FLEX и статиите в него....

Прескочи до:

05.07.05
19:27

Имам броевете от последните няколко месеца.... някой интересува ли го някоя статия в някой от броевете.... мога да я препиша тука, като ако има повече желаещи за превод на някоя статия - и това може да се случи....

Та ако някой има интерес да си каже... ;)

05.07.05
19:43

а къде мога да видя тези статии за да си избера???

06.07.05
03:22

Принципно на сайта на FLEX ги има написани.... имената и няк’ви първите 2-3 изречения.... :)

06.07.05
08:39

напиши Comeback bodybuilding: An eight-week program и я преведи ако можеш!!!

06.07.05
09:31

Трябва да видя, ако е от последният брой - нямам го още.... :)

Мога да напиша заглавията на статиите в броевете и (уж) кой ги е писал.... ама гледам няма много заинтересовани да четат... :)

HD

06.07.05
09:38

Аз също мога да помогна за превода ако има желаещи. Купувам си ФЛЕКС всеки месец като излезе.

06.07.05
09:39

аз съм заинтересован кат за трима така че давай!!!

06.07.05
09:43

Добре, довечера ше разпиша заглавията от 5-6 списания, дето имам тука..... броеве от декември 2004г. насам....

HD

06.07.05
09:47

И аз ще драсна нещо по въпроса ама утре по някое време като стана. Че сега при нас е 3 през нощта и току-що се връщам в нас и ми се спи на поразия...  :shock:

06.07.05
10:06

ок ще ги очаквам с нетърпение!!!

06.07.05
18:23

чакаме :):):)

06.07.05
23:00

Ей ги, ‘начи:

Януари 2005

- тренировка за бедра и прасци с Джей Кътлър
- 10 професионалиста съветват за “здрави бицепси” - тренировки с обяснения...
- Суперсетове с максимален интензитет от Арнолд.
- Трите големи проблема на билдерите - разрешени. Задни делти, плътност в горната част на подбедрицата, упорити прасци.
- 10-те най-важни суплемента.
- Как да контролираме кортизола.
- Хранене от висока степен - истината за кофеина, сурови срещу готвени храни, , суроватката, термогенетичните свойства на горчицата.
- Експертни съвети по пред- и след- тренировъчно хранене, правилно калкулиране на протеина и как да се взимат простите въглехидрати.

След малко ще напиша и за другите броеве....

06.07.05
23:04

10 професионалиста съветват за “здрави бицепси” - тренировки с обяснения

Суперсетове с максимален интензитет от Арнолд
10-те най-важни суплемента

Трите големи проблема на билдерите - разрешени. Задни делти, плътност в горната част на подбедрицата, упорити прасци

на мене тези са ми интересни
ако можеш да ги дадеш на български ще е супер

06.07.05
23:05

“Как да контолираме кортизола” ми е много интересна
- Трите големи проблема на билдерите - разрешени. Задни делти, плътност в горната част на подбедрицата, упорити прасци. И това е интересно.
по-здрави

06.07.05
23:06

Абе ако имаш скенер направо сканирай яко и поствай, пък и без превод ще се справим, то не че има много интересни неща, но пак 2 хубави статии се намират на 3 броя примерно :).
по-здрави

06.07.05
23:07

Ми принципно не е проблем, стига да имам време мога да превеждам по една статия на ден.... така че близките 2 седмици ще преведа един брой със сигурност.... само че трябва да измислим как да се поставят и сортират, щото ако е в една тема ще стане супер претрупано.... така мисля поне....  :roll:  :)

Ае скенер нямам, ама все ще измисля нещо.... но смяташ ли, че така ще е по-добре.....??

06.07.05
23:10

Ами не е много лесно да ги превеждаш и да ги преписваш. Само труд на вятъра си е. Наистина ще помогнеш на някой, но примерно ако ги сканираш после ще се знае за какво горе долу става на въпрос и ще се превежда избирателно, а не на сляпо да се гърми.
А за другото може за статия отделна тема да се прави та и да се обсъжда статията.
по-здрави

06.07.05
23:12

всяка статия с отделна тема и всеки да си казва мнението.
туко виж някоя от статиите да излезе на сайта!!! :lol:

06.07.05
23:15

[quote author=“westsa”]всяка статия с отделна тема и всеки да си казва мнението.
туко виж някоя от статиите да излезе на сайта!!! :lol:

Абе то това можехме и сега да го направим. Няма смисъл да плагиатсваме особено това тъпо списание Флекс. Са Айран Мен по-добре :) Иначе няма да измислим топлата вода де, но такава е политиката на сайта. И все пак трябва да се почита медицинската гледна точка и кондиционият културизъм, а не само тъпотиите на Уедър.
по-здрави

06.07.05
23:16

[quote author=“Emil_mlo”]Ами не е много лесно да ги превеждаш и да ги преписваш. Само труд на вятъра си е.

Ае на един човек да свърши работа - достатъчно ми е.... нямам проблем да ги превеждам.... смятам, че английския ми е достатъчно добър, а някои вероятно няма да могат да разберат всичко... ще се опитам и снимките да измъкна.... някак :)
Смятам първо да превеждам статиите, които имат най-много гласове “ЗА” и след това останалите... :)

06.07.05
23:18

[quote author=“Honzik”][quote author=“Emil_mlo”]Ами не е много лесно да ги превеждаш и да ги преписваш. Само труд на вятъра си е.

Ае на един човек да свърши работа - достатъчно ми е.... нямам проблем да ги превеждам.... смятам, че английския ми е достатъчно добър, а някои вероятно няма да могат да разберат всичко... ще се опитам и снимките да измъкна.... някак :)
Смятам първо да превеждам статиите, които имат най-много гласове “ЗА” и след това останалите... :)

ОК братле и ако имаш желание може и от трибуната на сайта да пишеш
по-здрави

06.07.05
23:19

honzik не го слушай млото
не е труд на вятара

06.07.05
23:20

Т’ва с трибуната не го схванах :)
Но статиите не са кой знае колко дълги, така че на час по една мисля, че няма да е проблем.... хващам сестра ми да ми чете и готово... :)

Мене главната идея ми беше, че има хора, дето го харесват това списание, но няма как да го получават/купуват.... вярно, не е същото да прочетеш статия, преведена от някой, но все пак е нещо... аз бих се радвал да мога да прочета нещо различно от това, дето по тия наш’те списания го има.... въпреки, че там също преписват от FLEX и компания, но понякога режат неща и т.н.... докато аз смятам да превеждам всичко до дупка....

06.07.05
23:21

[quote author=“westsa”]honzik не го слушай млото
не е труд на вятара

АХАХАХ много ясно :) Не ме слушайте :)

06.07.05
23:21

ако постнеш 10 професионалиста съветват за “здрави бицепси” - тренировки с обяснения...
ще сам ти много благодарен !

06.07.05
23:23

[quote author=“Honzik”]Т’ва с трибуната не го схванах :)
Но статиите не са кой знае колко дълги, така че на час по една мисля, че няма да е проблем.... хващам сестра ми да ми чете и готово... :)

Абе имам представа общо взето статиите от списанието какво представляват. Та това е.
За трибуната в сайта всеки може да има и за момента както виждате има на всякакви теми статии в сайта.
по-здрави

06.07.05
23:26

Като гледам ако напиша и от останалите 5-6 списания заглавията и ще стане мазало.... да дам всички заглавия и да се направи нещо като анкета кои статии да са с предимство? или? дайте някакви идеи....

06.07.05
23:29

Ами добре направи една анкета и там избраните с най-много гласове ги пишеш. След това ги махаме написаните до моемента от анкетата и слагаме нови заглавия. Аз мога да осравенявъм анкетата или ти да пускаш нови тема няма проблем. Може и класация да направим примерно някоя като получи повече от 10 гласа да я махаме или нещо такова.
по-здрави

06.07.05
23:30

[quote author=“Honzik”]Като гледам ако напиша и от останалите 5-6 списания заглавията и ще стане мазало.... да дам всички заглавия и да се направи нещо като анкета кои статии да са с предимство? или? дайте някакви идеи....

ама точно тва щях да предложа :)
ще направим 1 анкетка и ако ти се занимава напиши първите няколко примерно :)

06.07.05
23:54

Еми занимава ми се, нали за т’ва предлагам :) Ще напиша статиите от още едно списание и всичките ще ги пуснем на анкета.... след 2 дни първата половина ще започна да ги превеждам според мястото им :)

07.07.05
00:04

ок ще очаквам с нетърпение изборите за статии

07.07.05
11:47

кво става с анкетата???

07.07.05
12:41

Мале, че си нетърпелив.... довечера ше го направим, че снощи си “изгърбих” яко гърба в залата и по едно време много ми се доспа и умрях някъде... :)

07.07.05
22:12

кво става с таз анкета???

08.07.05
09:37

Браточка, по-спокойно... снощи съм се прибрал в 01:00 от работа.... ще я има и анкетата и статиите.... само стой спокойно... ;) :)

09.07.05
00:02

February 2005

- “Удар-два” - как тренират Рони Колман и Джей Кътлър.
- “Върхова производителност” - големи бицепси с Арнолд.
- “Програма H.U.G.E.” - Седем начина да прескочим застоя.
- “Маркусаурус” - Еволюцията в тренировките на германският вундеркинд.
- “Контрол над хормоните” - умелото контролиране над хормоните е пътя към големите мускули.
- Храненето, което докара Густаво Бадел до 3-то място на Mr.O2004.
- “Напредничаво хранене” - възкръсването на Хром-Пиколинат, откриването на chai, научете се как да намалите подкожните мазнини на определено място и възможностите да приемаме креатин при кардио.
- “Чисто качване” - Сравняване на НВД с диети с ниско съдържание на мазнини и увеличаване на нивата на магнезий.

Това е от вторият брой, не знам дали може да се пусне анкета с толкова много опции за гласуване...

09.07.05
00:05

[quote author=“Honzik”]February 2005

- “Удар-два” - как тренират Рони Колман и Джей Кътлър.
- “Контрол над хормоните” - умелото контролиране над хормоните е пътя към големите мускули.
- “Напредничаво хранене” - възкръсването на Хром-Пиколинат, откриването на chai, научете се как да намалите подкожните мазнини на определено място и възможностите да приемаме креатин при кардио.
- “Чисто качване” - Сравняване на НВД с диети с ниско съдържание на мазнини и увеличаване на нивата на магнезий.

Това е от вторият брой, не знам дали може да се пусне анкета с толкова много опции за гласуване...

Някои от статиите са стари. Тия от флекс яко тъпчат с глупости.
по-здрави

09.07.05
00:09

Удар-два” - как тренират Рони Колман и Джей Кътлър.
- “Чисто качване” - Сравняване на НВД с диети с ниско съдържание на мазнини и увеличаване на нивата на магне
всичките са ми мн.интересни
а ти кога ще ги пуснеш целите???

09.07.05
00:13

[quote author=“Emil_mlo”]Някои от статиите са стари. Тия от флекс яко тъпчат с глупости.
по-здрави

Ще пусна всичките заглавия в отделна тема-анкета и след 2 дни ще разберем на кой какво му се чете :) Колко възможности МАХ има една анкета, мога ли да пусна 20 възможности за гласуване?

09.07.05
00:15

за модератора като са стари за други неса
:cry:

09.07.05
00:25

[quote author=“westsa”]за модератора като са стари за други неса
:cry:

:) еми просто съм ги чел. БТВ май модераторите могат да пускат по-големи анкети може и да се бъркам де. Но не помня точно колко беше възможноста на анкетите.
по-здрави

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1