11.03.12
21:01
Момчета,решил съм да започна да тренирам по програма,която видях тук в този сайт!Едната е 10х10, а другата е 8х8 на Жиронда!Бихте ли ми помогнали при избора.Имам малко над година в залата.Искам също ако може да ми дадете малко разяснения около 8ь8.Дали може да се изпълнява Понеделник-Сряда-Петък,защото май не съм разбрал.Аз разбрах,че се изпълнява 6 дни седмично!Благодаря за помощта предварително!
11.03.12
21:08
На твое място бих пробвал първо 10x10. Отностно 8x8 няма да я издържиш. Отделно ще загубиш време при подбора на тежест.
Аз 8х8 лично съм я пробвал за около 2 месеца като самата програма не съм я сменял тотално. Правех си : понеделник - гърди; вторник - гръб, четвъртък - рамо с крака и петък ръце. Просто си я нагодих за 8х8 . Килограмите си ги нагласяш сравнително бързо - те са около 60 % от максимума за 1 повторение (така че ако вдигаш един път 100 на лежанка, пробвай с 60 кг и от там си ги донагласи). Важното при тази програма е времето за изпълнение, а именно 2:0:2:0 или общо 4 сек. Почивките да не са повече от 30 сек. Програмата имаше доста добър ефект върху мен във всички аспекти.
12.03.12
15:05
До колкото знам програмата се разделя на групи антагонисти 2 пъти седмично ,а не както дойде.
17.03.12
16:08
Здравейте понеже ми хареса тренировъчната програма 8х8 искам да я пробвам.
Но имам един въпрос нали ще започна с 30 сек. почивна в началото и ще гледам с времето да ги сваля до 15 сек.
Въпроса ми е задължително ли трябва да бъдат тези упр. от програмата или ние можем да си измислим или да я коригираме малко. Понеже обичам да тренирам с по базови упр. и някои упр. от програмата не ги права.