30.03.12
16:25
Купувам олимпийски лост/ ф50/
30.03.12
16:35
И аз се интересувам :) особено с цените.
П.П. пиша и да се абонирам за темата да я следя :)
30.03.12
16:45
казано от default на 30.03.12, 16:40:
89,00 € Това нали е евро и няма снимка ако е заради снимката линка
Мнението беше редактирано от Марин Маринов на 30.03.12 16:46.
Не бе, 130 лева. В ляво има снимка и е написана цената. Да не би линка нещо да е прецакан?
30.03.12
16:50
Май е линка защото при мен в дясно има цена и 89,00 €. И има много малка снимка...
Боди спорт се казва фирмата. Влез им в сайта, имат всякакви уреди, лостове и тежести. Специално олимпиския си е супер, от типа на т.нар “тексас бар”. Ето още един, също много добро качество и приемлив като цена.
Мнението беше редактирано от default на 30.03.12 16:58.
30.03.12
17:02
Не знам на мен и на двата сайта ми се вижда скъпо, а оборудването е професионално за зали. Смятам че за домашна употреба могат да се намери нещо по евтино и пак да върши чудесна работа....
Да бе... на този за 75Евро съм горе-долу навит. Ако има някой оферти други да казва: ))
казано от default на 30.03.12, 16:57:
Боди спорт се казва фирмата. Влез им в сайта, имат всякакви уреди, лостове и тежести. Специално олимпиския си е супер, от типа на т.нар “тексас бар”. Ето още един, също много добро качество и приемлив като цена.
На Боди Спорт лостовете са китайски от евтините - не са добре балансирани и сравнително лесно се кривят. Да намериш читав лост на приемлива цена си е трудна задача.
Значи да отделям 250 лв? :)
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 30.03.12 22:01.
казано от Lyubomirr на 30.03.12, 22:00:
Значи да отделям 250 лв? :)
Не бързай. Можеш да попаднеш на хубав лост втора ръка. Хубаво е ако можеш да го пипнеш, видиш баланса, грапавата част, да го “усетиш”, както се казва. На картинките всички са прекрасни...
Вик, използвам темата да те питам за силовата им клетка, видях от клиповете ти, че я ползваш. От снимките изглежда че дупките са оставени на големи разтояния и не съм сигурен доколко е практична за различни упражнения и хора с различен ръст. Също така мисля да я ползвам за флор преса и рак пулс. Ще съм ти много благодарен ако споделиш колко е разтоянието от пода до първата дупка.
ПП: Сори за офтопика на автора :)
казано от default на 30.03.12, 22:31:
Вик, използвам темата да те питам за силовата им клетка, видях от клиповете ти, че я ползваш. От снимките изглежда че дупките са оставени на големи разтояния и не съм сигурен доколко е практична за различни упражнения и хора с различен ръст. Също така мисля да я ползвам за флор преса и рак пулс. Ще съм ти много благодарен ако споделиш колко е разтоянието от пода до първата дупка.
ПП: Сори за офтопика на автора :)
Виж от клетката съм доволен. Върши добра работа. Куките са двойни и до голяма степен покриват нуждите на хора с различен ръст. Floor Press съм правил безпроблемно, даже имам и видео - тук.
От друга страна, има и по-добър вариант, а и значително по-евтин - този тук. Много добре са направени.
31.03.12
09:53
Истинските олимпийски лостове в България са си направо екзотика.
Ако искате да се схванете от цените на едни от най добрите железа в света просто вижте Ценовата листа на Eleiko за 2008-ма.