01.03.12
07:39
Здравейте , купих си Syntha-6 2+ кг като разфасовка. Това което ме притеснява е че след като го взех започнах да търся инфо из нета за него, и където и да попадна без значение дали се продава или само информация отностно него , на всяка кутия в горната дясна страна пише ” ufc ” -на моя не го пише , има и някакъв надпис в долната лява част но не мога да го разчета. Може и да ми е глупав въпроса, но има ли шанс да съм си купил ментак ? Взех го от магазин за добавки .
Мерси предварително
Темата беше редактирана от Тони Петров на 01.03.12 07:40.
Наистина кутията се различава...на мястото на този надпис,който не се разчита би трябвало да пише NET WT 5,04 lbs,няма го логото на UFC ,но пък може просто да си взел по-старичка партида,на която може да се различава опаковката(нямам представа преди време как е изглеждала кутията)...виж срока на годност,ако е много отдавна,сигурно е така...ако е скорошен,явно са те метнали!
01.03.12
09:05
Виж си дата на производство и срока на годност. Това са старите кутии.
п.п. Можеш да видиш в сайта на BSN, че новите кутии също не са с логото на UFC
Мнението беше редактирано от head_hunter на 01.03.12 09:08.
казано от head_hunter на 01.03.12, 09:05:
Виж си дата на производство и срока на годност. Това са старите кутии.
Не са, имам кутия от преди 2 години и половина, която има щампа UFC, освен ако се касае за нещо съвсем отлежало.
01.03.12
09:14
Липсва и надписа “Foundation” в долния ляв ъгъл, който го има от доста време насам. Предната серия имаха някаква звездичка с надпис там.
Най-хубаво е автора на темата да се обади в магазина и да поиска обяснение на какво се дължи разликата.
01.03.12
10:34
В момента съм на работа и не мога да кажа със сигорност каква е датата на годност, но знам че я видях и беше 2013-2014 година накъде.. като цяло не сте чували за подобни продукти-менте ? Попаднах в гоогле на 1 2 снимки без уфс логото но...знам ли. Мерси за бързите отговори
01.03.12
10:52
Лошото е че не пазя такива работи.. мой познат ми го взе от магазин на негов приятел,кой точно не знам. Аз съм за бой че не питам първо..
01.03.12
12:06
За съжаление вероятността от фалшиви продукти е голяма - разказвали са ми за почти перфектни копия, произвеждани поне в две държави в ЕС, които е възможно да се внасят и у нас. Много хора купуват и продават щастливи от ниската цена, без да се замислят, защо им излизат на цени, по-ниски от дистрибуторските.
01.03.12
12:34
85 лева платих аз, общо взето на много места е такава цената.. в крайна сметка ще го хвърля, ще наблягам на правилното хранене
01.03.12
12:36
казано от Тони Петров на 01.03.12, 12:34:
85 лева платих аз, общо взето на много места е такава цената.. в крайна сметка ще го хвърля, ще наблягам на правилното хранене
Само ми кажи в коя кофа :Д
П.С. Шегата настрана кофата наистина е по-различна от останалите които съм виждал :)
Мнението беше редактирано от Phxxx на 01.03.12 12:53.
в сайта на БСН няма ли търсачка, в която да въведеш партидния № и да видиш всичко- чистота, кога е произведен кога е годен етц?
01.03.12
20:31
Относно годността , това което пише на кутията е : exp (изтича ) 10/13 и mfd (произведен) 10/11 . От човека от който го получих разбрах че от известно време УФС вече работи с друга марка добавки , и може би това е причината да не го пише при мен. От снимката по-горе отново виждам че също не го пише...! В крайна сметка ще пробвам да го пия , надявам се че няма да има проблем :)
02.03.12
20:23
В крайна сметка започнах да го пия, нямам проблеми за сега.. важното е да има ефект от употребата му. Ако някой чуе за ментаци ще съм му благодарен да сподели та да знам занапред . В състава на протеина има едни малки черни неща, ( на пипер ми преличат на мен), казаха ми че от тях се добива вкуса на самия протеин.. ягода , бисквити и т.н... дали е така ?!?
Мнението беше редактирано от Тони Петров на 02.03.12 20:28.
03.03.12
11:53
Тони,така е мойто момче,но ще останеш разочарован,щом очакваш да има някакъв ефект от протеина(вероятно искаш да е изразен в мускулна маса).Това не се постига с едно протеинче.В крайна сметка,ако решиш да не го пиеш много хора тук биха се прежалили :D :D
22.03.12
16:15
А някой има ли представа защо в България разфасофката от 2.29кг се продава за 85 лв като в официалният им сайт се продава за $87? И има ли официално представителство в България на БСН?
22.03.12
18:09
казано от pal_frenzy на 22.03.12, 16:15:
А някой има ли представа защо в България разфасофката от 2.29кг се продава за 85 лв като в официалният им сайт се продава за $87? И има ли официално представителство в България на БСН?
Официално представителство на БСН в България :D
Има официален вносител, но чак пък БСН да откриват представителство тук.
Цените се образуват по различен начин, ето ти едно простичко обяснение за ниската цена:
- цената на едро за търговец е различна от цената на дребно.
- цената на едро се формира и от количеството закупен продукт.
- цената на едро може да се снижи още повече при закупуване на други продукти + коментирания.
- повечето големи компании имат политиката да не работят с крайния клиент или, ако работят с него да е на цена по-висока от тази на дистрибуторите им.
Най-вероятно визираш Синта 6 за цена от 87$, то по тази логика и в bodybuilding.com трябва да е менте, щом я продават на $46.99 в момента :D
22.03.12
19:33
А в ebay като спечелиш и я вземаш на 20 до 30 $ някой път като не наддава никой :D