03.12.10
09:31
Вьпроса ми е следниа има ли смисьл и одачно ли е да ползвам тази система за повече от един мускул?Които има опит да сподели моля. http://www.simplyshredded.com/fst-7-fascia-stretch-training-7-workout-routine-nutrition-guide.html
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 02.03.12 16:49.
03.12.10
10:15
Бърз резултат има но ако ти е малко стажа няма да усетиш претренирането и ще има пагубен ефект !
Две години но мисля да намаля обема примерно две упражнениа по 3 серии тежки и след това fst 7 training.Това кето се чуда е за колко мускула да го правя?
Мисля че програмата се използва в момент ,когато е приключило чистенето и се прави за дооформяне ,но не съм много сигурен.
22.05.11
16:02
Този метод за пръв път чувам, че се нарича FST-7. Идеята е с последното упражнение да се осигури максимално напомпване, съответно максимално количество хранителни вещества и минерали за тренирания мускул. Метода не е някаква новост. Важно е да си добре хидратиран за по-добра циркулация на кръвта, съответно по-добро напомпване, което пак е известен факт.
Аз не правя седем серии, а пет шест и то само ако чувствам, че имам нужда от още напомпване. Например за бицепс използвам концентрирано сгъване в 10-12 повторения, като редувам ръцете без да спирам. За гръб отивам на скрипеца, но правя по 14-15 повторения с много кратка пауза между сериите, при трицепса използвам придърпване в подхват с една ръка, като редувам ръцете без да спирам в 10-12 повторения и т.н.
Разгледах и сайта на FST-7 някой му е пляснал специално име и вече са го завели като някаква супер специална тренировка... човек ще каже, че са открили топлата вода, нещо като кросфит
Мнението беше редактирано от megabolic x на 22.05.11 16:11.
Здравейте,
на скоро попаднах случайно на някаква американска статия за начина на трениране FST-7. Английския го разбирам доста добре, но от статията разбрах само, че последното упражнение се прави в 7 серии с по 20-30 секунди почивка. Ако някой е по-запознат с FST-7 ако може да обясни какво точно представлява този начин на трениране :)