24.03.12
18:10
Изправен съм пред една дилема,искам малко маса в ръцете - проблем са ми /слаби са, а не ги тренирам от вчера /тренирам ги в един ден /петък /както някои хора казват , е хубаво е те да са в един ден ...но когато правя гърди ,чуствам как бицепса се изпълва здраво - и ако вкарам 4 серий за бицепс/концентрирано,чукчета , кръстосано и тн. /
Та дали , да не групирам бисепса с гърдите , за макасимално напомпване , респективно трицепса остава сам ? - ами той ще отиде при гърба .
Момчета споделете как групирате вие ръцете , в своята приграма !
Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 24.03.12 18:59.
24.03.12
18:15
аз тренирам Гръди, трицепс и рамо в един ден.. а в друг Гръб, трапец, задно рамо и бицепс :) Тренирал съм и гърди+бицепс и не е зле като комбинация... ако ще тренираш така трицепса отива при раменете :)
24.03.12
18:21
Нищо не ти разбрах... първо казваш, че ще остане сам трицепса, а после че ще отиде при гърба... За мен най-добре е ръцете заедно, а рамо и гърди отделно. Крака и гръб като най-големи групи пък са си в отделни тренировки.
А ето как тренирам аз:
1.гърди+трицепс+предмишница
2.почивка
3.гръб+бицепс+корем
4.почивка
5.крака+рамо+трапец
6.почивка
24.03.12
18:55
казано от ivo vasilev на 24.03.12, 18:10:
Изправен съм пред една дилема,искам малко маса в ръцете - проблем са ми /слаби са, а не ги тренирам от вчера /тренирам ги в един ден /петък /както някои хора казват , е хубаво е те да са в един ден ...но когато правя гърди ,чуствам как бицепса се изпълва здраво - и ако вкарам 4 серий за бицепс/концентрирано,чукчета , кръстосано и тн. /
Та дали , да не групирам бисепса с гърдите , за макасимално напомпване , респективно трицепса остава сам ? - ами той ще отиде при гърба .
Момчета споделете как групирате вие ръцете , в своята приграма !
Първо, тренираш гърди и бицепса ти се изпълва “здраво” това означава, че техниката ти куца доста.Бицепса го тренирам с гърба,поради простата причина, че се натоварва от упражненията за гръб и после го довършвам с 1-2 упражнения с по 3 серии,6-8 повторения.По същия начин е и трицепса, с гърдите, натоварва се от тях и след това 3 базови упражнения.
Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 24.03.12 18:56.