Гърди + бицепс или бицепс + трицепс

24.03.12
18:10

Изправен съм пред една дилема,искам малко маса в  ръцете - проблем са ми /слаби са, а не ги тренирам от вчера  /тренирам ги в един ден /петък /както някои хора казват , е хубаво е те да са в един ден  ...но когато правя гърди ,чуствам как бицепса се изпълва здраво  - и ако вкарам 4 серий за бицепс/концентрирано,чукчета , кръстосано и тн.  /
Та дали , да не групирам бисепса с гърдите , за макасимално напомпване ,  респективно трицепса остава сам ?  -  ами той ще отиде при  гърба .
Момчета споделете как групирате вие ръцете , в своята приграма !

Темата беше редактирана от Юлиян Тодоров на 24.03.12 18:59.

аз тренирам Гръди, трицепс и рамо в един ден.. а в друг Гръб, трапец, задно рамо и бицепс :) Тренирал съм и гърди+бицепс и не е зле като комбинация... ако ще тренираш така трицепса отива при раменете :)

S!

24.03.12
18:21

Нищо не ти разбрах... първо казваш, че ще остане сам трицепса, а после че ще отиде при гърба... За мен най-добре е ръцете заедно, а рамо и гърди отделно. Крака и гръб като най-големи групи пък са си в отделни тренировки.

24.03.12
18:34

А ето как тренирам аз:
1.гърди+трицепс+предмишница
2.почивка
3.гръб+бицепс+корем
4.почивка
5.крака+рамо+трапец
6.почивка

казано от ivo vasilev на 24.03.12, 18:10:

Изправен съм пред една дилема,искам малко маса в  ръцете - проблем са ми /слаби са, а не ги тренирам от вчера  /тренирам ги в един ден /петък /както някои хора казват , е хубаво е те да са в един ден  ...но когато правя гърди ,чуствам как бицепса се изпълва здраво  - и ако вкарам 4 серий за бицепс/концентрирано,чукчета , кръстосано и тн.  /
Та дали , да не групирам бисепса с гърдите , за макасимално напомпване ,  респективно трицепса остава сам ?  -  ами той ще отиде при  гърба .
Момчета споделете как групирате вие ръцете , в своята приграма !

Първо, тренираш гърди и бицепса ти се изпълва “здраво” това означава, че техниката ти куца доста.Бицепса го тренирам с гърба,поради простата причина, че се натоварва от упражненията за гръб и  после го довършвам с 1-2 упражнения с по 3 серии,6-8 повторения.По същия начин е и трицепса, с гърдите, натоварва се от тях и след това 3 базови упражнения.

Мнението беше редактирано от Виктор Стойчев на 24.03.12 18:56.

24.03.12
19:23

Ръцете в един ден - така усещам най-добре тренировката им. Ако ще се прави друга комбинация, то групирай така, че да не дублираш стреса. Т.е. не прави гръб и бицепс, защото бицепсът така остава по-слабо изтрениран.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1