06.07.05
22:21
значи,в момента за гърди правя лицеви опори от вис. ,флайс и изтласкване на дъмбели от лег.Сега обаче,мисля да включа кофички и да махна някое от по-горе изброените,дайте съвет как да станат нещата
Ами първо, подреди ги от най - тежкото упражнение към по - лекото - преси с дъмбели, флайс, лицеви опори. Включи кофичките на мястото на лицевите опори, като второ упражнение, флайса остава последно. И няма да е зле някое от упражненията ти да е под наклон за горна част. Може да включиш и щанга, според мен си трябва.
Може да стане така:
1. Лежанка
2. Преси с дъмбели от наклон
3. Кофички
Или:
1. Преси с дъмбели от наклон
2. Кофички
3. Флайс
Има много варианти.
да лежанката е добро упражнение но още нямам но до месец да се надяваме...
айде благодаря :D
07.07.05
07:44
нема кво да махаш добре са ти. Те тея кофички не влизат кой знай колко в гърдите... някои хора ги правят за трицепс.
и според мен няма нужда да махаш нищо за сметка на кофичките... аз също ги бях сложил в деня за гърди, но изобщо не ги чувствах в гърдите, а в трицепса :roll: затова ги и преместих...
07.07.05
10:29
[quote author=“VoiD”]и според мен няма нужда да махаш нищо за сметка на кофичките... аз също ги бях сложил в деня за гърди, но изобщо не ги чувствах в гърдите, а в трицепса :roll: затова ги и преместих...
Явно просто наклона под който си ги правил не е бил правилен или пък си изпъвал яко трицепсите горе без да пускаш до долу добре . Ако едно упражнение ” не ви влиза ” по-добре се замислете над изпълнението му , отколкото да го изхвърляте от програмата си !
е как да правя кофички под ъгъл? аз си ги правя у нас между два стола (с напречно разделени облегалки и така си регулирам височината, обаче не мога да си представя как да ги правя с наклон :roll: ) колкото до самото упражнение - не съм го изхвърлил от програмата си, а само го преместих в деня, когато правя трицепс.
не успоредката да е под наклон а тялото малко по диагонал да е като горната част да е наклонена напред
а какво мислите за кофиките с люлеене не занм как се казват точно но удрят много яко гърдите
аха... ами ще пробвам в понеделник (като правя гърди) да видя как ще ми влязат :) мерси за обяснението. аз досега винаги се старая тялото ми да е перпендикулярно на пода...
Това не зависи ли от разположението на ръцете и от това на какво разтояние си от опората
Ами зависи. Има трицепсови кофички, има и такива с акцента на гърдите. Изпълнението им се различава и по наклона на тялото, освен по ширината на хвата.
07.07.05
22:51
За гърди се правят като краката се кръстосат и свият.а гърдите се изпъчат напред (някой го правят с високо вдигната глава за да влиза по яко). За трицепс се правят като тялото е перпендикулярно с опънати на долу крака към пода.
08.07.05
09:37
Да бе те са ти отговорили...
08.07.05
10:49
Само искам да ви кажа че кофичките са супер яко упражнение за гърдите!Уникални са!Аз си ги правя винаги по 3-4 сетрии с по 10-12 повторения и съм супер доволен :lol: :lol: :lol:
OFF TOPIC:
Аве Кузманчооо що не звънна ве мой? :cry: