25.03.12
23:41
Здравейте. Преди време пусках тема как да стопя мазнините по корема и да го стегна. 170 см съм и тежа 61 килограма. Спазвам диета НВД-ВМ и като цяло се радвам на добри резултати. И все пак ми се струва, че в долната част на корема(около пъпа) имам какво да чистя(съвсем леко се очертават долния ред плочки при стягане).Вдигам тежести 3 пъти в седмицата и например на лежанка дигам 60 кг около 5-6 пъти на серия и вървя сравнително бавно(тренирам от есента). Понеже не бягам от 2-3 месеца, се чудя дали да не започна наново. Въпросът ми е дали няма да изгоря мускулна маса като това да се отрази, правейки ме по- слаб(като сила). Или трябва да продължа да си вдигам тежести, да бягам за загрявка 1 км и да правя коремни упражнения като акцентирам на долна част? Какво мислите?
26.03.12
09:52
започни да правиш ХИИТ тренировки 2-3 пъти в седмицата. тренировките с тежести 3 пъти са добре
ок, мерси! Други мнения?
Мнението беше редактирано от archlord на 26.03.12 16:57.
Преди да започнеш да гориш мускулна маса, трябва да я натрупаш. Ти си 60 кила и ще чистиш?
Еми то и без това не ми се отдава много да дигам. Не взимам добавки и химии и много много бавно качвам...... Поне искам да направя як корем и квото може да орелефя .. :?
30.03.12
10:49
ами като превиш по 5-6 повторения в серия няма как да качваш. или ако качваш ще е много бавно. прави 8-12 повторения ако искаш да качваш и си направи хранителен режим
казано от Verilci te на 30.03.12, 10:49:
ами като превиш по 5-6 повторения в серия няма как да качваш. или ако качваш ще е много бавно. прави 8-12 повторения ако искаш да качваш и си направи хранителен режим
Недей да даваш глупави съвети!!!
30.03.12
16:19
Мускула се стресира с по-голяма тежест.