Калкулатор за прием калории ?

22.03.12
16:30

Здравейте можете ли да предложите калкулатор за прием на калории който е точен ,понеже го смятах във всевъзможни такива и насвякъде са различни висока съм 165 см и тежа 65 кг на единият ми изписва 14?? и нещо ,на другия 15?? и нещо ,на другия 1859 ,а на последният който намерих 2962 щях да падна мислех ,че са в порядъка на 16 и нещо и 17?? , и приемах около 1200 -1300, но отслабване няма прочетох ,че при голям шок повече от 1000 калории тялото се забавя и не гори калории та се замислих дали е възможно дневният ми прием за подддържане да е 2962 и затова да не отслабвам ?

Най-добре смятай със собствен калкулатор. Имам в предвид съвсем обикновена елка.

Смятането е супер лесно. Ще се научиш как от статията Калориен баланс и калориен оптимум :)

22.03.12
16:39

Благодаря ти за бързият отговор !

А най добре изобщо не смятай калории :).

22.03.12
17:48

Да вярно ще спра да ги броя  и ще си остана добре оформено прасе мерси

Много хора във форума и в световен план броят калории и пак са си прасета, а много не броят и пак си изглеждат достатъчно добре. Това дали ще си оформено прасе или ще си топ спортист далеч не зависи само от това дали ще броиш и смяташ калории до припадък.

Я дай малко повече данни за теб, предишен спортен опит, досегашно хранене, физическа активност, години, мерки снимки и т.н.

Не си казала какво е ежеднението ти. Страничните енергийни разходи са важни. Иначе поддръжката ще ти е около 2000 и малко отгоре (грубо).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1