26.02.12
23:25
Здравейте.Значи тренирам от 3 години.86 килограма съм. Бих казал за себе си ,че съм средно напреднал.До сега съм тренирал само в сплитове.Та искам да ви питам за програмата 5х5. Значи много ми допада да тренирам с базови упражнения, защото това ще внесе голямо разнообразие в тренировките ми. Доколкото прочетох това е програма за покачване на силата.Не че не искам да кача сила , но програмата става ли и за маса.Или може би някоя нейна вариация ,която да е подходяща за маса.Щото аз си мисля ,че едното води до другото ама все пак да ви питам , добре ли ще е да я пусна за 3 месеца тази програма и ако се храня добре през това време дали ще кача.Аааа и без малко да забравя , кога килограмите да са еднакви и кога да се покачват си е важен момент предполагам.Не бива да се импровизира нали. Щото гледам ,че доста хора 1 и 2 ден правят с еднакви килограми ,а 3 ден правят всички упражнения с нарастващи килограми.Какво мислите ?
Темата беше редактирана от smokiii на 26.02.12 23:42.
Освен силата , ако храненето и възстановяването ти е на ниво - ще качиш . Аз от нея качих 3 кила
Това за покачването на тежестта - покачваш тежестта когато успееш да направиш и 5-те серии с 5 повторения .
Иначе програмата си е доста добра.
27.02.12
09:32
Ако не си чел това прегледай го ... и да ,при мен работи и за маса.
http://www.fitbul.com/fitbul-5x5
Мнението беше редактирано от Красимир Ников на 27.02.12 09:35.
И да питам гребането с щанга ли е или с дъмбел .И също така мога ли в понеделни кпримерно да си карам по програма - първо клек после лег а във петък да започвам със лег и след това да правя клек.Или да се придържам стриктно към реда на упражненията.
Мнението беше редактирано от smokiii на 27.02.12 18:48.