Купувам олимпийски лост/ ф50/

Темата е заключена.

30.03.12
16:25

Купувам олимпийски лост/ ф50/

И аз се интересувам :) особено с цените.
П.П. пиша и да се абонирам за темата да я следя :)

30.03.12
16:40

казано от default на 30.03.12, 16:40:

130 лева.

89,00 € Това нали е евро и няма снимка ако е заради снимката линка

Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 30.03.12 16:46.

30.03.12
16:49

Не бе, 130 лева. В ляво има снимка и е написана цената. Да не би линка нещо да е прецакан?

Май е линка защото при мен в дясно има цена и 89,00 €. И има много малка снимка...

30.03.12
16:57

Боди спорт се казва фирмата. Влез им в сайта, имат всякакви уреди, лостове и тежести. Специално олимпиския си е супер, от типа на т.нар “тексас бар”. Ето още един, също много добро качество и приемлив като цена.

Мнението беше редактирано от default на 30.03.12 16:58.

Не знам на мен и на двата сайта ми се вижда скъпо, а оборудването е професионално за зали. Смятам че за домашна употреба могат да се намери нещо по евтино и пак да върши чудесна работа....

30.03.12
20:04

Да бе... на този за 75Евро съм горе-долу навит. Ако има някой оферти други да казва: ))

30.03.12
21:58

казано от default на 30.03.12, 16:57:

Боди спорт се казва фирмата. Влез им в сайта, имат всякакви уреди, лостове и тежести. Специално олимпиския си е супер, от типа на т.нар “тексас бар”. Ето още един, също много добро качество и приемлив като цена.

На Боди Спорт лостовете са китайски от евтините - не са добре балансирани и сравнително лесно се кривят. Да намериш читав лост на приемлива цена си е трудна задача.

30.03.12
22:00

Значи да отделям 250 лв?  :)

Мнението беше редактирано от Lyubomir на 30.03.12 22:01.

30.03.12
22:04

казано от Lyubomirr на 30.03.12, 22:00:

Значи да отделям 250 лв?  :)

Не бързай. Можеш да попаднеш на хубав лост втора ръка. Хубаво е ако можеш да го пипнеш, видиш баланса, грапавата част, да го “усетиш”, както се казва. На картинките всички са прекрасни...

30.03.12
22:31

Вик, използвам темата да те питам за силовата им клетка, видях от клиповете ти, че я ползваш. От снимките изглежда че дупките са оставени на големи разтояния и не съм сигурен доколко е практична за различни упражнения и хора с различен ръст. Също така мисля да я ползвам за флор преса и рак пулс. Ще съм ти много благодарен ако споделиш колко е разтоянието от пода до първата дупка.

ПП: Сори за офтопика на автора :)

30.03.12
22:42

казано от default на 30.03.12, 22:31:

Вик, използвам темата да те питам за силовата им клетка, видях от клиповете ти, че я ползваш. От снимките изглежда че дупките са оставени на големи разтояния и не съм сигурен доколко е практична за различни упражнения и хора с различен ръст. Също така мисля да я ползвам за флор преса и рак пулс. Ще съм ти много благодарен ако споделиш колко е разтоянието от пода до първата дупка.

ПП: Сори за офтопика на автора :)

Виж от клетката съм доволен. Върши добра работа. Куките са двойни и до голяма степен покриват нуждите на хора с различен ръст. Floor Press съм правил безпроблемно, даже имам и видео - тук.
От друга страна, има и по-добър вариант, а и значително по-евтин - този тук. Много добре са направени.

Истинските олимпийски лостове в България са си направо екзотика.
Ако искате да се схванете от цените на едни от най добрите железа в света просто вижте Ценовата листа на Eleiko за 2008-ма.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1