Възможно ли е да ми виснат гърдите от лицеви опори на гирички ?

02.03.12
00:20

Здравейте, от известно време правя лицеви на дъмбели (дъмбелите са перпендикулярно на тялото ми) и нз дали си въобразяван, но сякаш гърдите ми висват, в смисъл развити са но долната им част е много развита и сякаш изглеждат като лисичи муцунки. Та може ли да правя нещо (в къщи) за развиване на горна част на гърди ?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 02.03.12 08:46.

Дай малко инфо за теб, защото причината за лекото увисване може да е подкожните мазнини.

02.03.12
09:31

Няма страшно,имаш малко мазнинки по външната им част,моите са същите..с времето и тренировките ще се оправят..

Според мен е по-добре да правиш кофички.Най-доброто упражнение за долна част на гърди.

02.03.12
15:36

Ами аз по принцип от много време тренирам специално за гърди, а мазнини в гърдите ми е странно, щото като цяло не съм дебел, а и не съм качвал килограми, че да кажеш и там да съм надебелял.

04.03.12
00:39

Моят съвет е известно време да тренираш само горната част на гърдите или поне да и дадеш приоритет, докато се нормализират нещата. И най-добре почни фитнес, рано или късно все ще стигнеш дотам.  Иначе, за да удариш горната част при лицеви, слагай краката на по-високо равнище, примерно стол, легло. Ако твърдо си решил да тренираш у вас - слагай някаква тежест на гърба си.

07.03.12
09:02

Седят така заради подкожните мазнини. Проблемът не е в лицевите.

07.03.12
22:43

Ама наистина ли ” висят” или аз си въопразявам. Но сякаш не са такива едни гладки и топчести, ами някак си виснали сякаш стоят...

08.03.12
04:23

Най-добре отдели по 30/40 минути за фитнес зала.
3/4 серии полулег
3/4 серии флайс от полулег с дъмбели
3/4 серии хоризонтален лег

Лично мое мнение е,че не са виснали,поне не изглеждат така,просто наистина долната ти част е доста развита,трябва да наблегнеш на средната и най-вече горната част. След като изградиш маса в средната и горната част,можеш да махнеш флайса и на последно място да сложиш 3/4 серии кросоувър. Аз си мисля,че по този начин биха се оправили. Вкъщи малко трудно да се оправиш,защото за решаване на твоя проблем ти трябват интензивни тренировки,а аз лично не мисля,че можеш да си осигуриш такива в домашни условия,освен ако не познаваш някой който има лежанка.

Успех!

Мнението беше редактирано от Тодоров на 08.03.12 04:24.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1