съвет за гърди

03.07.05
10:34

Може ли някои да ми каже кое или кои са най - добрите упражнения за релефни и стегнати гърди Най ве4е по канала и отдолу и в страни на гърдите Искам да оформя гърдите като капки ако мога да се изразя така Заштото сега имам гърди но както сам написал по горе не са стегнати
И оше нешо бягането ше помогне ли за добре оформени гърди

PI

03.07.05
10:38

Сещам се кво имаш предивид!един пич с който ходя на зала имаше ако мога да кажа...същия зор и много му помогнаха за както ти казваш средната част флайсове от лег и за страничната кросоувър и флайсове от обратен наклон!Пробвай може да се получи.. 8)

Ае Успех! :lol:  :lol:  :lol:

04.07.05
09:19

Повдигане от лег, кофички, кардио, диета.

XA

06.07.05
23:37

Еи я ми каж ете нешто за долната част на гърдите.Значи горната част дето маи му викат чукчета е добре  развита искам да правя за долната част за да е работата 6 :P

06.07.05
23:41

кофички

PI

07.07.05
11:53

[quote author=“westsa”]кофички

+ флайс от обратен лег  :lol:

X_

07.07.05
19:14

вдигане на дъмбели или щанга от обратен лег-не много голям наклон,кофички, но правилно изпълнени за гърди.Флайса и пуловъра са повече оформящи според мен.

PI

08.07.05
10:54

Специално за флайса знам че в миналото от големи билдери като Арнолд е бил използван в началото на тренировката..мился че играе важна роля за масата в гърдите!
Също чрез флайса може да се направи предизтощотелна тренировка 8)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1