17.03.12
10:05
Искам да попитам може ли да ми кажете упражнения за вътрешната част на ръката? или по точно вътрешната част на бицепса и трицепса защото само там трябва да оформя :) нека някои който е пробвал или е имал пак такъв проблем да каже какви упражнения се правят за тази част :) А и да не забравя някои може ли да ми каже как се слагат фитили клипче или нещо защото не знам как да ги използвам :))
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.03.12 10:06.
17.03.12
10:11
недей да делиш ръката на вътрешна, външна, отвътрешна и прочие ;)))) тренирай си както трябва.... щом неможеш да си сложиш фитилите си правя извод, че си пълен новобранец... щом си такъв изобщо не мисли за вътрешна и външна глава на бицепса... мисли по базово и основополагащо ;)
17.03.12
15:54
значи бъркаш се :) тренирам от 1 година и знам доста работи :) просто исках да видя дали има упражнения или хватове да се тренира повече вътрешната част на ръката,а за фитилите не ми се е налагало да ползвам до сега но като сложа 90-100кг мъртва тяга ръцете ми изпускат тежестта затова питам как се слагат ако знаеш упражнения за вътрешната част кажи :) иначе благодаря за коментара
17.03.12
16:12
Съвсем общо казано, колкото по-навътре към тялото е дланта при хвата, толкова по-навътре се натоварва мишницата. Обратното също е валидно. Надявам се това да те ориентира.
казано от Емил Тодоров на 17.03.12, 15:54:
тренирам от 1 година и знам доста работи :)
Градивна критика .. аз лично тренирам от близо 13 години вече и четейки мнения на съфорумци (да не ги цитирам, че ще се възгордеят), направо ме е срам да се включвам. Знанието е сила и всичко друго е без значение, когато имаш възможност да го увеличаваш.
Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 17.03.12 16:12.
17.03.12
16:42
Пич не казвам че съм големия разбирач но имам представа от спорта за 1 година човек може да научи адски много :) но и винаги може да се учи още и още не зависимо от стажа.Преди 10 години са тренирали по различен начин и ако има кои да ти обясни можеш да научиш повечето работи за много малък период от време.И понеже трицепса е 3-глав мускул си има упражнение за всяка глава до колкото знам затова реших да пиша тук защото не веднъж сте ми помагали :)