Вчера се зачетох в етикетите (и съответно в търговските имена) на продуктите на световно(не)известната фирма ASL (абревиатура за скромното American Strong Labs). Хората продават следните интересни неща:
Crenadrol
Cell-Anabol
Anabol Max-Pro
Testonabol
Тия с анабол в името някак ги преглъщам, ама това първото - хранителната добавка (всъщност креатинова матрица) Кренадрол направо избива рибата. :D Докъде само стигат в опита си да внушат ефект, само и само да си продават боклуците!
Честита Баба Марта ! На какво се натъкнах, мисля за вас и вие малко да се посмеете :)
Radoslaw Radev:
Nqkoi polzval li e Animal Pak???
Ivailo Vasilev:
a ti siguren li si che imash nujda ot tolkova silni vitamini ili prosto ei taka za profilaktika shte gi piesh
:Д
ако не знаете пичове, за 4 месеца ако качите 2 см в ръцете + функционална сила и то без да им отделяте цял ден за тренировка , тренирате ги с 2 едни и същи упражнения и понякога ги пропускате- МАЛКО Е !!!
02.03.12
19:19
Гледам последните дни нещо се садвате за цените на яйцата, та викам да ви садна още малко :D - взимам ги на 17ст/бр. :DD
Съвсем възможно е да се постигне, дори и без “две упражнения за ръце”, а с по-малко и пак нередовно изпълнявани.
02.03.12
19:25
Някой прогноза за Арнолда няма ли да каже ? Покрай Олимпиата по-активни бяхте...
1. Бранч
2. Еван
3. Денис
my guess ^^
http://btvnews.bg/bulgaria/ikonomika/rekordno-poskpvane-na-yaitsata-predi-velikden.html Тия слуша ли ги главата?
Аз съм за Евън Сентопани на АК :) Мисля, че той ще спеели и след него Уолф/Декстър. Бранч е един доста надценен културист, в доста по-слаба кондиция е, много малки ръце, гърба му и той изглежда зле.. Няма структура.
Мнението беше редактирано от Riko на 02.03.12 19:33.
казано от Денис на 02.03.12, 19:25:
Някой прогноза за Арнолда няма ли да каже ? Покрай Олимпиата по-активни бяхте...
1. Бранч
2. Еван
3. Денис
my guess ^^
Тия малко ме вълнуват. По-интересно ми е днес Здравко Занев какво е направил на стронгмен състезанието.
казано от 100il на 02.03.12, 19:19:
Гледам последните дни нещо се садвате за цените на яйцата, та викам да ви садна още малко :D - взимам ги на 17ст/бр. :DD
да н’ги крадеш уеее? (dull) :)
казано от 100il на 02.03.12, 19:19:
Еми вдигай си холестерола тогава :D
02.03.12
21:06
Не ги краде... просто ги купува от злобни, малтретирани, гладни и държани на студено кокошки :D ... и аз искам такива кокошки... злобата ме зарежда с пауър ! :D
Жена ми току що рече, че съм станал толкова голям, че главата ми почнала да изглежда малка :D А не е като да съм от тези с малките глави, пък кантара казва -15кг от декември до сега. (dull)
ПП Моля кажете някое упражнение за голяма глава :D :D :D
Мнението беше редактирано от Valdis на 02.03.12 23:17.
Доживяхме на управниците да им пука повече за щастието на кокошките, отколкото за това на хората. Траурен ден- 2.40лв. за 6 яйца...
казано от Valdis на 02.03.12, 22:46:
Жена ми току що рече, че съм станал толкова голям, че главата ми почнала да изглежда малка :D А не е като да съм от тези с малките глави, пък кантара казва -15кг от декември до сега. (dull)
Побой и последващия оток е временно решение... наистина друго не мога за измисля :D
03.03.12
00:31
С връзки съм :Д
Някой може ли да ми даде линк за филма “Power Unlimited” ? Мерси предварително.
едит: намери си го.
Мнението беше редактирано от 100il на 03.03.12 00:40.
Две любими илюстрации от книгата Muscle Moulding на Harry Paschall от 1950-та.
03.03.12
00:57
Healthy cheat food… IMPOSSIBRU !
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 03.03.12 00:59.
03.03.12
09:56
Честит Национален Празник !
03.03.12
10:10
Точно това щях да пиша,че из целия форум никой не се сети да напише за най-значимия Български празник !
Честит трети март , БЪЛГАРИ и РОДОЛЮБЦИ ! :)
Българският народ търпеше черното турско робство вече 4 века и половина.
Търпилото свърши и той се вдигна на борба !
И тази трудна борба преди точно 134 години завърши с Освобождението на България !
http://www.youtube.com/watch?v=N0GcXFM—gQ&feature=related
Честит празник българи !!!
@oldtimer- сначера и пресъра имат най-яките тела
03.03.12
11:25
Някой има ли наблюдения над месните продукти на Бозмов ?! :)
казано от Valdis на 02.03.12, 22:46:
удри 3-4-5 цар кирови ракии и главата ти ще стане като голямата камбана на “св. Ал. Невски” (ако ги преживееш де). лошото е, че ефекта ще държи само няколко дена ;) :))))
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ!
03.03.12
18:33
Господа рабиращи от електротехника имам някви неща на главата ако може да помогнете.
Имаме такова чудо като на клипа.
Към него свързваме динамо чиято мощност е големичка... разбира се магнитите ще са по-големи да речем, че сме измислили нещата така, че магнитния мотор задвижва спокойно динамото което си произвежда електричество... След това идва проблема... с тази ел.енергия можем ли да захраним стая примерно ( микровълнова, телевизор и лампа ) може би трябва да се направи цяло табло с токови кръгове. И при положение, че магнита се върти нон-стоп динамото произвежда нон-стоп енергия което ще рече, че трябва да бъде изразходена тъй като неможе да я складираме. Дали може да се спира работата на ел.моторчето и да се пуска примерно преди нуждата от ел.енергия ?! какво мислите може ли да стане
03.03.12
19:21
Тия дни прайли няква проверка във фитнеса... Блак Джак-а откога е забранен ? о.О
03.03.12
20:02
П:С: Някой ми оправил клипа.. Може би Пияндето :D Мерси :)
Искам да ви питам купих си бирена мая , някой знае ли колко време преди или след хранене да я взимам ?
Ще взимам 3х3 таблетки на ден :)
Мнението беше редактирано от Filip Mutafov на 03.03.12 20:17.
Ееех... родил съм се в грешното време...
Малко усмивки от старите ленти:
03.03.12
21:07
Всичко е въпрос на гледна точка !
03.03.12
21:07
казано от Денис на 03.03.12, 19:21:
Тия дни прайли няква проверка във фитнеса... Блак Джак-а откога е забранен ? о.О
От 10.11.2011 г. според Българското законодателство, заради 1,3-диметиламиламин :D
Предусещам, че по магазините, ще вземат да изчезнат подобни продукти, ако вече не са :D
03.03.12
21:09
Някой ако има мерак да гледа Арнолд класик , ето линк :) : http://streaming.bodybuilding.com/2012-arnold-webcast/
03.03.12
21:37
казано от gips на 03.03.12, 21:21:
Branch заслужава първото място.
Напълно ти подкрепям коментара,Бранч излезе все едно не е имал травма и нищо не е било. (clap)
Заслужава първото място,сигурен съм,че ще излезе неотразим и на Олимпията ;) .
Дексът Джаксън също излезе подготвен.
Аз лично симпатизирам и на Денис Уолф,също би могъл да влезе в челната тройка.
Не знам защо го избутват винаги назад последните няколко състезания.Преди ми изглеждаше,че изостава в краката,но сега..крака,рамене,ръце,като цяло картинката изглежда доста по-добре. :)
==========
03.03.12
21:43
И вие ли го гледате бе.. аз мислех, че съм единствения... Бренч, Бренч, Бренч...
Абе единия от участниците има странно топче на корема ?! какво е това ?!
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.03.12 21:53.
03.03.12
22:18
Evan Centropani или Dennis Wolf.
03.03.12
23:03
Ейййй как ме е яд , че не гледах :@
Инък , т’ва за 1-3 демитилалала(пфф трудно ве) е голяма простотия ! Какви ли не простотии има , те намериха какво да забранят (dull) Да ме опандизят , аз във килията ще си бухам блака :D Бях чел/чул за накакъв продукт със производно(дериват ли беше , кво беше) на 1,3-диметиламиламина .. т’ва също е вариянт .. стига да съществува де :D
От 1 месец насам (че ако не и повече) съм казал , че ще е Бранч , хората които твърдят друго явно не са наред с очите :/
Мнението беше редактирано от Rasengan94 на 03.03.12 23:05.