Протеин

Прескочи до:

03.07.05
20:25

Трябва ми протеин от които ще качвам чисто (по-добре по-малко от 10-15 въглехидрати на 100г)
повече ме интересуват вносните протеини
кажете своите предложения
тнх :)

03.07.05
20:33

първи въпрос ... колко пари имаш ? :P

03.07.05
20:41

колкото ми дадът наще ама мисля че 50-60 лв ще ми стигнат

03.07.05
20:56

ами на нутрим новият 100 % ще е хубав 8)

http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=177&gid=60

33 лева ти е 1 кило :D

протеините на универсал не ги знам колко са кат цени ама няма да са малки :?

ако го нямаш тея пари ...

http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=138&gid=60

16 лева за 1 кило и има 250 мг трибулус на секи 100 гр протеин и е 82 %

03.07.05
22:00

може да се каже че не сам фен на нутрим
и мисля да не си зимам нищо повече от тях
някви други предложения ?

03.07.05
22:37

Animal max на universal но е скъпичък!!!

03.07.05
22:38

[quote author=”^MaD^”]може да се каже че не сам фен на нутрим
и мисля да не си зимам нищо повече от тях
някви други предложения ?

ако си земеш протеина им новия ... е ако не ти подеиства добре аз кравичка да стана !!! :lol:  :lol:  :lol:

на biogame ако си земеш протеин така ще се прецакаш че има да псуваш  доживотно .... за другите марки ... там отиваме на по голямо цифри :P

другия дет мен ми харесва е тоя на универсал .. в които има и креатин и глутамин и 1 кило ти е 95 лева :P

или другия ....

http://www.sncway.com/images//upload//un_powerpr.gif

ти е за 454 грама ... 45 лева :lol:

03.07.05
22:43

eeee тва не е по моя джоб 45леа за половин кило е малко обирджииско
бих ги дал тия пари ако се състезавах ...
некви други предложения ?

03.07.05
23:02

еми ... JK ама аз имам гeинерче на JK и мога да кажа ... че май не си заслужават :? не са по добри от нутрим 100 %

[quote author=”^MaD^”]може да се каже че не сам фен на нутрим

Ами стани. За тяхната цена протеинът им е добър. Сега ако си имал лошо “преживяване” ясна работата. Разрови се из www.sncway.net от там избери кг/лв ...Като избереш кажи как е що е, ако някой е пробвал да каже. Така нищо неправим.

04.07.05
10:40

e там нищо не пише има само снимка на опаковката и цената аз как да избера нещо ?

04.07.05
14:15

[quote author=“hollowlife”]ами на нутрим новият 100 % ще е хубав 8)

Това е протеина - Нутрим е само вносител, протеина е немски (качествен)

04.07.05
18:35

[quote author=“streetfighter”][quote author=“hollowlife”]ами на нутрим новият 100 % ще е хубав 8)

Това е протеина - Нутрим е само вносител, протеина е немски (качествен)

да знам че е вносител те само ги патетират в българия :P иначе сичко им е вносно :lol:

04.07.05
20:12

Пробвах новия продукт на Нутрим - Мега Про 92 Платинум - 92 %. Доволен сьм - за 15 дни - 1 см в бицепса.

04.07.05
23:13

а бе стига с тоя нутрим бе !

04.07.05
23:17

[quote author=”^MaD^”]а бе стига с тоя нутрим бе !

от българските най-много си заслужава бе човек! Питай повечето напреднали и ще ти кажат!

04.07.05
23:40

nutrim са най-добрите бг добавки аз също мисля да си зема новия им протеин.
нищо няма да загубиш ако си земеш да го пробваш.

05.07.05
00:00

зимал сам от сички протеини на нутрим и мога да кажа че и 2 лева не струват !

05.07.05
00:07

всеки има опит и мнение просто споделям моето.
еми тогава дай 200 лв за optimum ама после да не кажеш че и те са боклук.

05.07.05
01:34

Интересно ми е, как точно определяте, че един протеин не струва? И какъв точно ефект очаквате от протеините?

05.07.05
02:04

[quote author=”Петко К”]Интересно ми е, как точно определяте, че един протеин не струва? И какъв точно ефект очаквате от протеините?

Общо взето прав си! То за да има ефект от един протеин то трябва да се взема в големи количества (което почти винаги ни отвежда на българските - на мене 3-4 кг месечно едва ми стигаха, ама пари за повече няма)! Повечето хора карат на по килограм на месец, който не стига до никъде, так а че прави си изводите...

05.07.05
07:40

аз лично го определям кат си купя 2 кила и го пия на ден по 80-90 грама и яко хапване и качествени тренировки с добро наспиване и ако не друпна с някои и друг сантим в размерите някаде по тялото ми .... почвам да викам и да псувам :lol:

то един мои приятел така ме расмя 1 ден ... купил си геинер на нутрим ама не тоя с 53-те % сурватка ами другия и ми расправя как с 400 грама ще пистигне нещо... е така не се бях смял много много отдавна ! аз кат си купувам нещо за да кажа дали е добро или не поне 1 кило трябва да си купя или 2 :wink:

05.07.05
12:42

Повече глупости недей да пишеш!! Като ти гледам постовете нямаш основания да пишеш такива неща? Или греша?
К

07.07.05
17:42

А каква е основната разлика межди протеина и креатина защото както гледам и с двата качващ мускилна маса?
Аз пия Гейнер Супермасс 2100 на Биогейм заедно с Амино 3800 също на Биогейм но мисля след като изпия гейнера да започвам да пия протеини и мисля да си взема тези новите на Нутрим така че я препоръчйте и Амино киселини към тях.

07.07.05
17:48

[quote author=“Iskren”]А каква е основната разлика межди протеина и креатина защото както гледам и с двата качващ мускилна маса?

Ами основната разлика е, че креатина не е протеин, а протенина не е креатин! И не е казано, че с тях че качиш мускулна маса, трябва да са изпълнени и някои други условия. Защо не прочетеш малко статии и теми във форума, вместо да питаш такива неща?

08.07.05
21:01

[quote author=”^MaD^”]*******

Повече глупости недей да пишеш!! Като ти гледам постовете нямаш основания да пишеш такива неща? Или греша?
К

ок ще го кажа така: според мен в продуктите на Нутрим има повече брашно отколкото протеин !

08.07.05
21:37

Темата стана малко офтопик ама ...
Не искам да защитавам фирмата Нутрим и продуктите им но откакто започнах с бб ( от 1 година) съм използвал продукти на Нутрим.Не са най-добрите но за цената си според мен струват.Не знам какъв е тая работа която виждам във форума да се ненавиждат българските добавки.НЕ казвам че са най-добрите.Искам също да ви кажа че Орлин Стоянов - Републикански шампион до 90кг за 2004 г.  и Балкански шампион използва добавките на Нутрим.

08.07.05
21:50

и аз смятам че нутрим е добра фирма българските възможности :!:

09.07.05
09:41

абе незнам дали са най добрата ама ... са тая сутрин си отворих една малка разфасовка на HI-FIT 400 грама ..... и имам чуството че вътре има или брашно или нишесте......и май ще псувам много лошо....

на някои друг да му се е случвало случаино тва нещо ?

09.07.05
09:42

как разбра какво има вътре???

09.07.05
09:43

е има вкус на брашно ! или на нишесте не мога да ги различа двата вкуса много много ... ама ще се виде дали ефект де :D и ако няма .... ще пиша пак .... да преупреда хорицата че има шанс да се прецакат ...

09.07.05
09:48

нещо си внушаваш според мене
тва че на тебе може да ти сеслучи нещо не означава че и на другите може.
да не земеш да избумкаш някоя тема-не купувайте нутрим!!!

09.07.05
10:47

споко няма ама ... те сички фирми понякога си позволяват да си направят лоша шега... секи се оплаква от сека фирма май май :lol:  за тва аз ще изпробам сичко ако требе докато не намеря тва дет си заслужава парите :D щом вчера гледах в една тема как някои хора се оплакват от ABB :wink:

09.07.05
12:16

според мен ги разреждат с брашно иначе ако сравняваме данните които пише на опаковките нутрим щяха да са 1 от водещите фирми в света ;)

09.07.05
17:01

[quote author=”^MaD^”][quote author=”^MaD^”]*******

К

ок ще го кажа така: според мен в продуктите на Нутрим има повече брашно отколкото протеин !

Какво от продуктите на НУТРИМ си ползвал? Изказванията ти звучат много нелепо. Нямаш много голяма база за сравнение, нямаш голям опит, чул си тук там кой какво казва и ти също се изказваш неподготвен. Та кажи кои протеини на нутрим си пил? Кои протеини на други фирми си пил? Каква разлика си усетил и т.н... Изказвания като предишните ти ще се считата за антиреклама и ще се трият.

09.07.05
18:52

аз просто изказвам лично мнение !
на нутрим съм зимал ПРО 90 ГОЛД, форте импак и мега про 92
ефект от тях не видях никакъв!
На чужди фирми протеини не сам взимал и нз дали е нормално протеина да мерише на брашно ?

09.07.05
19:27

Добре бе, какъв ефет искаш да има? Това е ХРАНА на прах. Аз вчера ядох едни пържоли, ама нещо нямаше ефект, не съм качил нищо, сигурно са ми пробутали фалшиви :) ;)

09.07.05
19:53

[quote author=”Петко К”]Добре бе, какъв ефет искаш да има? Това е ХРАНА на прах. Аз вчера ядох едни пържоли, ама нещо нямаше ефект, не съм качил нищо, сигурно са ми пробутали фалшиви :) ;)

Петко да им напаравиш рекламация на пържолите! И ако има повече да донесеш да ги изпробваме дали има ефект!
по-здрави

09.07.05
23:58

eми не бе пичове ама нищо не са качил а сам изял около 20 кутии по 400г.

10.07.05
03:30

1. Толкова кутии не мисля си изпил.
2. Като гледам какви мнения пускаш и 100% уей на ОН’с да зимаш пак няма да има голям ефект - просто доста неща не знаеш.
3. Протеин на нутрим и аз съм пил и на брашно не мирише.
4. Друг протеин не си пил? Ами ако според теб и другите миришат на брашно?
5. Не мисля че с твоя опит можеш така гръмко да се изказваш кое става и кое не.

Не приемай поста ми като опит за заяждане, просто правиш лоша реклама на нещо което не е чак толкова лошо. Сам виждаш че по форума има хора доволни от нутрим. Може би ти не правиш нещо както трябва.

Добре, ^MaD^, а от кой протеин си доволен?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1