Коя комбинация от добавки според вас е по-добра за покачване на ММ и енергия?

28.02.12
12:10

Здравейте!
Дайте съвет коя комбинация според вас е по-добра за покачване на ММ и енергия?
Hyper Mass 5000 + БЦАА или протеин изолат/концентрат + декстроза/глюкоза?
Целта ми е да кача маса възможно по-чисто и да имам нужната енергия като естествено съчетавам с правилната храна :) В момента карам по първата комбинация, която ще ми стигне за 1 месец и затова моля да ме насочите от по-рано, защото съм чувал лоши отзиви за геинера - правил стрии, корем, задник и си се омазнявал като бираджия... Имам максимум 60 кинта месечно, които мога да си ги позволя за добавки.. Другото го отделям за храна. Дайте ми изгодна (или поне ме насочете към една от двете споменати) и хубава комбинация ако изобщо има такава в рамките на толкова пара...
Ръст/Маса: 188, 65

Темата беше редактирана от Insane M на 28.02.12 12:13.

28.02.12
12:51

Според мен си направи един хранителен режим за покачване на тегло , а за енергия евентуално азотен бустер, но ако си 18+ години иначе си карай на перфектно хранене и енергията ще дойде.

28.02.12
20:00

Режимът си го имам.. по-горе съм казал, но проблемът ми е, че първата комбинация я имам, а не знам дали е най-доброто за случая ми?

Ем за 60лв месечно  само едни хубави киселини са толкова ... Щом разполагаш с толкова пари, наблегни сериозно на хранителния режим и си вземи някакъв по - качествен протеин .. Ако пък мислиш, че режима ти е толкова добър, че можеш да заместиш с храна дозите от протеин си вземи един бустер или креатинче :)

казано от Дамян Цветанов на 28.02.12, 22:23:

Ем за 60лв месечно  само едни хубави киселини са толкова ... Щом разполагаш с толкова пари, наблегни сериозно на хранителния режим и си вземи някакъв по - качествен протеин .. Ако пък мислиш, че режима ти е толкова добър, че можеш да заместиш с храна дозите от протеин си вземи един бустер или креатинче :)

Аминокиселини, правят промоции в момента.Примерно Амино 2222 на ОН 320 за 40 лв мисля, че беше, което е доста изгодно.

HE

29.02.12
23:10

казано от Виктор Стойчев на 29.02.12, 22:26:

Аминокиселини, правят промоции в момента.Примерно Амино 2222 на ОН 320 за 40 лв мисля, че беше, което е доста изгодно.

Само дето точно тези не си заслужават, поради съдържанието на соя ;)
В този ред на мисли е хубаво да се гледа и съдържанието на етикета, освен марката да е реномирана.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1