03.07.05
20:25
Трябва ми протеин от които ще качвам чисто (по-добре по-малко от 10-15 въглехидрати на 100г)
повече ме интересуват вносните протеини
кажете своите предложения
тнх :)
03.07.05
20:33
първи въпрос ... колко пари имаш ? :P
03.07.05
20:56
ами на нутрим новият 100 % ще е хубав 8)
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=177&gid=60
33 лева ти е 1 кило :D
протеините на универсал не ги знам колко са кат цени ама няма да са малки :?
ако го нямаш тея пари ...
http://www.nutrim-bg.com/products/product.aspx?pid=138&gid=60
16 лева за 1 кило и има 250 мг трибулус на секи 100 гр протеин и е 82 %
може да се каже че не сам фен на нутрим
и мисля да не си зимам нищо повече от тях
някви други предложения ?
03.07.05
22:38
[quote author=”^MaD^”]може да се каже че не сам фен на нутрим
и мисля да не си зимам нищо повече от тях
някви други предложения ?
ако си земеш протеина им новия ... е ако не ти подеиства добре аз кравичка да стана !!! :lol: :lol: :lol:
на biogame ако си земеш протеин така ще се прецакаш че има да псуваш доживотно .... за другите марки ... там отиваме на по голямо цифри :P
другия дет мен ми харесва е тоя на универсал .. в които има и креатин и глутамин и 1 кило ти е 95 лева :P
или другия ....
http://www.sncway.com/images//upload//un_powerpr.gif
ти е за 454 грама ... 45 лева :lol:
eeee тва не е по моя джоб 45леа за половин кило е малко обирджииско
бих ги дал тия пари ако се състезавах ...
некви други предложения ?
03.07.05
23:02
еми ... JK ама аз имам гeинерче на JK и мога да кажа ... че май не си заслужават :? не са по добри от нутрим 100 %
03.07.05
23:41
Ами стани. За тяхната цена протеинът им е добър. Сега ако си имал лошо “преживяване” ясна работата. Разрови се из www.sncway.net от там избери кг/лв ...Като избереш кажи как е що е, ако някой е пробвал да каже. Така нищо неправим.
e там нищо не пише има само снимка на опаковката и цената аз как да избера нещо ?
04.07.05
14:15
[quote author=“hollowlife”]ами на нутрим новият 100 % ще е хубав 8)
Това е протеина - Нутрим е само вносител, протеина е немски (качествен)
04.07.05
18:35
[quote author=“streetfighter”][quote author=“hollowlife”]ами на нутрим новият 100 % ще е хубав 8)
Това е протеина - Нутрим е само вносител, протеина е немски (качествен)
да знам че е вносител те само ги патетират в българия :P иначе сичко им е вносно :lol:
Пробвах новия продукт на Нутрим - Мега Про 92 Платинум - 92 %. Доволен сьм - за 15 дни - 1 см в бицепса.
от българските най-много си заслужава бе човек! Питай повечето напреднали и ще ти кажат!
nutrim са най-добрите бг добавки аз също мисля да си зема новия им протеин.
нищо няма да загубиш ако си земеш да го пробваш.
зимал сам от сички протеини на нутрим и мога да кажа че и 2 лева не струват !
всеки има опит и мнение просто споделям моето.
еми тогава дай 200 лв за optimum ама после да не кажеш че и те са боклук.
Интересно ми е, как точно определяте, че един протеин не струва? И какъв точно ефект очаквате от протеините?
Общо взето прав си! То за да има ефект от един протеин то трябва да се взема в големи количества (което почти винаги ни отвежда на българските - на мене 3-4 кг месечно едва ми стигаха, ама пари за повече няма)! Повечето хора карат на по килограм на месец, който не стига до никъде, так а че прави си изводите...
05.07.05
07:40
аз лично го определям кат си купя 2 кила и го пия на ден по 80-90 грама и яко хапване и качествени тренировки с добро наспиване и ако не друпна с някои и друг сантим в размерите някаде по тялото ми .... почвам да викам и да псувам :lol:
то един мои приятел така ме расмя 1 ден ... купил си геинер на нутрим ама не тоя с 53-те % сурватка ами другия и ми расправя как с 400 грама ще пистигне нещо... е така не се бях смял много много отдавна ! аз кат си купувам нещо за да кажа дали е добро или не поне 1 кило трябва да си купя или 2 :wink:
Повече глупости недей да пишеш!! Като ти гледам постовете нямаш основания да пишеш такива неща? Или греша?
К
А каква е основната разлика межди протеина и креатина защото както гледам и с двата качващ мускилна маса?
Аз пия Гейнер Супермасс 2100 на Биогейм заедно с Амино 3800 също на Биогейм но мисля след като изпия гейнера да започвам да пия протеини и мисля да си взема тези новите на Нутрим така че я препоръчйте и Амино киселини към тях.
Ами основната разлика е, че креатина не е протеин, а протенина не е креатин! И не е казано, че с тях че качиш мускулна маса, трябва да са изпълнени и някои други условия. Защо не прочетеш малко статии и теми във форума, вместо да питаш такива неща?
[quote author=”^MaD^”]*******
Повече глупости недей да пишеш!! Като ти гледам постовете нямаш основания да пишеш такива неща? Или греша?
К
ок ще го кажа така: според мен в продуктите на Нутрим има повече брашно отколкото протеин !
Темата стана малко офтопик ама ...
Не искам да защитавам фирмата Нутрим и продуктите им но откакто започнах с бб ( от 1 година) съм използвал продукти на Нутрим.Не са най-добрите но за цената си според мен струват.Не знам какъв е тая работа която виждам във форума да се ненавиждат българските добавки.НЕ казвам че са най-добрите.Искам също да ви кажа че Орлин Стоянов - Републикански шампион до 90кг за 2004 г. и Балкански шампион използва добавките на Нутрим.
09.07.05
09:41
абе незнам дали са най добрата ама ... са тая сутрин си отворих една малка разфасовка на HI-FIT 400 грама ..... и имам чуството че вътре има или брашно или нишесте......и май ще псувам много лошо....
на някои друг да му се е случвало случаино тва нещо ?
09.07.05
09:43
е има вкус на брашно ! или на нишесте не мога да ги различа двата вкуса много много ... ама ще се виде дали ефект де :D и ако няма .... ще пиша пак .... да преупреда хорицата че има шанс да се прецакат ...
нещо си внушаваш според мене
тва че на тебе може да ти сеслучи нещо не означава че и на другите може.
да не земеш да избумкаш някоя тема-не купувайте нутрим!!!
09.07.05
10:47
споко няма ама ... те сички фирми понякога си позволяват да си направят лоша шега... секи се оплаква от сека фирма май май :lol: за тва аз ще изпробам сичко ако требе докато не намеря тва дет си заслужава парите :D щом вчера гледах в една тема как някои хора се оплакват от ABB :wink:
според мен ги разреждат с брашно иначе ако сравняваме данните които пише на опаковките нутрим щяха да са 1 от водещите фирми в света ;)
[quote author=”^MaD^”][quote author=”^MaD^”]*******
К
ок ще го кажа така: според мен в продуктите на Нутрим има повече брашно отколкото протеин !
Какво от продуктите на НУТРИМ си ползвал? Изказванията ти звучат много нелепо. Нямаш много голяма база за сравнение, нямаш голям опит, чул си тук там кой какво казва и ти също се изказваш неподготвен. Та кажи кои протеини на нутрим си пил? Кои протеини на други фирми си пил? Каква разлика си усетил и т.н... Изказвания като предишните ти ще се считата за антиреклама и ще се трият.
аз просто изказвам лично мнение !
на нутрим съм зимал ПРО 90 ГОЛД, форте импак и мега про 92
ефект от тях не видях никакъв!
На чужди фирми протеини не сам взимал и нз дали е нормално протеина да мерише на брашно ?
Добре бе, какъв ефет искаш да има? Това е ХРАНА на прах. Аз вчера ядох едни пържоли, ама нещо нямаше ефект, не съм качил нищо, сигурно са ми пробутали фалшиви :) ;)
[quote author=”Петко К”]Добре бе, какъв ефет искаш да има? Това е ХРАНА на прах. Аз вчера ядох едни пържоли, ама нещо нямаше ефект, не съм качил нищо, сигурно са ми пробутали фалшиви :) ;)
Петко да им напаравиш рекламация на пържолите! И ако има повече да донесеш да ги изпробваме дали има ефект!
по-здрави
1. Толкова кутии не мисля си изпил.
2. Като гледам какви мнения пускаш и 100% уей на ОН’с да зимаш пак няма да има голям ефект - просто доста неща не знаеш.
3. Протеин на нутрим и аз съм пил и на брашно не мирише.
4. Друг протеин не си пил? Ами ако според теб и другите миришат на брашно?
5. Не мисля че с твоя опит можеш така гръмко да се изказваш кое става и кое не.
Не приемай поста ми като опит за заяждане, просто правиш лоша реклама на нещо което не е чак толкова лошо. Сам виждаш че по форума има хора доволни от нутрим. Може би ти не правиш нещо както трябва.
10.07.05
10:44
Добре, ^MaD^, а от кой протеин си доволен?