Съвет относно програмата

12.03.12
22:55

от около 2-3 седмици ходя на фитнес и тренирам с инструктор но странното е че за начинаещ тренирам по 5 пъти на седмица тренировката ми е следната Понеделник-гърди корем Вторник-гръб трапец Сряда-ръце  Четвътък-рамо корем и Петък-крака на 19 години съм 170см 72 кг

Темата беше редактирана от Alexander Uzunov на 17.03.12 00:29.

12.03.12
22:58

Повечето инструктури са под всякаква критика !

12.03.12
23:43

Няма логика.

12.03.12
23:56

И аз така мисля за това пуснах темата

17.03.12
00:30

Сега започвам 4 седмица да карам ли по тази програма или да я сменя

@Александър: трябва да си избереш дали да се довериш на иструктора, или на форума. Слушайки повече от един човек може да чуеш повече от едно правилни мнения, които, като съчетаеш, да доведат до лош резултат.
@останалите: пичове, не мислете от ваша гледна точка, а от на инструктора. Ето ви един виц да ви помогне да видите колко е добър той:
- Тате, тате, излекувах богаташа, който често идваше при теб - обадил се започващия ткариерата си млад лекар на баща си, който му оставил бизнеса и се оттеглил.
- Ех, - въздъхнал бащата, - с неговите пари те изучихме, направихме ти и бала, и сватбата, че и къщата ти е построена с парите дето ни плащаше да го лекуваме. А ти сега го излекува.

17.03.12
13:26

Иначе първата ми седмица ми беше доста тежко но сега като че ли посвикнах но най вероятно ще я сменя

18.03.12
16:47

А сега на някой кръгова ли да мина или на някои по лек сплит защото виждам че има и някой сплитове за начинаещи а и бих предпочел сплита като че ли? И забравих да кажа мисля че съм Мезоморфен ендоморф или централен ендоморф

Мнението беше редактирано от Alexander Uzunov на 18.03.12 22:29.

19.03.12
10:20

Подходяща ли е тази програма за мен  http://www.bb-team.org/workout/4181_trenirovki-za-preformirane-pri-endomorfi ?

26.03.12
10:03

Пречи ли това че пропуснах часта с кръговите тренировки ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1