06.11.11
14:11
Ей, момче!!! Според ме се предаваш пред желанието ти за безделничество, стига си го размишлявал и умувал няма много файда.. Поставяй си цел и я постигни. Щом имаш възможност да ядеш като ПРО го направи. Не пропускай възможностите си. Щом досега не си се отказал от тренировките значи ти е кръвта.. не се отказвай само заради незадоволени амбиции!
Прегледай,преди с какъв хъс пишеше и тренираше,белким се стимулираш. . .Напоследък само отбиваш номера.
Като това с качването на теглото до 90кг,напълно излишно според мен.
Взимай се в ръце :] Щом един път железата са ти влезнали под кожата,рано или късно пак ще стане :)
Мнението беше редактирано от Иван П. на 06.11.11 15:15.
Радо, мой, разводних много нещата, ама не съм се отказал. ;)
Прав си за едно - толкова време прекарано под тоя лост няма как да се забрави току така.
Breackk - признавам, че има известен чар в това как преди успявах да свърша работата, но дотам. :)
Конвенционалните надъхвания те мотивират за цели, които аз никога не съм имал, обещавайки награди, които никога не съм искал.
Който ме познава по-добре го знае следното, но за останалите:
Щангите никога не са били нещо повече от желание за по-различен подход към живота. И все пак не са малко плодовете, от които да избираме. Нормално е, че рано или късно ще се намерят нови и вълнуващи, който ще засенчат старите.
Утре след като си взема направление за рамото ще направя малко разместване и ще кача “фитнеса” в нас. Не, че студа в гаража ми пречи, но втора контузия е последното нещо, което ми трябва.
казано от ~ DelornificatioN на 06.11.11, 03:01:
От всички хора баш ти ли ще ми пишеш? Хаха! Вземи влез в скайп некой път, стига се правил че имаш живот.
Нещо саднат ми изглеждаш, физиката ти ме разочарова също, изпуснах те от поглед за няколко месеца и оцапа всичко ,стягай се, защото ще дойда да те пробвам и гледай тогава да ми задоволиш очакванията.Искам те хардкор диво животно,изражението на лицето ти да крещи НА МАААКСССС и не ми пука дали ще боли!!.
Все пак на Валхала не искаме женчовци със слаби тяги и меки безформени тела(трупай килограми на лоста,а не на корема.)
п.п Кондьо утре прави 19 м/удругото.
Рамото се оказа, че е някаква генетична глупост. На рентгена ми казаха, че някаква кост била по-голяма от колкото трябва и при определени движения се триела в останалите кости. От там възспаления -> болка -> no more рамо и гърди. Нямало как да се оправи - цял живот, вика, ще си ходя така. И баща ми го има това, впрочем. Предписа ми някакви обезболяващи, но не мисля да ги взимам.
Малко сладко дупенце!
Това е стара снимка, всъщност. Не можах да се позная като я намерих. В момента съм 80кг., но нямам снимков мат’риал. Ще кача довечера или утре сутринта. Вървят добре нещата. Бузите ми щом хлътнаха и вече не ми се трият баджаците като ходя, значи ще я бъде.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 15.12.11 15:09.
27.12.11
01:33
Попълвай, бе, краен :).
Ако имаше план - всичко щеше да бъде по план.
Заличих всякакви следи от последната авантюра с дебелеенето. След два месеца качвам снимки с плочки, че да направя преди/сега с дебелата снимка от 90кг., че да си разчистим сметките най-сетне. Няма да ме запомните като fatass, я!
03.03.12
19:41
Като ти видех снимката в т-нацията се изплаших :D
22.03.12
12:58
Аминокиселини, протеин и orange triad. Освен едните банани преди закуска и след тренировка, почти не ям твърда храна.
И ми е добре.
Това от FB акаунта, че не мога да си налучкам паролата.