Мнения , съвети и препоръки относно тази програма.

12.03.12
21:14

Привет след дълго умуване над някакъв вариант за тежки тренировки се спрях на това:

Понеделник: гръб и гърди
Набирания - 4х8
Мечка - 4х8
Гребане с дъмбел - 3х8
Мъртва тяга - 4х8

Повдигане на щанга от лег - 4х8
Повдигане на щанга от полулег - 4х8
Кросоувър - 3х8
Пек-Дек - 3х8

Сряда: Крака и рамо
Клек - 4х12
Бедрено разгъване - 4х12
Бедрено сгъване - 4х12
Напади с дъмбели (завси от физическите възмощности)
Повдигане на пръсти със щанга - 3х16

Раменни преси пред врат - 3х8
Разтваряне на дъмбели встрани - 3х8
Хеликоптер - 3х8

Петък: трицепс и бицепс
Повдигане на щанга тесен хват - 3х8
Трицепсово разгъване на горен скрипец  (с правата ръкохватка) - 3х8
Френско - 3х8
Кик-Бек - 3х8

Бицепсово сгъване със щанга от стоеж - 3х8
Чукчета - 3х8
Концентрично - 3х8
Бицепсово сгъване с дъмбели от стоеж - 3х8

Добавки: OPTIMUM NUTRITION 100% Whey Gold Standard и Thermolife Pump-bol
Стаж: година и осем месеца (едно сериозно прекъсване през миналото лято)
Моля за менения съвети и т.н. въппреки че на повечето програмата ще им се стори Ъбсурдна :Д
Въпреки това смятам че ще смогна със възстановяването имайки впредивд добавките и най-вече храненето :)

Благодаря и поздрави !!!

Темата беше редактирана от Марлон Наков на 12.03.12 21:15.

Не мисля, че ти е нужен пек-дек засега. По-добре кофи или лицеви опори.
Бедрените разгъвания и сгъвания също мисля, че не са ти нужни, напади, клек и повдигането на пръсти са ти достатъчни.
Малко офтопик - от кога правиш клек и тяга и какви са ти отзивите за тях?

СПоред мен е необходимо да замениш или кросоувъра или пек-дека дали с кофички или с пулоувър.
Тягата като последно упражнение не ми звучи добре. То е основно многоставно упражнение. Аз бих започнал с него като първо след набиранията прим.
Не видях задно рамо? Всяка част от тялото е необходим. Трябва да има симетрия.

12.03.12
22:04

Мъртвата тяга и клека ги правя от около 4/5 месеца тъй като бях опериран в областта на кръста и възстановителният период беше дълъг.Като цяло определено ефекта от тях се усеща но не ги правя с максималният си потенциал заради кръста. Колкото до  задното рамо попринцип  правя едно упражнение с гърба. :)

Поздрави !!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1