Терзанията на Крисчо..

Прескочи до:

Малко снимки днес :) нищо различно и интересно но не съм качвал от бая време...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 27.02.12 14:41.

27.02.12
14:51

Последната е много... културистична някак. :)

АЧ

27.02.12
14:57

Много добре ! Колко кг си ?

70килограма плюс-минус 1-2 :) варира ми много теглото...

10

27.02.12
15:19

Както винаги фотосесията завършва с нелегална снимка :D Предмишницата според мен ти се губи малко, ама карай, супер си.

27.02.12
16:12

Най-добрата снимка е при позата за заден двоен бицепс.Гърбът и рамото са наистина топ (както и останалото тяло разбира се xD) :)

27 Февруари 2012

1.Хранене
1.1 Бета аланин ( 2гр )
1.2 Овес ( 115гр ), Сирене ( 130гр )
1.3 Картофи ( 300гр ), Сирене ( 118гр ), хляб
1.4 Картофи ( 320гр ), Филе ( 120гр ), хляб
1.5 Бета аланин ( 2гр )
1.6 Мусака, хляб
1.7 Бета аланин ( 2гр )
1.8 Омлет, хляб, салам
1.9 Извара ( 250гр )

2.Тренировка - няма

3.Размисли
Днеска ми е някак хубав ден :) кофти си изгорих филенцата ама хайде... пак ще се изядът !!! :) и учебната дейност потръгна и така... чудя се още малко над ‘’тренировъчната чертожна дъска’’ ако измисля нещо гениално ще го напиша :D :D

4.Fun
За всички дебелани... остро бейби :D :D :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 27.02.12 22:49.

как ти се вижда действието на бета аланина,ефективен ли е при теб?

Чудесно действа при мен :) ... по вътрешно усещане казвам нямам опит с добавките.

АЧ

27.02.12
20:18

Колко минути протича една твоя тренировка г/д ?

5-10минути загрявка и 50-70минути тренировка с тежести... отначало обема ми дойде голям но сега свикнах и тренирам с по-малки почивки между сериите... а и настроението и състоянието също оказват влияние. Мисля сега да сложа някой суперсерии от сорта ‘’Трапец с щанга+разтваряне за задно рамо’’ и ‘’Раменни преси + разтваряне в страни’’ и ако се сетя и нещо друго за да спестя време и да вдигна натоварването, защото усещам привикване с програмата и начина на трениране. Като специализирах Рамене тази комбинация много добре ми действаше... дано и сега е така. Като се освободи време ще мога да правя и предмишница.. така или иначе я критикувахте :)

27.02.12
22:26

Така като гледам единствено ти куцат прасците и предмишниците.. иначе казано генетично определените :D

27.02.12
22:27

казано от kristiancho на 27.02.12, 20:32:

‘’Раменни преси + разтваряне в страни’‘

Супер серия с упражнения за една и съща глава на рамото, нещо не мога да схвана какъв е смисъла.

27.02.12
22:30

Раменни преси за предно
Разтваряне встрани за задно (дори и да не си седнал пак влиза м/у) и страничните също.

За мен раменните преси са си упражнение за предното рамо и в по-малка степен за средното .. и там си го усещам :) тоест става упражнение за предно и средно рамо... не е много по протокол но :) и при разтварянето се натоварва предната част но акцента е в средата :)

При суперсерията трапец с щанга+разтваряне за задно рамо.. ще натоваря горната част на трапеца и със задното рамо ще натоваря и средната.. няква такава логика имам.. а и дъмбелите ще са малки... няма да го правя на машина ( т.е. тежестите ще са малки )

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 27.02.12 22:49.

27.02.12
22:43

казано от kristiancho на 27.02.12, 22:34:

тоест става упражнение за предно и средно рамо... не е много по портокол но

Супер си е серията, кво не й харесвате ;) Аз я правя в обратния ред, действа повече от доволно.

Валдис, аз в суперсерия за различни мускулни групи не намирам смисъл. Освен върху работата на сърцето някакъв по-особен ефект за мускулите, от колкото ако се тренират по отделно, поне аз не съм забелязъл.

27.02.12
22:54

казано от default на 27.02.12, 22:43:

Валдис, аз в суперсерия за различни мускулни групи не намирам смисъл. Освен върху работата на сърцето някакъв по-особен ефект за мускулите, от колкото ако се тренират по отделно, поне аз не съм забелязъл.

Раменна преса с щанга пред-зад врат е основното ми упражнение за средните глави, разтваряне с дъмбели в страни също е упражнение за средните глави на делтоидите, айде сега пак ми обясни къде е смисъла? Може да има малко смисъл ако раменната преса е дъмбел, но и тогава пак не ми се струва особено удачно. Супер-сериите за различни мускулни групи ги ползвам основно за спестяване на време, изключвам бицепс-трицепс, където основната цел е брутално напомпване на мишницата.

Раменните преси са с дъмбели...

Валд - разбрах те още в началото какво имаш предвид... :) но аз мускули като бицепса, трицепса и предно и средна част на раменете не ги деля на по-малки съставящи ги :) то и за това нямам сгъване с щанга с широк хват ама с незнам си какъв хват... :) както и трицепса винаги го правя с раменен хват ( разгъване с лост с раменен хват, френско с раменен хват ) ... въпрос на гледна точка. Какво мислиш за суперсерията трапец+задно рамо...

Мисля полуовъра да го сложа със задния клек.. но клека ми трябва да е в повечко бройки тоест ще е от време на време така като правя умерен клек ...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 27.02.12 23:16.

В т-нейшън твърдят,че пулоувър и клек се прави по следният начин :
тежки и малко на брой повторения клек + повечко и леки повторения пулоувър.

PH

28.02.12
15:28

Криско каза че е имало етап в който си наблягал върху раменете я кажи какво по-различно си правили и имаше ли ефект че ми стана интересно :) ?

Ми имаше една статия ‘’Специализация на изоставащи мускулни групи’’ или нещо такова... моите рамене не са точно най-изоставащата група но имам навика да ги жертвам ( тях жертвах и като правих гигантски серии ). Тренирах ги 4пъти седмично и 1път тренирах останалото тяло... и така и не завърших специализацията ( 2 или 3 седмици направих ) ама раменната обиколка скочи 3-4см :) Тренировките бяха ‘’нормална, дву-сети, три-сети и четири-сети’’ и прочие абе има за обяснение много :)

28 Февруари 2012

1.Хранене
1.1 Бета аланин ( 2гр )
1.2 Овес ( 130гр ), Сирене ( 126гр )
1.3 Картофи ( 310гр ), Сирене ( 141гр ), хляб
1.4 Картофи ( 310гр ), Филе ( 134гр ), хляб
1.5 Бета аланин ( 2гр )
1.6 Бета аланин ( 2гр ), Глюкоза ( 80гр )
1.7 Ориз ( 405гр ), Филе ( 143гр ), хляб
1.8

2.Тренировка - Гърди, рамене и трицепс
1.Лег с щанга - 15,10,5,4,3,1,1х лоста, 40,70,85,100,120,125кг
2.Лег с дъмбели - 8х 35,40,40кг
3.Пек-дек - 3х 8х75кг
4.Кросовър от долна марака - 12х 10кг
5.Раменни преси - 3х 10х25кг
6.Разтваряне с една ръка - 3х 10х17.5кг
7.Разгъване с лост - 3х 10х40кг
8.Разгъване с една ръка с подхват - 3х 10х7.5кг

3.Размисли
Сила, енергия, мотивация.. всичко на 6++ След лесната 3ка на 100кг си викам да направя втори опит на 120 след като преди време не се справих и ги отлепих като нищо... затова и екстремна 5та серия... 125кг сякаш ми е добре като тежест. Пича който ме пазеше ме убеждаваше как само ми е извадил щангата... дано е така :) Лег-а с дъмбелите много билдърски.. като цяло чудесно мина всичко и деня ми е страхотен и така :) Реших да оставя суперсериите за рамо за друг път... кратки почивки и висока интензвиност .. не се наложи да бързам. Имам нови 3 ризи.. едната е мега яката.. трябва да сложа снимка :D

4.Fun
Йо Йо 8-)

28.02.12
18:15

Крисчо,много интересно ми стана,чудя се дали имаш някакъв линк да прочетем за тази специализация?

http://www.bb-team.org/articles/3789_spetsializatsii-za-izostavashti-muskulni-grupi

Браво Криско! :)
ПП:Гледай сега всички почват специализации :D :D

не ти ли идват много сериите за гърди?

колко са ми сериите за гърди ?! - 11 са.. днес по изключение 12 и то с две единици.. които натоварват повече НС от колкото конкретния гръден мускул защото след лежанката не усещах напомпване само адреналин..

10

29.02.12
13:40

Я да те питам, че днеска си получих бета аланина. Пия го, минаха 10мин и много силно изразени иглички. Теб толкова ли силно те удря или просто аз съм по-чувствителен ? В момента буквално усещам как нещо ме боцка по ръцете, стъпалата, бузите и оная работа. Направо не мога да функционирам от дискомфорт о.О

хаХАХАХ мен по оная работа не ме е боцкало :D
Но си е нормално, не се притеснявай брато ;)

10

29.02.12
14:45

Аз знам, че е нормално, ама не очаквах да е толкова силно.. бат Слави вика, че ше отслабне, дано :Д

29.02.12
14:54

Нормално е и мен ме боцкаше и по слабините. Не се филмирай и няма да ти е толкова дискомфортно.

PH

29.02.12
17:14

За жалост(или не) аз нито веднъж не съм почуствал “боцкането” от бета аланина... а и Крис пусни снимка на ризата да я видиме ;д че и аз съм се навил да си взема няколко ризки ;д

Мнението беше редактирано от Phxxx на 29.02.12 17:15.

Phxxx - важно е приема да е на празен стомах ... тогава се усеща боцкането. Снимки тея дни ще видим...

29 Февруари 2012

1.Хранене
1.1 Бета аланин ( 2гр )
1.2 Сирене ( 126гр ), Овес ( 123гр )
1.3 Картофи ( 310гр ), Сирене ( 141гр ), хляб
1.4 Картофи ( 334гр ), Филе ( 118гр )
1.5 Бета аланин ( 2гр )
1.6 Бета аланин ( 2гр ), Глюкоза ( 80гр )
1.7 Ориз ( 400гр ), Филе ( 110гр ), Омлет
1.8 една пица, Извара ( 262гр )

2.Тренировка - Гръб, трапец, задно рамо и бицепс
1.Набиране - 4х 15хСТ
2.Гребане с щанга - 8,6,6,6х 80,90,90,90кг
3.Гребане с дъмбел - 4х 10х35кг
4.Мъртва тяга - 8,8,8,6х 100,120,140,150кг
5.Трапец с щанга - 12,12,12х 140кг
  в суперсерия с
Разтваряне от наклон напред - 10,10,10х 10кг
6. Сгъване ‘‘21’’ - 3серии с 25кг

3.Размисли
Нямаше го онзи жар като вчера но добра тренировка... гребането с дъмбел ми спира тока.. дълги и трудни серии.. след него Тягата беше дело на воля и само на воля... Суперсерията ‘’трапец-задно рамо’’ беше доста мощна хареса ми... задното рамо много изпъкна трапеца и той. Все се каня да правя предмишници и всеее.. не правя :D тя си ми е пълен гипс след тренировка.

4.Fun

Аре пичове...

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 29.02.12 21:37.

Боцкането е съвсем нормално , може само да се радваш ,че го усещаш :)

Кое е нормалното на въпроса ти ?! не виждаш ли, че правя две упражнения за прасци... ах Кольо отново ще те преквалифицирам в разчиствач на дневника ми.

добре де спирам. винаги когато задам въпорс и всички ми налитате. с какво съм по различен от останалите. какъв е този форум като зададеш въпрос и да ти викат че си малоумник !

29.02.12
20:10

Дали ,защото въпросите са лишени от смисъл,след като се знае отговорът,а ти твърдиш обратното?

29.02.12
20:20

Къде я видяхте тая изоставаща предмишница ? Китките само са му тънки, а те не съм чул някой да си ги е напомпал. Предмишницата е напълно съразмерна с мишницата и гръдния кош поне визуално.

huckleberry - аз не видях изоставаща предмишница... прасец - ДА но предмшница... на 37см мишница предмишницата ми е 31-31.5см :) Китките са тънки ама тях немога да оправя с тренировки :D

29.02.12
20:56

Еми аз кво казвам. Иначе наистина прасеца се губи леко.

Чисто статистически прасеца ми е колкото ръката - 37см... но се губи както казваш :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1