вижте този, корейско изчадие,18 годишно, 4-6 часа тренировки, 7 дни в седмицата, можеби най-добрия “powermoves” в света.
Мнението беше редактирано от stenli на 18.02.12 20:40.
дублиращ се пост, моля да бъде изтрит...
Мнението беше редактирано от stenli на 18.02.12 20:41.
18.02.12
21:52
Геймблърс винаги са имали много як поуер ,но наистина вече този танц няма нищо общо с преди .. много голямо развитие (което може само да ме радва) !
Джеймси малко ти превърнахме дневника в ббой форум , но ще извиняваш братле , който се е занимавал с този танц му остава тръпка за цял живот(мой наблюдения) :)
Веселине, не са само твои наблюденията и мен ще ме държи до живот ббоинга :)
Джеймс, извини ме за спама :)
18.02.12
22:54
а тук май се събрахме цяло крю :)
казано от James Hinks на 15.02.12, 14:52:
Но наистина има натурално много силни хора, които колкото и да не ни се вярва са такива...батлани им викат :D
пък ако са и от арменски произход става страшно
21.02.12
09:32
казано от FIl на 20.02.12, 21:26:
казано от James Hinks на 15.02.12, 14:52:
Но наистина има натурално много силни хора, които колкото и да не ни се вярва са такива...батлани им викат :D
пък ако са и от арменски произход става страшно
Тоя тепърва ще става батлан...млад е още :)
Вчера така, онака, ще тренирам, няма да тренирам...все пак тренирах...
Набиране с широк надхват 10х(+10кг) - набиране на ръкохватката 10х(+10кг) - изхвърляне с щанга прав 6х50кг - обръщане изтласкване 6х50кг - сгъване за бицепс 6х50кг - лег с хват на ширина на раменете 16х90кг - френско с въже 16х20 кг - кофички 16х(+10кг). Врътнах го два пъти, обаче нещо много зле...прилоша ми, доповръща ми се...
обръщане изтласкване 1х80кг - бутане от лег с хват на ширина на раменете 1х120кг. 2 пъти без почивка и пак ми прилоша...
набиране с широк надхват 2х(+40кг) - набиране на ръкохвтаката 2х(+40кг) - кофички 4х(+40кг). 2 пъти без почивка, е, поне не ми прилоша чак толкова... ;)
Много зле - недоспиване, нерви, никакви добавки, паузи в тренировките и ей ти резулатата :@
Стига пи на обяд и няма да ти прилошава бат Сашоооооо:)))
Много ми е интересно свеж, колко кила ще обърнеш от земя.
И защо се нервиш...само Ви хвалят колко добре е поддържан Пловдив в зимната обстановка:)
21.02.12
09:49
казано от slavko на 21.02.12, 09:45:
Стига пи на обяд и няма да ти прилошава бат Сашоооооо:)))
Не е проблема в пиенето по обяд. То е само в нетренировъчни дни, или пък ако е имало тренировка сутрин...А и 200 грама ракия по никакъв начин не минават за пиене :)
Не знам, мога да пробвам. В момента не повече от 100, а да не кажа и от 80-90.
И защо се нервиш...само Ви хвалят колко добре е поддържан Пловдив в зимната обстановка:)
Да, поддържан е, ама ни дължат към 2… пък и на мен не ми е това основния проблем... ;)
21.02.12
12:09
казано от James Hinks на 21.02.12, 09:49:
Не знам, мога да пробвам. В момента не повече от 100, а да не кажа и от 80-90.
Точно 100 кг :) Със сигурност ги обръщам баламската, без никаква механика - не влизам под щангата, не бутам с таза, обаче определено е по-леко от земя. Ако понауча движението може би 120-140 за двойки няма да са проблем.
Днес малко се пораздвижих първо със суперсерия преден клек 16х90кг - тяга 20х120кг и после ги пробвах. Никавка тренировка.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 21.02.12 12:09.
22.02.12
15:24
Така и така бех близо до залата :
набиране на нещо подобно на халки 4х(+40кг) - 4х(+20кг) - набиране с подхват на ширина на раменете 4х(+20кг) - бутане от лег с тесен хват 4х120кг - кофички 4х(+50кг) - 4х(40кг). 2 пъти без почивка и веднага след това една дроп серия разтваряне в страни с дисковете 10х20кг-10х15кг-10х10 кг.
4 пъти(не в серия) обръщане от земя със 100кг - колкото да пробвам пак движението.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 23.02.12 13:42.
23.02.12
09:01
Преден клек 10х110кг - тяга 10х140кг - подклек 10х140кг .
Днес ако имам време пак ще ида направя още една такава серийка :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 23.02.12 10:40.
23.02.12
13:21
казано от James Hinks на 23.02.12, 09:01:
Днес ако имам време пак ще ида направя още една такава серийка :)
Време имах, но нещо не врътнах такава серийка...малко билдърската стана :
преден клек два пъти 10х90кг и три 3-ки на 110кг.
клек 6х140кг, голяма почивка и 20х110кг в супер серия с тяга 10х140кг.
тяга 1х170кг, 1х190кг.
следваща тренировка долна част на тялото чак след 4 дни :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 23.02.12 13:28.
24.02.12
12:16
Днес културустично-туристичекса тренировка :
набиране с широк надхват 1х(+30кг) - набиране на ръковхватката 1х(+30кг) - обръщане изтласкване 1х70кг - бутане от лег 1х110кг. 6 пъти без почивка.
Голяма пауза докато Марин се гърчеше и след нея останалата част от мотаенето в залата
бутане от лег 4х140кг - обръщане изтласкване 1х70кг. 2 пъти.
набиране с широк надхват 2х(+30кг) - набиране на ръкохватката 2х(+30кг). 2 пъти
сгъване за бицепс 3х70кг - френско с въже 5х30кг. 4 пъти без почивка
раменна преса прав 5х70кг. 4 пъти.
24.02.12
16:05
От ден на ден ме изумяваш човече ! Туристично - културистическа тренировка ... ще ме разбиеш !!! :)
Мнението беше редактирано от Веселин Дойчев на 24.02.12 16:05.
24.02.12
16:11
казано от Veselin Doichev на 24.02.12, 16:05:
От ден на ден ме изумяваш човече ! Туристично - културистическа тренировка ... ще ме разбиеш !!! :)
Бро, в смисъл, че е леко и с големи почивки. Пък нали си збелязал, че аз по принцип почивки в тренировката избягвам...но както е модерно - за нервната система са ;)
Пък и лятото идва все пак - що да не покажа едни 46-47 см баници :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 24.02.12 16:12.
24.02.12
16:14
а може и повече от 47 :)
24.02.12
16:18
казано от Veselin Doichev на 24.02.12, 16:14:
а може и повече от 47 :)
ю
Много трудно...без целенасочена тренировка за хипертрофия ;)
Аз да си върна 46,5 студена съм доволен ;) Засега съм на сант и малко надолу :)
24.02.12
16:47
казано от James Hinks на 24.02.12, 12:16:
Днес културустично-туристичекса тренировка :
Е това е ако е туристическа. Моята тренировка трябва да “На излет”. Приготвел съм ти една бутилка домашна... Като взема заплата ще звъна на номера, който ми даде. А как беше това за мазането? Hодих до аптеката, не могат да се сетят за алгазаяр :)...
27.02.12
10:27
Много ценен разговор чух в неделя :)
Двама около 40-50 годишни(поне на толкова изглеждаха) чичовци явно подслушаха една моя проповед за “д-р” Емилова и нейната “учителка” Лидия Ковачева...след като аудиторията ми се изнесе започнаха някакъв разговор за отслабването, спорта, бирата и диетите - явно дочули нещо от това, което се опитвах да обясня аз ;) :
- Казвам ти, ако спра бирата за два месеца ще сваля 12 кг. И ще го направя още от март - много грозно ми стой корема в тениска.
- Аз мисля, да почна да ходя на тенис 2 пъти в седмицата. По-добре е да се движиш...е, нямам предвид да се преуморяваш, но все пак е движение.
- Да, може и аз да почна да ходя на фитнес нещо...Виж младежите какви тела вадят...спирам бирата, почвам два месеца на фитнес и как му викаха на корема - “плочка” !
- Не, тениса е по-добрия вариант, фитнеса много натоварва и почват да те болят мускулите.
- Но с инструктор ако тренираш може да направиш тяло и без да те болят мускулите...
- Казвам ти, че след време почват да болят ! Едно време ходех и после като спрях и...(аргумент липсва)
- А бе човече, виж сега - и аз не искам да се напъвам и да ме боли всичко...обаче нали ги чу тия до нас как спореха за диетите и спорта, ей на питай тоя малкия(демек мен - дет съм им почти набор сигурно) дали е полезно да пазиш тия диети. И нали го гледаш - гърба му е колко нашите двата(уау, ако беха жени почти да им вържа).
- Това е изкуствено, казвам ти, че съм ги виждал такива как взима хапчета и за месец - два става с хубаво тяло...после спре ли и край...Остави фитнеса, там е едно безцелно местене на железа и нищо не става...Я го накарай този да ти натовари един камион с торби с цимет да видиш...или да отиде да копае цял ден...тениса е 100 пъти по-добър. Хем тичаш, хем се въртиш, хем и се напрягаш!
Не можах да чуя края на дискусията, че трябваше да ставам...как съжалявам...тъкмо почнаха с бисерите :D
27.02.12
10:33
:D :D :D
Сигурно си вярват хорицата.
..’‘Гроздето е кисело..’’ :D
И на мен един с мишници колкото китките(иначе е 100 кила де :) ) ми се обясняваше че за 2-3 месеца,зобене и трениране щял да ме надмине... макар че,не съм го виждал никога по тренировъчен екип ;)
Мнението беше редактирано от Jikata на 27.02.12 12:33.
27.02.12
13:02
Е днеска на всякъде в който и дневник да влезна е интересно! Не мога да работя :)... Сашо днеска изписа матРеал за маса статиии...
27.02.12
13:22
Офф какви хора има само ... това е слабо казано невежество! Тоя е изпил некакви хапчета и е станал много як ... това е масова реплика от неуки хора ! Пийни и ти и стани БЕ да ти е.. май..та ,бахти и балъците има ,но най-лошото е че тези хора си вярват .
Малко хапче пийни голяма щанга вдигни ! :))) Извинявам се за грубия език , но наистина мн ме дразнят и незнам кога ще изяде някой шамарите !!!
27.02.12
13:23
казано от Марин Маринов на 27.02.12, 13:02:
... Сашо днеска изписа матРеал за маса статиии...
за съжаление статиите са за това как умира спорта в душите на хората :@
То това е отдавна, като се започне от училище... първо бяха 3 часа седмично, след 8 клас стават по 2… физическо.
Да не говорим, че в момента ( по мое време също, естествено) най-масово личните лекари издават бележки с някви измислени заболявания, които ‘пречат’ на детето да играе физическо и го освобождават от часовете...
Ок.. ама на същото това дете цигарите, водката и бирите през голямото междучасие не му ли пречат???....
казано от Skoge на 27.02.12, 16:54:
...
Така е...аз като ученик съм ‘’бягал’’ от училище,за да тренирам(не бях в спортно),и то двуразово като наближи състезание—и не ми е пукало,че няма парно в залата,еле пък в съблекалнята,че банята не работи,упадъкът на спортните училища и клубове беше започнал.Ама тогава нямаше фейсбук,интернет и т.нат,някак си тийнейджърите бяха по-спортно ориентирани,а по-предните години е било още по-добре.Старото ми училище е имало отбори в над 10 спорта,по мое време имаше обори в 4-5 спорта,а сега има само футбол и волейбол.
О, да казвате, че младежта не спортува е малко несериозно. Нямам много стаж по залите, но в който и фитнес да отида е пълно с тинейджъри и малко по-възрастни спортуващи. Отделно навлезе и модата по стрийт фитнес, която запали хиляди, а това едно време го е нямало или поне не толкова масово. Вярно е, че сега няма толкова условия за развитие на спорта, вярно е, че липсва кой да наложи дисциплина сред учениците, вярно е, че институциите губят авторитета си, но за това не сме виновни НИЕ!
Мнението беше редактирано от NRG на 28.02.12 00:19.
28.02.12
00:04
казано от NRG на 27.02.12, 23:55:
О, да казвате, че младежта не спортува е малко несериозно. Нямам много стаж по залите, но в който и фитнес да отида е пълно с тинейджъри и малко по-възрастни спортуващи. Отделно навлезе и модата по стрийт фитнес, която се запали хиляди, а това едно време го е нямало или поне не толкова масово. Вярно е, че сега няма толкова условия за развитие на спорта, вярно е, че липсва кой да наложи дисциплина сред учениците, вярно е, че институциите губят авторитета си, но за това не сме виновни НИЕ!
90% от тия тийнейджъри, дет виждаш, са пропадналяци - пушат, пият и НЕ знаят как да тренират. Те тренират за преса, гърди и баница. Тва, че са във фитнеса изобщо не означава, че не замира спорта.
Ти да не мислиш, че като си в залата спорта ще процъфти ? Това дали се развива даден сектор от държавата зависи от управлението му, не от управляваните.
28.02.12
00:23
Не си спомням да съм казвал такова нещо. Просто споменавах, че 90% от тия, дет ги виждаш нямат нищо спортно в тях.
28.02.12
00:32
Може и така да е.
28.02.12
00:33
Незнам как звучи ,че младежта не спортува ,сериозно или несериозно ,но за мен това безцелно висене в залата и тренирането на ръце в петък , защото вечерта са на дискотека ... немога да го нарека спортуване . Масово го наблюдавам това и ми е мн кофте. Има и момчета , които тренират наистина , но са малко тези . Като отида на стадиона през лятото виждам 2-3 ма да тичат , през това време в кафетата е претъпкано .Незнам нали ви е направило впечатление , но игри като стражари и апаши , криеница ,кър , народна топка ,вече ги няма или тук таме много рядко .В момента се води заседнал живот , училище и вкъщи на компютъра . Изграждат се навици и после го чакай този човек да е активен спортист. Или пък много тинейджъри идват в залата, защото видят някой как изглеждат и искат и те да заприличат на него . Потренират известно време и после е модерната реплика “тоя се е назобил и затова е такъв” и спрат да тренират .. после идват други като тях и после други и това са ни “спортистите”!
Мисля, че смесваш понятията “спортуващ човек” и “спортист”. Първите могат да упражняват каквито и да е физически натоварвания, най-често водени от някакви минимални цели, съчетани с удоволствието, което извличат от начинанието си. Тоест, правят нещата за кеф. Вторите правят нещата за резултати. Тях ги гледаме по телевизията, по ринговете, по подиумите.
Търсите под вола теле. Фитнес залите, ако трябва да бъдем откровени, са зали, но за изкарване на пари. Това им е главната цел, да нахранят някого. Хора, най-често без образование, но с някакъв начален капитал, вземат място под наем, купуват уреди и се опитват да се прехранят с това. Ако идеята им беше да развият спорта в каквато и да е насока, първото нещо за което се сещам е че цените нямаше да са такива каквито са в момента, знанията щяха да се получават безплатно, а и вероятно членски карти биха получавали само заслужили хора. Така че ставащото вътре в тях съвсем не е фактор за ничие развитие или деградация.
28.02.12
09:26
казано от NRG на 28.02.12, 00:45:
Мисля, че смесваш понятията “спортуващ човек” и “спортист”. Първите могат да упражняват каквито и да е физически натоварвания, най-често водени от някакви минимални цели, съчетани с удоволствието, което извличат от начинанието си. Тоест, правят нещата за кеф. Вторите правят нещата за резултати. Тях ги гледаме по телевизията, по ринговете, по подиумите.
Нали знаеш, че една къща се строи от към основата. Основата трябва да е здрава и стабилна, няма ли здрава основа нищо не става - покрива ще се килне, стените ще се напукат...Основата на спорта, който гледаш по телевизията са масовите игри при децата, заниманията в училище, самостоятелните занимания на площадките, организираните тренировки в залите и връзките между тези неща - учители, треньори, политика на държавата в масовия спорт(всички изброени по-горе неща). Но ти си малък и няма как да знаеш тези неща - не си имал достатъчно наблюдения във времето...
Положението е зле като цяло - една зле построена къща, с прясно боядисана фасада ;)
казано от Veselin Doichev на 28.02.12, 00:33:
Незнам как звучи ,че младежта не спортува ,сериозно или несериозно ,но за мен това безцелно висене в залата и тренирането на ръце в петък , защото вечерта са на дискотека ... немога да го нарека спортуване . Масово го наблюдавам това и ми е мн кофте. Има и момчета , които тренират наистина , но са малко тези . Като отида на стадиона през лятото виждам 2-3 ма да тичат , през това време в кафетата е претъпкано .Незнам нали ви е направило впечатление , но игри като стражари и апаши , криеница ,кър , народна топка ,вече ги няма или тук таме много рядко .В момента се води заседнал живот , училище и вкъщи на компютъра . Изграждат се навици и после го чакай този човек да е активен спортист. Или пък много тинейджъри идват в залата, защото видят някой как изглеждат и искат и те да заприличат на него . Потренират известно време и после е модерната реплика “тоя се е назобил и затова е такъв” и спрат да тренират .. после идват други като тях и после други и това са ни “спортистите”!
(handshake) (bow)
Баш така си е...за съжаление.
казано от 100il на 28.02.12, 00:04:
казано от NRG на 27.02.12, 23:55:
О, да казвате, че младежта не спортува е малко несериозно. Нямам много стаж по залите, но в който и фитнес да отида е пълно с тинейджъри и малко по-възрастни спортуващи. Отделно навлезе и модата по стрийт фитнес, която се запали хиляди, а това едно време го е нямало или поне не толкова масово. Вярно е, че сега няма толкова условия за развитие на спорта, вярно е, че липсва кой да наложи дисциплина сред учениците, вярно е, че институциите губят авторитета си, но за това не сме виновни НИЕ!
90% от тия тийнейджъри, дет виждаш, са пропадналяци - пушат, пият и НЕ знаят как да тренират. Те тренират за преса, гърди и баница. Тва, че са във фитнеса изобщо не означава, че не замира спорта.
(y) Абсолютно !
След всички разсъждения вчерашната тренировка :
на смесената успоредка набиране/кофички 5х(+20кг) на страна в суперсерия с обръщане изтласкване 6х70кг. 2 пъти.
набиране на ръкохватката 5х(+40кг) - 5х(+20кг) - кофички 6х(+40кг) - 6х(+20кг). 2 пъти.
с това “силовата” част на тренировката прключи и почна туристическата - поиграх си с една пудовка 20 пъти борческо въртене на страна - 20 обръщане изтласкване на страна.
20х50кг раменна преса - 20 набирания на ръкохватката - 30 кофички.
Мнението беше редактирано от James Hinks на 28.02.12 09:26.
Да приключа и аз с темата...занимавам се сериозно с млади хора(то и аз още минавам за млад де) от около 5-6 години, във всякакви аспекти - спортни, общо-социални, политически, ментални(ако искате)...и наистина от умерен оптимист вече клоня към силен песимист-пиенье, лека дрога, побоища и двете дупки на фимейлите(та не дай си боже едната на мейлите)-те това са им ценностите. Не, че ще спра да се опитвам, но огъня гасне, като не виждаш искрици...Дано бъдем добри родители и възпитаме децата си както нас са ни възпитавали и да ги опазим от целата тая гнилоч!
ТОЛКОВА!!!
Колко е пудовката, Саше...:))
Стопи ли се снега на стадиона, да потичаш малко:)
28.02.12
10:05
казано от slavko на 28.02.12, 09:51:
Колко е пудовката, Саше...:))
пудовка е, 16 кг(един пуд) :) Лека е(да не кажа, че не я усещам даже), но Гого сега действа за някакви от Китай, пък ако те не станат има и вариант в някаква леярна...та скоро се надявам и на двупудовкИ
казано от slavko на 28.02.12, 09:51:
Стопи ли се снега на стадиона, да потичаш малко:)
Стопи се той, но няма да тичам...то и на тепето, дето ми е на входната врата се стопи, но пак няма да тичам :)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 28.02.12 10:05.
28.02.12
10:28
Джеймси , славко .. много хубави коментари и се радвам ,чее виждате нещата така както са в действителност. И на мен и на вас не ни се иска да е така , но поне казваме нещата с истинските им думи ! А виждам и че не само ние 3мата мислим така. Хубав форум с хубави хора ,радвам се че съм част от бб-теам :)
Джеймси излизай да тичаш момче !!! :))))))) А относно Китай разбрах ,че продавали много евтини уреди ...