29.03.12
10:17
Давайте предложения да видим , кое се очертава да е хит това лято :)
Ясно е, че няма да е Slim FX :D
29.03.12
10:32
Оксито също няма да е :D
п.п. Най-вероятно, ще извадят от шапката някой нов продукт точно преди началото на сезона ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 29.03.12 10:32.
Който ще се окаже със забранени субстанции после :D
Общо взето се чудя , какво да пробвам, но да не е от типа залъгалки на апетита, а доказани съставки.
29.03.12
14:33
Модерация: Мнение без връзка с темата!
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 29.03.12 14:35.
29.03.12
15:29
казано от head_hunter на 29.03.12, 10:32:
....
п.п. Най-вероятно, ще извадят от шапката някой нов продукт точно преди началото на сезона ;)
Аз този клас добавки не ги следя много, но наистина напоследък доста нови неща излязоха - Apidexin (големи обещания, неподкрепени дори с грам доказателства); Phenphedrine (ужасно скъп и пълен със невро-стимуланти); 7-DFBX (на известните с неетичното си поведение Experimental Nutrition Research); MyoRipped (изглежда интересно, но пак е скъп); Adapexin-P; Liporexall - 11; 7 Day Detox; Phentirmene…все скъпи формули, с разни странични ефекти ...
29.03.12
15:33
Аз лично се надявам VPX да изкарат нещо ново. Нямам забележка към Meltdown и Clenbutrx им.
Иначе най-доброто може би си остава ‘‘hоме made’’ - от всичко потентно, по много. Моя залог е това, защото всички тези property blends по за 100 лв започват да не оправдават очакванията на потребителите, още повече след последните съдебни процеси, срещу най-добрите бърнари за изминалата година.
Аз от 1 месец все гледам.. разучвам и т.н. и накрая си взех Slim FX… после ще пиша за него (след 1 седмица го свършвам).
А тук от 2 дни търсех нещо друго с което да завърша “чистенето”... и колкото и да го мислех.. пак си взех Oxy. (бях доволен преди от него.. незнам сега как ще е.. )
Black fire ми направи впечатление на Pure nutrition.. но просто не успях да намеря инфо за него и не се реших да рискувам.
Също Shred Matrix на Muscle Farm е доста хвален.. но е доста скъп. 70-75лв/15 дни. Просто не можах да си го позволя.. иначе щях да го пробвам.
Solomon Kane спомена Apidexin, Phenphedrine.. напишете “best fat burners” и в някои сайтове ще излезат тези като резултати. Нещо много съмнителни ми се сториха и се отказах да ги проучвам :D
Мнението беше редактирано от Draken на 29.03.12 15:54.
29.03.12
16:07
Пих мостри от Black Fire и ми се стори неколкократно по-силен от Syntrax Fуre само дето го “забраниха” заради диметила :)
Мнението беше редактирано от Phxxx на 29.03.12 16:07.
29.03.12
16:35
Блек файър се усеща добре, особено контрола на апетита е потресаващо силен. В някой момент ще го пробвам за цял месец.
Емзо, какво търсиш в крайна сметка, нещо което да подтиска апетита или нещо с което да си изпържиш мозъка? За първото мога да ти дам решение, за второто избора също не е малък. Пил си предостатъчно подобни продукти за да знаеш, че безплатен обяд няма.
Просто енерджайзер, мани ги мозъко и апетито залъгалките.
Точно щото няма безплатен обяд, ще трябва да се потим като прасета :D
Мнението беше редактирано от emzo на 29.03.12 22:04.
Братя аз ще си заложа на стария и изпитан и безопасен (дори полезен) L-карнитин :)))). Малко по бавно, но поне знаеш какво е !
казано от rumen_pro на 30.03.12, 01:04:
Братя аз ще си заложа на стария и изпитан и безопасен (дори полезен) L-карнитин :)))). Малко по бавно, но поне знаеш какво е !
Мой точно сега нищо не каза, даже без да искам в просъницата ти лайкнах коментара (мисля че трябва да има функция и “не харесвам). L-carnitin-а според мене , а и според доста хора вече е безполезен- при такъв избор от работещи добавки на пазара да се забиеш на аминокиселина е смешно :)
Аре днес ако ми остане време, ще си харесам 5-6 продукта и ще ги плясна тук за коментари.
Аз имам една тежка артилерия ама не искам да я ползвам :D
30.03.12
12:06
казано от emzo на 30.03.12, 09:05:
Аз имам една тежка артилерия ама не искам да я ползвам :D
come to the dark side my son :D :D :D
30.03.12
15:34
А ве вие, дъртите гавраджии хвърлихте мрежата и чакате шаранчетата да ги храните тука, май :D
Мнението беше редактирано от James Hinks на 30.03.12 15:51.
30.03.12
15:48
казано от James Hinks на 30.03.12, 15:34:
А ве вие, дъртите гавраджий хвърлихте мрежата и чакате шаранчетата да ги храните тука, май :D
Тц, като гледат кои сме се събрали да пишем - няма да има престрашили се (devil)
30.03.12
15:51
казано от head_hunter на 30.03.12, 15:48:
казано от James Hinks на 30.03.12, 15:34:
А ве вие, дъртите гавраджий хвърлихте мрежата и чакате шаранчетата да ги храните тука, май :D
Тц, като гледат кои сме се събрали да пишем - няма да има престрашили се (devil)
Ба няма да има, то понякога и във вятър кълве... ;)
31.03.12
00:17
Нямам много за сваляне, та ще се метна на Controlled Labs Reduction AM/PM или Animal cuts /за сега клоня към първото/.
п.п. Не съм се спрял на нещо със стимуланти, че вземе да стане беля, като с АХ и след първия преглед, ще трябва да изпиша кофа и 1/2 мастило на тема “К’ви са тия амфети в кръвта ти” :D :D :D
едит: Нямам много за сваляне, щото съм качвал мускулна маса и съм горил мазнини едновременно цяла зима /James, това е хвърляне на мрежата и дебнене с правата лопата зад ъгъла/ (giggle)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 31.03.12 00:26.
Аз изпих 2 кутии Animal Cuts през пролетта на 2010-та, но за мен лично резултатът беше минимален.
Преди dа вкарам AnCuts-a бях 2 месеца на диета плюс няколко кутии Super Cuts 3 за отскок. След като започнах да пия Animal Cuts диетата ми беше абсолютно същата.
Доколкото си спомням тогава слязох от 103 на 96 кг за 3.5 месеца, но основното сваляне дойде през първите месеци, в резултат на диетата и след това с Animal Cuts-a за 1.5 месеца свалих още килограм.
Нямам представа дали за тези 2 години формулата е останала същата.
Тук трябва да спомена, че с първата версия на Oxy-то имах много добри резултати, а с втората, която подсилих и с Recreate забележимо по-слаби.
Окси в момента няма нищо общо със първоначалната формула. Лично съм се зарекъл да не купувам вече подобни продукти, но ако все пак реша, бих заложил на стак от Alpha T2 със erase или Shift на PES, от доста време насам отзивите за тези продукти са изключително добри и доказано работят.
казано от Valdis на 01.04.12, 00:21:
бих заложил на стак от Alpha T2 със erase или Shift на PES, от доста време насам отзивите за тези продукти са изключително добри и доказано работят.
Ще ги погледна.
Не се срамувайте да давате предложения :)
А и аз да попитам :D
Значи какво ще кажете за lipo6 black ultra concentrate ? Или обикновеното липо6 /липо6 black е по-добрия вариант?
Също така за тези на Musletech ?
@Valdis - сега чак, погледнах съставките на Алфа т2 и шифт и erase и честно казано, не останах много очарован от 3.3 дииодо ....
03.04.12
10:11
Отзивите и ревютата за трите продукта на PES са повече от добри.
А какво ще кажете за Cloma Pharma - Methyldrene, GE Pharma - FireStorm от 1 година все се спирам на тях.
Мнението беше редактирано от Мила на 03.04.12 10:17.
А към какво да се насочим ние (в частност аз де :D) , които например нямат достъп до чуждестранни сайтове за добавки?
Засега се заглеждам по : HyperDrive (ALRIndustries) ; ThermoCore™ Professional (AMIX) ;Tight ! Harcore (SAN)
Другите опции които видях са на BSN- Atro-Phex и ENDOBURN NT и MAN -SCorch
Мнението беше редактирано от Абазаба на 03.04.12 20:10.
казано от Мила ‘‘Mon coeur’’ на 03.04.12, 10:11:
GE Pharma - FireStorm
Т’ва е интересно по етикет.
04.04.12
06:23
Какво ви е мнението за VPX Meltdown от понеделник го почвам ?
04.04.12
07:03
казано от zlatko galinov на 04.04.12, 06:23:
Какво ви е мнението за VPX Meltdown от понеделник го почвам ?
Има достатъчно коментари и ревю по въпроса - ползвай търсачката.
казано от emzo на 04.04.12, 19:35:
@Valdis - така като имаш време да се ровиш, какви са отзивите за Slim FX ?
Почти никакви, защото никой не го ползва, а общо взето засега не съм срещнал силно положително мнение за него. Обаче не мога да твърдя, че мнението ми е меродавно понеже не търся целенасочено информация за fat loss продукти, а споделям такава на която съм попаднал случайно.
Taка, ето на какво се спрях:
1. Animal Cuts
2. VPX - Liquid Clenbutrx Hardcore
3. Добрия стар Ман Скорч
VPХ ме блазни заради 5HTP и винпоцетина и факта, че е течен, сърбаш 10мин преди кардио и действаш :)